valla canım yakın olsa gelir girişirdim valla. çatlaklar için arkadaşımın doktoru da acı badem sütü önermiş. yağlar kıllanma yapıyormuş. bebe yağı, badem yağı. sonradan dökülür diyolar ama o göbek deliğinden aşağı doğru inen kıllar. ona doktoru acı badem sütü önermiş. sen de ondan al. yağı değil yani sütü. özellikle bebak acı badem sütü var ondan al her geçe göbeğini göğüslerini ve bacaklarını basenlerini kalçalarını falan yağla pehlivan gibi yat

pijamalarını giymeden yap cicim :)
tabi tabi sen de uzaktayım diye bahane et :))) uzağımı var atla dolmuşa tek vasıta ile şehirler arası geliyon işte. temizlik istemem oturmaya gel :) dur sorayım acıbadem sütünü benim elimde bebe yağı var onu kullanıyorum valla 2 gündür eşim yaptı yağlama işini dün duştan sonra kendim yaptım dediğin gibi kendi kendime güldüm vayyytt pehlivana bak dedim:)))) hiç krem yağ sürmem ya şimdi şapır şağpır yağlanınca komiğime gitti:)
duygu cum eğer kendi aynalı komodin i ni boşaltabilirsen o bile alır bebeğinin eşyalarını. yanına da beşiğini koyarsın oldu bitti. komodine bile gerek yok bence ayrıyetten. oda alacağın zaman tam takım alırsın. evin renkerini değiştirmek istiyorsan yaptır tabi badana hem temizlik olur mis gibi. benim salonum antre ve kol üm kum beji. yatak odası oturma odam ve çocuk odam da güz gülü diye bir renk. uçuk lila. koltuklarım mor yatakodam da pembeli olduğu için uyum sağladı. ben 1 kez sildim duvarlarımı komple tertemiz oldu. heralde bi 3-5 yıl daha badana yaptırmam. saten bir de çok güzel siliniyor. hatta kudurukluğum üstümde bu sene silsem fena olmaz diyorum hatta bu ay ama sağ kolumda fıtık var fayanslar mutfak dolapları derken çok ağrıttım iki gündür oynatıyo beni o yüzden bu sene de durucam. belki doğum temizliğine :)
aslında oda olabilir eşim bebeğin gardorobunuda sonra alalım biizmkinin bir kısmına ona ayıralım dedi ama ben kabul etmedim. aynalı şifonyeri bebeğe tahsis edip onun yerine 2 küçük komidini şiyonyerin yerine geçirip bebeğin beşiğine bir dünya yer kalmış olur kız valla aklıma iyi getirdin he aferin. ben en iyisi öyle yapayım. hem böylece ordan oraya çekmeyle eskir ve bende yeni mobilya alırım bir zman sonra :))) senin lila koltuklarla uyumlu zıt durmuyor en uyabilcek renk o zaten koltuklarına benim gri koltuklara lila oda :)))
gözün aydın kızzz :d kaynanangil geliyomuş :)) aynı şehirde olmanız bile yeter canım dediğin gibi eşin gitmek isticek oya gibi işlerler diye sen de yalnız gönderemiceksin al başına belayı. neyse idare edicen artık bakalım neler yapıcak doğuma kadar sana merak ediyorum eltine neler yapmıştılar hatırlıyomusun?
bu arada biz de düğünümüzü kendimiz yaptık. kaynanam bir iğne almadı. herşeyi eşimin maaşıyla yaptık. arabasını sattık. bi işte önceki arabanın üstüne kredi çekip almış o arabasını o araba da babasının mış buna vermiş işte o yani seneler öncesinin eski kasa hyundai si. çeyiz almışlar eşime maaşıyla ödemiş. eski püskü oyalar verdi. ev yapıldı araba satıldı biz üzerimize düşeni yaptık tabi babam herşeyimi aldı. neyse düğün oldu annem düğüne gelemeyenler sonradan 5 tane çeyrek vermişler onları bile bana geri verdi. kına gecemde toplanan altınlarla düğün gününe kadar bana 3 tane daha bilezik yaptırdı. kaynanam 2 tane taktı düğünde o kadar. setim saatim vs.. hepsi nişanda eşim maaşıyla yaptı. bir de düğünden 1 hafta sonra yalana bak evde sakladığı 1000 tl yi bulmuş kaynanam eşime al borçlarınızı ödersiniz demiş o da kabul etmemiş tabi haliyle gitti kendine sıfır buzdolabı aldı :))) bütün eve gelen hediyeleri yürüttü neymiş senelerdir hiç alamamış o eşimi okutmaktan vs.. e çocuk zaten maaşıyla almış yemek takımı çelik tencere seti vs.. maaşıyla ödemiş. sen ne yaotın ? yani bizim herşeyden çifter çifter var diye gelen bütün hediyeleri yürüttü. yepyeni teflon tencereler çaydanlııklar gitti. sonra evde gelen zarfların kağıda yazmışlar kimler getirdi diye bir de topladım 500 tl para ediyor. yok piyasada hiç vermedi buzdolabının parasının nerden çıktığı belli oluyor işte. sorarrsan da zarflardan harcadım biraz et met aldım diyo. yedirdiği et de çeyiz serdiğimiz gün yediğimiz tavuklu pilav. ay sinir oldum şimdi. benim annem de 2 yıl sonra ancak 20 yıllık gelinlik mobilyalarını değiştirebildi.
evlendik 15 tane bileziğimi bozdurdum kayınpeder hasta oluyodu bize de lazım oluyo araba aldık. yani düğünü ben yapmış oldum 15 bileziğim gitti
ama her sene yaptı eşim bir tane söz vermişti yerine koyduk. oh be içimi döktüm
aynen öyle canım sorma canım bakalım beni neler bekliyor valla arıza çıktığı an pılısını pırtısını veririm git ananda kal birdahada gelme ben çocuğumla tek kalırım derim:))) düğün mevzuları derin şeyler herkes küçük yada büyük birazda olsa yara var. benim annem düğün ertesi biz gezmeye gidecektik takılarımı götürüp annembıraktım oda bana düğünden sonra gelen 3-5 altın ve para getirenler olmuş hepsini bana verdi. ama eşimin ailesinden 1 çeyrek bile gelmedi ki onların memletiknden illaki veren olmuştur. artık bilmiyorum veren olduda bana vermedilermi günahları boynuna bırak vermelerini kına gecemde en yakın arkadaşlarımdan biri bana kına yakarken kaynanadan 2 çeyrek koparıp benim elime verdi. düğünden sonra kaynanam demesinmi "ama sizin o arkadaşınızda ne terbiyesiz hadi birini kendine altın 2 altında alınırmı" şok olduk biz nasıl ya olduk eşim dediki o öyle yapmaz ne alaka bende alıp benim avucuma koydu dedim haaa ne bilim ben öyle sandım diyor kıza resmen hırsız dedi. bende kim dediyse yalan söylemiş alıp bana verdi dedim. kendileri para olunca meme arası yapıyolar ya onuda kendileri gibi sandılar. ama kesin teyzeleri yapmıştır bu dedikoduyu gözler fıldır fıldır nerede ne yakalask yapan tipler. birde bence sen sevin kayınpeder gene arabasını vermiş oğluna. bizimkiler oğlunun arabasına el koydular ve şuan hala onu kullanıyolar. yeni araba aldığımızda dayısı araba vardı zaten deyince eşimde gülerek babam ona el koydu dedide annesi sus sus nerden çıkardın dedi neredeyse azına vurcaktı küçük çocuk gibi sussus diye. birde düğün ve eve tadilat borcunu liste yapar ödeme planı hazırlardı birgün bir laf oldu ortam olmuştuta eşim ohoo yenge bir dünya tadilat borcu var aha bak liste burda diye öantasını gösterdi annesi bir paniğe kapıldı aaa tadilatı eniştem yaptırmadı dedi kadın. ustaların basında 2 saat durmuş ya ben yaptırdım evi demişler millete millette öyle sanıyor bilmiyolarki onca borç bizim k. ıçımızdaydı:))) şimdi gelde sev bunları :))))
komodinin üzerine konanı hiç duymadım. beşiğinde olur baş ucunda süslü dantelli falan.takan ona takar. hiç de ayıp değil. ben senelerdir tüm arkadaşlarının ilk bebeklerine çeyrek taktım. çok merak ediyorum geri gelecek mi bakalım..