iyiymiş valla canım kullanamadıklarını bize versin eşin :)
benim eşimin de 2 haftası var 2013 de daha eylül sonu gibi çıkacak bir hafta bir hafta da doğumdan sonra çıkarım dedi ama sene sonu onun işleri çok yoğun oluyor muhasebe ve finans uzmanı olduğu için bütçe hayli hırpalıyor onu mesailer falan adam gibi kullanamayabilir de o da kararsız ben eylül gibi çıksın 1 hafta evi toparlayalım odasını beşiğini alalım istiyorum ama bunun için haftasonlarını da kullanabiliriz harcamasın hepsini doğumdan sonra kullansın istiyorum. o zaman da evin içinde 15 gün bana basar mı bilmem :) yardımcı olur elbet ama zaten annem falan yanımda olur eşimin de sürekli evde olmasına gerek olur mu bilmem asıl herkes gittikten sonra lazım olur o bana.
bu arada nevincim bizim bebek arabasının anakucağı aparatını kargo ile yolladılar anneye dönük olarak takılıyor anakucağı. dışarı dönük takılamıyor denedik olmuyor. ama çift yönlü diye aldık biraz hayal kırıklığı oldu. minikken anneye dönük iyi de 8-9 aydan sonra dışa dönük olsa oyalanması açısından daha iyi olurdu. zaten oraya bas burayı çek bilgisayar gibi valla çözene kadar hatim ettik kitapçığını bir de kırılacak diye bastıramıyoruz falan aparatlarını :) meğerse eksikmiş gönderdikleri şıp diye oldu ama çift yönlü değil![]()
aa evet size yanlış bilgi vermişler britaxlar tek yönlü kullanılıyor. fakat şu da var, çocuk 6 ayını doldurdumu pusete de oturacak kadar büyür. dışarı bakacak şekilde pusete oturtursun. bir kere kavradınmı kullanım takma çıkarmada çok basit. ben artık devamlı kendim gezmeye gittiğim için kendim tak çıkar, aç kapa halindeyim. her defasında da ay iyi ki bu puseti almışım şıp diye açılıp kapanıyor, üstü takılıyor çıkıyor diye şükrediyorum. hatta uçakla gelirken tesadüf 3 tane çocuklu aileydik. uçağın kapısında pusetleri teslim almak üzere görevli geldi. bir ailenin maclaren bir ailenin de chicco puseti vardı. biz üzerinden ana kucağını çıkartıp şip şak saniyesinde kapatıp teslim ettik, onlar oraya bas burayı çek uğraştı durdu. yani emin ol kullanmaya başladıktan sonra daha daha memnun kalacaksın. eşinin iznini de doğumdan sonrasına kullanmanı tavsiye ederim elifcan. istediğin kadar annen olsun insan kocasını da yanında istiyor. bir de normal bile doğursan ağrın sızın oluyor. annen çocukla ilgilenirken eşin de sana yardımcı oluyor. hatta bence şöyle yap. 3 gün de babalık izni var. yani toplam 17 gün izni olacak. 7 gün ilk sen doğum yaptığında kullansın. 10 gün de annen gittikten sonra kullanır. çünkü inan bir anda yalnız kalınca tecrübesizlikten çoook yoruluyorsun. aralarda en azından bir soluk alman için eşin biraz bebekle ilgilenir.
Son düzenleme: