Elifcan atlattık 2.ay aşısını inşallah tutmuşturda yavrucak ikinci işkenceye maruz kalmaz. babalar hep öyle emin ol senin babnda deli divane olur. dediğin gibi benim babam geçim derdine bize zman ayıramamış ama buna rağmen sevgisini annemden daha fazla verdi diyebilirm:) ve halada kendi biizm için parçalar buda çok sinir bozucu adam kendi hayatını hiçe sayıp resmen kendini biizm ayağımıza halı ediyor. çok yanlış ama kendini tutamıyor aşırı verici ve fedakar bu yükte bizi çok eziyor

benim eşim eğitime gitmedi ama maşallah herşeyi biliyor sanki önceden yapmış gibi. bende göz altından onu inceliyorum. mesela her banyoda bana yardım eder şuana kdar 1 kez tek yıkadım o da eşime kızdığım için 2 aylık oldu hep eşimle birlikte yıkadık. onun dışındada yardımcı oluyorama işiden ne kadar zaman frsat kalırsa işte.
ben pişik kremi ilk günden itibaren her altını değiştirdiğimde sürüyorum sebamed pişik önleyici kremden. hani sürmesem ne olur bilmiyorm olmadı dr. kontrole gittiğimde sorarım. yani pişik yok genede krem sürmek zararlımıdır diye.
göğüs pedi benm çok işime yaradı lansinoh 24 lü 3 kutu bitirdim. onun dışında elimde olan epey numune vardı. şimdide unıbaby 30 lu bir kutu daha aldım.. takmayınca hemen ıslanıyor gece yatarken bile sütyen takım içine o pedlerden koyuyorum.
süt konusunda ise hiçbirsey yapmadım Allahtan gelen bişey heralde annem benimde sütüm böyle çoktu diyor. babamda benle dalga geçiyor duygu inek olsaydın bir eve fazlasıyla yeterdin ama olsun maşallah kuzuma yarasın sütün diyor. doğumdan hemen sonra epeyce bir zmankayısı ve kuru üzüm karışık komposto yaptım sürekli ama ondaki amacım kabız olmamaktı hani dikişlerim zarar görmesin.. süte ne kadar katkısı var bilmiyorum. şu ara hatta epeydir bıraktım. beslenme konusunda aman aman bişey yapmıyorum hattta çok düzensiz besleniyorum. sadece kahvaltı ve akşam yemeği ölen araarda sürekli kek bisküvi yiyorum hamilelikte kesilmiştim ne güzel onlar sayeside kilo almamıştım ama sanırım şimdi 2 kat fazla kilo alcam gibi. yada depresyondayım sürekli etici probis çokoprens kek gofret yiyorum

((((
senin sütün az olursa bol yeşillik ye ve sürekli bulgur çorbası ve bulgurpilavı ye onlar çok süt yparmış. ben yeşillik pek hatta hiç yemedim. ama arada nadirende olsa bulgur yedim. ve bence yapıyla ilgili hani ne yesende fayda etmeyebilir yada hiç yemesende sütün olabilir.