• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar neyaptiniz ne dedi doktor
Valla ben pek bişey anlamadım bu işler nasıl oluyo tam bılmıyorum ama Persembe tekrar ultrason a cagırdı benı çatlama ignesını de getır dedı duruma gore bakıcaklar herhalde cumada aşılama dedı o_O

Valla ben pek bişey anlamadım bu işler nasıl oluyo tam bılmıyorum ama Persembe tekrar ultrason a cagırdı benı çatlama ignesını de getır dedı duruma gore bakıcaklar herhalde cumada aşılama dedı o_O
allah allah ne cabuk kac mm olmuski folikul

persembe yeniden ultrason.demekki ogun catlatma igneni olcaksin cuma asilama olcak bence pazartesiye kalir ne cabuk gelistiki
Bende bılmıyorum ki bukadar cabuk beklemıyodum ben sag tarafta 2 tane varmiş 1 tanesi 14mm diyerıde 11mm dedı

Fo

Folikül dedıgınız ne yumurtamı
canim simdi bunlar folikul oluyo her folikulun icinden yumurta cikmayabiliyor takibiki boş folikulde oluyo bazen.mesala tup bebekte benim 19 dla 21 arasi 11 tane folikul toplandi ama 1 yumurta cikti tabiki bu nadir.

Folikul oluşmamış malesef cuma 9 da yine gitcem gelişmezse dozu arttırıcak inşallah gelişir ya çabalarım boşuna gitmez
senin rezerv azligi mi vardi canim eger oyleyse niye fostimon verdiler sana daha guclu bir ilac vermeleri lazimdi aslinda

gelisebilir canim merak etme.var da gelisimimi kucuukmus yoksa hic mi yok sonradan buyuyebiliyor.benim adetin 10.gunune kadar 9mm di birden buyudu.
Hiç yok dedi canım ya canım çok sıkkın boşuna uğraşıyorum gibi geliyo

Back
X