ya benim anneminde hiç gün ve kadınlarla toplaşma huyu yoktur ondan bana geçti heralde ama ben çalıştığım için hiç fırsat oladı bekarken çok arkadaşım vardı ama ozmanalrda da bekarsın bu tür şeylere ıyyy diye bakıyorsun vede çalıştığın için fırsatın olmuyor. şimdi yaş geçti gezme toza işine doyduk farklı arayışlar içine giriyor insan ve bu farklı arayışta aman yeterli karı günü olsunda evde toplaşalım diye istiyorsun. illa 10-15 kadın olcak diye bşey yok. ne kadar az o kadar yi :))) ben artık evde sayılırım bana bol bol gelbilirsiniz. çok uzakta sayılmayız. ne bilim ben yıllardır istanbulda olduğum için bana beylik düzü bile yakın geliyor düşünün yani :)))) jokerde bir çok bebe arabası indirime girmiş hatta 300 tl alışverişe 100 tl çek veriyolar. ben daha araba işine girmedn bile. ama benim o gönderdiğim linktekini almak çok mantıklı gelmiyor. anasını satim ben aldım çok işe yaramıyor 2-3 ay anca kullanıyon al sen kullan diyende yok(( dünde jokerden chicco nun yeni doğan cam biberonunu aldım 20 tl di. birde wee nin ateş ölçerinden ind. hali 8,90 dı. diğer ateş ölcer türleri 70-80-90 tl :))) yuh yani. benim aldığımı ilk 3 ay kullanıyormuşsun. aanam bebek şeyleri tam bir sektör olmuş lan br ateş ölcer 70-80 tl olurmu hiç
elifcim öksürük başladıysa kesnlikla bal zencefil karıştır sabah öğlen akşam birer tatlı kaşığı ye. birde boool limonlu bitki çayı iç. hani bu tür alerji gribe çeviriyormu bilmiyorum ama sen yinede önlemini al ilaç falan içme. bak ben ne kadar kötü oldum ama çok direndim salmadım kendimi. birde evde olursan çok yatıp uzanma öyle olunca vücut iyice gevşeip hasta olma moduna giriyor. en azından benim bünye böyle evde hasta olsam bile yatmam hep oturur vaziyetteyim. arada uzanırım 10-+15 dak. gene kalkarım yoksa biliyorum hastalığım artar sende dene istersen.
duygucum A101 mağazalarında bebek yıkamak için giderli küvet, kova, saplı maşrapa, bebek filesi gibi şeyler koymuşlar. ben dün tesadüfen önünden geçip ilanını gördüm ama acelem vardı bakamamıştım, bu sabah tekrar mağazaya yollandım. bebek filesi almıcam demiştim ama çoğunluk 15-25 lira olan fileler 3,95 olunca aldım. hani kullanırım ya da kullanmam ama hiç olmazsa da üzülmem hesabı alıp kenara koydum. o bizim gittiğimiz eğitimde de gördüğümüz saplı maşrapalar 1,25, kovalar(üzerinde litre olarak ölçüsü de var) 3,95. oturtcak aparatı olmayan giderli küvet 12,95. (küvette kararsız kaldım almadım) bir de bebek nevresimleri koymuşlar snoopy li, 18,95'e. yarın öbür gün iyisini de alırım ama malum çocuk çişini yapar kusar falan, bu kadar ucuz olunca nevresimin fazlası olmaz deyip bir takım da o nevresimlerden aldım. bir de 8,95'e peluş bebek battaniyeleri ve 14,95'e bebek yorganları vardı. öyle ahım şahım şeyler değiller ama ikisini de hiç bir şey olmasa ilerde çocuğun park yatağına serersin ya da yerde oynarken altına serersin deyip bir de onlardan aldım. dünya kadar şey 60 lira falan tuttu. istersen sen de git bir bak derim. yani butikbebe sitesinde falan da devamlı nevresimler battaniyeler falan görüyorum, adı sanı duyulmadık markalar, belli çok kaliteli falan da değiller ama hep bu fiyatların 2 katı...
Son düzenleme: