• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Zeynep kamilTüp bebek işleminin nasıl yapılıyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gün verme olayı yok artık zeynep kamilde. Direkt regl olunca gidip başlıyorsun tedaviye
. İnşallah bu sefer yumurtalar olur ve sağlıklı olur 🤲
Merhaba tüp bebek için gün verme yok artık demişsiniz Zeynep Kamil'de. Aşılama için örneğin Aralık ayına sıra verildiyse ve adet Kasım sonunda olursa, Kasım sonunda gidersek aşılama yapılır mı bu konuda bilginiz var mı :)

Merhaba tüp bebek için gün verme yok artık demişsiniz Zeynep Kamil'de. Aşılama için örneğin Aralık ayına sıra verildiyse ve adet Kasım sonunda olursa, Kasım sonunda gidersek aşılama yapılır mı bu konuda bilginiz var mı :)
Merhaba aşılama yaptırmadım ben ama ay sonuna denk geliyorsa gidilebilir bence. Başlanır diye düşünüyorum

Benim oyle oldu canim ekim adetinde gel demislerdi benim eylul 23 te adet denk geldi o zaman gittim sansimi denedim kabul ettiler tedaviye baslandi.bi sansini dene bence.ve hic aralik falan diye karistirma bahsetme

Back
X