- 9 Nisan 2016
- 172
- 22
- 18
- 33
Evet canım yarın 9 da bakalımkizlar sizin kontrol yarinmiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım yarın 9 da bakalımkizlar sizin kontrol yarinmiydi
Evet canım benimki de yarın 09.00 dakizlar sizin kontrol yarinmiydi
Valla ben pek bişey anlamadım bu işler nasıl oluyo tam bılmıyorum ama Persembe tekrar ultrason a cagırdı benı çatlama ignesını de getır dedı duruma gore bakıcaklar herhalde cumada aşılama dedıkizlar neyaptiniz ne dedi doktor
allah allah ne cabuk kac mm olmuski folikulValla ben pek bişey anlamadım bu işler nasıl oluyo tam bılmıyorum ama Persembe tekrar ultrason a cagırdı benı çatlama ignesını de getır dedı duruma gore bakıcaklar herhalde cumada aşılama dedı![]()
persembe yeniden ultrason.demekki ogun catlatma igneni olcaksin cuma asilama olcak bence pazartesiye kalir ne cabuk gelistikiallah allah ne cabuk kac mm olmuski folikul
sen neyaptin canimEvet canım benimki de yarın 09.00 da
Folikul oluşmamış malesef cuma 9 da yine gitcem gelişmezse dozu arttırıcak inşallah gelişir ya çabalarım boşuna gitmezsen neyaptin canim
Bende bılmıyorum ki bukadar cabuk beklemıyodum ben sag tarafta 2 tane varmiş 1 tanesi 14mm diyerıde 11mm dedıpersembe yeniden ultrason.demekki ogun catlatma igneni olcaksin cuma asilama olcak bence pazartesiye kalir ne cabuk gelistiki
Folikül dedıgınız ne yumurtamı
gelisebilir canim merak etme.var da gelisimimi kucuukmus yoksa hic mi yok sonradan buyuyebiliyor.benim adetin 10.gunune kadar 9mm di birden buyudu.
canim simdi bunlar folikul oluyo her folikulun icinden yumurta cikmayabiliyor takibiki boş folikulde oluyo bazen.mesala tup bebekte benim 19 dla 21 arasi 11 tane folikul toplandi ama 1 yumurta cikti tabiki bu nadir.Fo
evet erken gelismis gunde 2 mm falan buyuyor senin cuma asilaman olur ozman canimBende bılmıyorum ki bukadar cabuk beklemıyodum ben sag tarafta 2 tane varmiş 1 tanesi 14mm diyerıde 11mm dedı
Evet canımFo
senin rezerv azligi mi vardi canim eger oyleyse niye fostimon verdiler sana daha guclu bir ilac vermeleri lazimdi aslindaFolikul oluşmamış malesef cuma 9 da yine gitcem gelişmezse dozu arttırıcak inşallah gelişir ya çabalarım boşuna gitmez
sen nezman ignelere basladin canim persembemiydi.elinde igne kalir muhtemelern senin.300 luk mu 450 likmi igneFo
Hiç yok dedi canım ya canım çok sıkkın boşuna uğraşıyorum gibi geliyogelisebilir canim merak etme.var da gelisimimi kucuukmus yoksa hic mi yok sonradan buyuyebiliyor.benim adetin 10.gunune kadar 9mm di birden buyudu.
canim moralini bozma sen amh testi yaptrdinmi eger hic yumurta olusmuyorsa direk tup bebek raporu cikarsinlar sana madem.Hiç yok dedi canım ya canım çok sıkkın boşuna uğraşıyorum gibi geliyo
Evet rezerv azligi bilmiyorum ki niye verdiler acemiyim bende hiç bişey demedimsenin rezerv azligi mi vardi canim eger oyleyse niye fostimon verdiler sana daha guclu bir ilac vermeleri lazimdi aslinda