- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
aklımdaki diğer isimleri de yazarım birazdan size bir fikir verirsiniz. hediye işini de o zaman ya doğumdan önce yada doğumdan sonra çıktığınızda beraber alın. senin beğendiğin bişey olsun. özel günlerde takabileceğin bir yüzük olabilir mesela. yada kolye işte. öyle isim kolyesi falan basit şeyler onlar. hatta madem alacak doğumdan sonraya bırakma. aldığı şeyi doğurduktan sonra takarsın lohusa tacınla :) bu arada çarşıda dolu vardı kendine bir lohusa tacı aldın demi :)
yani kaynana görümcengil de görsün koray eşine ne güzel doğum hediyesi yapmış desin.
anam bu ana babalar hep aynı kıçlarını kaldırıp aman kendileri gelmesinler. ben de annemle konuştum da adağımız var sağ salim birtane doğsun kurban kesicez dedik diyor. birtane de bizim var etti 2. Allah kesip dağıtmayı nasip ederi inşallah. bizimkilerde geleyim kalayım bayılırlar ama doğum yaklaşınca gel kal demezler hastaneme doktoruma pimpirikleneceğimi bilirler.
hee bir de kocam yalnız kalır deyince de bırak kalsın aman ne çok düşünüyon der babam. özellikle babam der bunu :)
nazalığınız varmış işte. bizim hiç yok öyle şeyleri. doğuma yakın eşimle beğenir güzel bişey alırız inşallah.
aldım kırmızı benim gecelik pudra pembesi o renk alacaktım eşim yok lohusa tacı kırmızı olurmuş kırmızsını al dedi :) ( herşeyide biliyor maşallah:))) olmadı birde purda pembesi alırım. olmadı eşimle akşam kadıköyde bulusup hem pijama hem tac hemde takı işine bakayım. ama var yani kırmızı kurdelalı:))) ya millete gösteriş diye yapmak olmazda ne bilim herif illa alayım deyip durdu içinde ukde klamasın sonra doğurduğum vakit gene dayanamaz gider alırsa bende beğemezsem artık değiştrmek için zmanımda olmaz bebekten dolayı.
he ya gidip kalmıyorum ya kocacı olduk. eee napayım aacım siz gelip gittinizde benmi gelmiyorum. hani onlarda sık ısk gelip gitse bn gitmesem anlarımda siz gelmeyin etmeyin sonrada eve yapıştın çıkmıyorun deyin olcak işmi yani...
bak bizim isim listemizi yaızyorum[TABLE="width: 68"]
[TR]
[TD="class: xl63, width: 91, bgcolor: transparent"]Bade , beray, [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]Başak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]Beray[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]Cemre[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]Ceren[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]Dicle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]Dilan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: red"]Efil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]Gülce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]Günce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]Işıl Su[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]İdil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]İlkay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]İnci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]İpek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]Öykü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]Pelin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]Selen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]Sezin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]Ülkü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]Pırıl[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
valla bana kalsa 2 isim olsun ama ülkü siyasi olurmuş falan filan dedi .öylece kaldı şimdilik tek isim. zaten berayıda sen buldun bir nevi sen taktın ismini annen taktı deriz diyor.