Zeytin Tepesi Kanal D

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
0
Diğer
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Deniz kokan esintilerle ve güneş ışıklarıyla yıkanmış bu kasabada olduğu gibi...
Öykü, zeytinin bol olduğu zengin bir sahil kasabasında geçer. Kasabadaki sırlar öykünün temel motivasyonunu oluştururken, karakterler bu sırların zaman zaman efendisi, zaman zaman kurbanı olarak, keskin çatışmaların odağında karşımıza çıkarlar.

İlerleyen zamanlarda sırlar belirli dozlarda açığa kavuşturulsa da, kurulan yeni tuzaklarla, kahramanlar sırların karanlığına çekilmeye devam edecektir.

Dizi boyunca, para, iktidar ve ölümcül hırsları için, akla gelen her türlü kötülüğü yapmaya bir an dahi tereddüt etmeyen, elleri kanlı erkeklerin hükmettiği bir dünyaya, bir genç kız meydan okuyacak, ailesindeki diğer kadınlarla birlikte uğradığı haksızlıklara karşı büyük bir mücadele verecektir.

8 yıl önce kasabanın karanlık sırlarına gömülen annesini araması ve karşılaştığı karanlık engeller, zeytinliklerinin banka ipoteğinden kurtarılması için borç arama mücadelesi, bir gece yarısı kundaklanan zeytinliklerini söndürmek için verdiği ölümcül mücadele, Tarık'ın erkek kardeşinin tecavüz girişimi ve daha birçok zorlu saldırının hiç biri Deniz Gökçener'i korkutmayacak ve yıldırmayacaktır.

Zeytin Tepesi, bizi bazen sırların gizemine kapılıp bir dedektifin peşine, bazen sırların ayırdığı tutkulu aşkların öfkeli çatışmasının ortasına, bazen de sırların yarattığı rastlantıların rüzgarının önüne katar savurur.
Aynı karakterlerine yaptığı gibi...

Karakterler

Deniz Gökçener (Aslıhan Gürbüz): Gökçenerler'in en küçüğü (26). Dizinin baş kahramanı. Sade, masum, doğal bir güzelliği sahip. Uysal, olumlu, çalışkan, yapıcı, güvenen, güvenilen... Ailesine toprağına ve kasabasına çok bağlı. Haksızlığa karşı bir anda savaşmaya hazır bir militana dönüşebilir. Tutkulu bir aşık.

Tarık Karatay (Tayanç Ayaydın): Dizinin baş erkek kahramanıdır (32). Karatay ailesinin beş çocuğunun en etkin karakteridir. Tüm Karatay çocukları gibi İstanbul'da özel okullarda iyi eğitim görmüştür. Yakışıklı, çekici, inatçı, kindar, egosu çok güçlü, hırslı, insanlarla ilişkilerinde soğuk, mesafeli ve acımasız.

Akın Karatay (Salih Bademci): Üçüncü Karatay çocuğu (30). Yakışıklı, hiperaktif... Tarık'ın gölgesinde kalmıştır. Eğlence, kadın, içki gibi takıntıları vardır. Maço ve saldırgandır. Kadınları aşağılar.

Yıldız Gökçener (Ayça Varlıer):
Deniz'in küçük ablası (28). Güzel, dişi, zeki, çekici. Açık sözlü, cesur, merhametli. Zengin erkeklerle birlikte oluyor ama aşağılandığını hissettiği an ilişkiyi bitiriyor.

Keriman Toprak (Zerrin Sümer): Kızların anneanneleri (70). Güngörmüş, ağırlığı olan, sözünü dinleten, saygı gören bir karakter. Fedakar, azimli, affedici.

Ragıp Tolunay (Hakan Karahan):
Kasabanın en güçlü, zengin adamı (50). Kibar, saygılı, centilmen ve sevecen görüntüsünün altında acımasız bir katil gizlenmiştir.

Oya Tolunay (Oya Okar): Tarık'ın nişanlısı. Ragıp'ın kızı (26). Çok güzel, alımlı, cool, kibirli, hırslı, tutkulu. Tarık'a deli gibi aşık.

Suna Gökçener (Neşem Akhan): Deniz'in büyük ablası (30). İradeli, güçlü. Tek başına ayakta kalabilir. Başarılı bir şirket yöneticisi. Kadınsı tarafını törpülemiş. Erkeklere karşı mesafeli. Muhafazakar, toplumsal değerlere bağlı. Üniversite eğitimli.

Nevin Karatay (Sezgin Sena Akay): Karataylar'ın tek kızı (25). Nevrotik. Anti-depresanlarla yaşıyor. Zayıf, hırçın, saldırgan, kıskanç. Erkeklerle ilişki kuramıyor. Akın'a çok bağlı. Asosyal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diziyi beğendim.Hatta başroldeki adama aşık bile olabilirim.Severim böyle birbirlerini çok seven ve ayrı olan sevgilileri.Adam da pek cool yahu.

3.Bölüm fragmanı.İzleyin kızlar pişman olmazsınız.

[video=youtube;iYNyvdG2X30]http://www.youtube.com/watch?v=iYNyvdG2X30[/video]

Fragmanlarına bile bakmaya tahammül edemiyorum. Neden olduğunu bilmiyorum.

Aslıhan Gürbüz kiloluyken ve Cazibe iken güzeldi bence... Türkçe konuşmasın mümkünse.
Ayrıca da son fragmanda ne öyle "küçük besleme"ye dönmüş.

Diziyi beğendim.Hatta başroldeki adama aşık bile olabilirim.Severim böyle birbirlerini çok seven ve ayrı olan sevgilileri.Adam da pek cool yahu.
Adamdan midem bulanıyor -Allah affetsin- Sakallarından özellikle...

Ahh canım be ben burada izleyici bulmaya çalışıyorum sen gelmiş idam sehpasına ayağını vurup gitmişsin.Yokmuydu başka diyeceğin.

Bence Cazibe'deyken de iyiydi ama burada da hiç fena değil.Saçlarını ben de çok beğenmedim ama kızın yüzü güzel olduğu için kaldırmış o kesim.Adam bence iyi bak ona laf söyletmem.

Ah canım pardon ya.

Ben de fikrimi söyledim.

Yorumuna çok güldüm canım.

diziyi baştan itibaren izliyorum...beğendiğim nadir dizilerden biri...aslıhan bence bu rolde gayet başarılı...cazibe kimliğinden
ancak böyle sıyrılabilirdi...o diziye ve role uygun olmuş...baya baya erimiş kız cazibe gibi cazibeli olsaydı :) dizi de eğreti
olurdu ...

3.Bölüm fragmanı.

[video=youtube;V1RLyiknvhc]http://www.youtube.com/watch?v=V1RLyiknvhc[/video]

Yorumuna çok güldüm canım.

Aslıhan Gürbüz her rolünde çok başarılı bence.Bir Bulut Olsam dizisinde de çok iyiydi.Engin Akyürek'le oynuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…