canım kaç kiloydun kaç kilo oldun?yaaa hayran kaldım.nasıl bir iradeye sahipsiniz.demekki istedikten sonra yapılmayacak bişey yok.
kestane kebap acele cevap a.s.
Exjikocum sen nasıl zayıfaladın çok merak ettim . bisede anlaaaaaaaaaaaaattttttttttt
merhabaarkadaşlar.ben de son iki senede ortalam ay da 1 kg alarak sonunda kendini berbat hissedenlerdenim.nasıl bir kısırdöngüyse..diet yapamıyordum.akşam sattlerinde tutan tatlı krizlerinden bahsetmeme gerek yok sanırım.aman fazla yapmayayım hepsini yerim diye cezvenin içinde kaaolu puding pişirmelerimi unutamıyorum.ama bunların ardı arkası kesilmedi.kendimi kontrol edemiyordum.sonra bu sitede barçman arkadaşımız sayesinde kromla tanıştım.daha önce de ramazanda tv de bir dietisyenden duymuştum ama durumumla ilişkilendirmedim.oruç sırasınsa kanşekerinin dengesi için öneriliyordu.neyse canlarım uzatmayayım.ben krom kullanmaya başladım ve gerçekten çok işe yaradı.tatlı yapmıyorum artık.canım tatlı bişi isterse biraz bal ya da bir iki diet bisküvi yetiyor.hatta istesem onları da yemem.sadece tatlı diil genel olrak iştahımı da kontrol altına aldı.artık alt yapım hazır.normale döndüm yani.artık diet yapabiliyorum.eğer siz de benimle aynı sorunları yaşıyorsanız öneriyorum.bir de tembelliğe karşı bir kapsül olsa:Roflol:
aynı durumdayız arkadaşım.bende 1 aydır sık ve az yiyorum ama 2 kilodan başka giden birşey olmadı.sinirlerim çok bozuk ciddensenağlamamerhaba arkadaşlar
eminim bunu yaşayan birçok arkadaşım olmuştur önemli bir davete gidilecek ve giyecek hiçbirşey bulamıyorsunuz evet alabilecek durumdasınız ama beğendikleriniz ya üzerinize olmuyor olanlar da tarzınızın dışında ne büyük bir yıkıntı ...
ben de kilolarını takmıyor gibi görünen ama yürüken orasını burasını çekiştirenlerdenim...
dün gece düşündüm 76 doğumluyum bu yıllarda istediğimi giyemeyeceğim de ne zaman giyeceğim
bu ara beni durum çok kasmaya başladı
ama nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum
bu arada çok moralim bozuk hiçbirşey yiyip içemiyorum demek nasıl bir duygu hep merak etmişimdir
ya da iştahsızım demek nasıl bir şey ...
ben bir de az yiyerek zayıflıyorum ekmeği kestim ama herşeyi yiyerek kilo veriyorum diyenlere hayret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?