kııızzz ne o öyle 100 milyara düğün???? hakikaten çırağanda 500 kişilik düğün mü yaptınız siz?:))))))))))) hani abartı olur da bu kadar olur:)))) gerçi şükret bak senin kocan tarafı düğün yapmış. benim kayın validem "bizim düğüne gelecek akrabamız yok" deyip sıyrılıvermişti. hakikaten de sadece bir kaç akrabasını çağırıp, 1 kuruş bile katılmadı düğüne. Her hangi bir akraba, misafir gibi geldi, masasına oturdu, kardeşinin ailesiyle birlikte yedi içti gitti hasbam. Gündüzünde nikah olmasa, kimse oğlan annesini ayırt edemezdi inan. Sonra da çağırmadığı arkadaşlarına, yok yemekler limitsizdi, içkiler su gibi aktı, öyle bir düğün pastası yememişinizdir diye övündü durdu.
valla kocama dedim, hiiç öyle pusete falan heveslenmesin, onları annem zaten alır dedim. alacaksa bebek odası alsın. zaten sordum soruşturdum etraftan herkesinkini baba anne almış. (içinin yatak takımlarını da anne anne alıyormuş) ha illa puset diye tutturursa da, fuarda 8000 liraya bir puset görmüştüm gıcıklığına onu alırım valla dedim. sen de sana ne takarlarsa al ama bir kenara ayır. düğündeki bileziği isteyen onu da geri ister. yarın öbür gün öyle bir edepsizlik yaparlarsa buyrun hatta aynen sizin taktığınız altını iade ediyorum dersin. valla benim hiç öyle çeyrekle falan idare etmeye niyetim yok. oğlunun çocuk istemezken, üstelik de olmuyor diye zerre çaba göstermezken sırf kendi çabamla çocuk sahibi ettim. torun torun diye yanıp tutuşurken üstelik de tam istediği gibi kız torun doğuruyorum. o yüzden her şeyi yapacak. geçende yüzümü kararttım, böyle kocaman her tarafı pırlanta bir broşu var. kolye de oluyor, hamilelik hediyesi olarak onu istedim. "aaa benim olan her şey zaten senin, istediğin zaman tak" dedi, "ay anne bilirsin ben öyle yapamam, sen onu temelli bana ver, sen istersen benden alırsın takarsın" dedim:)))) yok anam, bu hamilelik hormonları beni çok edepsiz bir şey yaptı, kadının kalbine incek valla:))))