selam kızlar nasılsınız.h.sonunuz nasıl bizim bebeğin eşyalarını tamamlamak amacıyla yoğun geçti.malum bir pazarımız olunca hepsini aynı güne sığdırmak zorundayız. eşimle demirkapı yani eyüpteki mob.sitesine mobilya işini netleştırmeye gidecektik madem o tarafa geçiyoruz saraçhaneye uğrayıp araba işinede bakalım dedik. erkenden çıktık yola öncesinde yenikapıda bir otelde kahvaltı ayarlamıştım orada kahvaltımız yapıp araba bakmaya gittik sabah saat 9 du:) neyse geçdik ettik biliyorsunuz kafamızda belli bir model marka yoktu. kaç mağazaya girdiysek satıcıların tamamı kraft.chicco falan bizim tr de yaygın uluslararası markalar değil yaygın olduğu içinde fiyatları yüksek dediler (ben onların yalancısıyım.) hafif kullanışlı toplaması açması kolay ve bagajda yer tutmayacak bir araba istedik. en son ve kullanım açısından eşimin bğendiği bir marka ve model oldu onu aldık. ben nedense bu ara çook kararsızzım ve yorgunum yani onu istemem bu olsun demeye bile mecalim yok. eşim baktı etti bende ok verdim. sonuç olarak 2 li bir set aldık. anakucağı ve araba dahil yani port bebesi yok ki genelde çokta kullanılmıyormuş. bizim aldığımız arabada bebğin tam yatar pozisyonu olur port bebe gibi bişey. gelelim marka,model ve fiyata. wei-b marka (alman ve uluslararası tanınıyormuş bir kaç farklı satıcının yalancısıyım gene:) ve en son 550 tl ye aldık 8 taksit. eşim 10 dedi hadi deim adamı daha fazla zorlamıyayım alalım 8 taksite (amlum ihtiyaç çok olunca peşin vermek istemiyor insan). aynı araba oradaki mutlu bebe diye bir mağazada (caddebostandada yerleri var) 690 fiyat yazmışlar. neyse orada en son vura kıra 550 dedi orasıda. biz gezelim dedik hani başka model beğenirsek diye dönüşte bakarız dedik ama neyse bu aldığımız yere gidince adam birde hem arabanın hemde anakucağı için yağmurluk verdi hani şu şeffaf muşambalardan sözüm ona onlarında birinin fiyatı 30 diğeri 40 liraymış. onalrı verim fiyat 580 dedi. bende o hediyeler dahil 550 liraya bağladık. ordan geçtik mobilyacıya çok gezmedik 2. dükkanda kaldık kafamızda olanları söyledik ettik 1 saatten fazla kaldık çizdik ettik ordada 2600 demişti takıma en son 2300 e anlaştık onuda 8 taksite bağladık. ordan bayrampaşaya geçip halı baklaım dedik çok cicili bicili cindy bebekli koca halılar vardı hoşuma gitmedi. evin girişindeki halı karıcığımın sinirini bozuyordu bari oraya bişey alalım dedik boyu 2 mt eni 1 mt olan yolluğu 70 liraya aldık gümüş suyu. düğün zamnıda ordan almıştık halılarımdan memnunum fiyat olarakta uygun bir yer depo gibi bişey o açıdan fiyatlar iyi. ebbek odasında evde kremli lila ve pembe çiçekli bir halım var fazladan onu kullanıcam. yani paraları harcayıp geldik:)) allahım bebişlerime bu aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin yarabbim. darısı sizin eksiklerinizi tamamlamak olsun.
oh oh maşallah her şeyi bitirmişsin sen. biz de dün çamlıcadaki mobilyacılara gittik. epey gezip inceledik. senin linkini yolladığın mağazaya da gittik. internette resmini gördüğüm mobilyalar yakından da hakikaten güzeldi. özellikle oradaki hürrem modelini eskitme cilalı olarak çok beğendim. ama fiyatları modesaya göre oldukça farklıydı. hatta komple o çarşıya göre en pahacı yerdi. ben almaya pek yanaşmadım ama eşim, yaptırmakla falan uğraşma, ben de çok beğendim, hem buradaki mobilyaların işçiliği malzemesi baktıklarımız arasında en iyisi, buradan alalım dedi. mağaza sahibi pek pazarlığa yanaşmasa da, az bir şey indirim yaptı. istediğim değişiklikleri(dolap bölümleri, kulplar, son anda camsız kapağa karar kıldım, dantelli cibinlik vs) de dahil edip aldık. böylece mobilya işini ben de halletmiş oldum. haziranın son 2 haftası tatilde olcaz, dönüşte 1 temmuzda teslim edecekler. bu arada saraçhanede fiyatlar milletin anlattığı gibi daha uygunmuydu? senin aldığın puset internette var mı?