- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
İzlenilesi bi diziye benziyo ama bakalim :)
Evet,bana da güzel olacakmış gibi geliyor. :) İnşAllah beklentilerimizi karşılar.
hiç sıcak bakmamıstım bu diziye ama konusu epey ilgi cekiciymiş.
bu dizi tutmaz, söylüyorum şimdiden
Adamdan midem bulanıyor -Allah affetsin- Sakallarından özellikle...Diziyi beğendim.Hatta başroldeki adama aşık bile olabilirim.Severim böyle birbirlerini çok seven ve ayrı olan sevgilileri.Adam da pek cool yahu.
Fragmanlarına bile bakmaya tahammül edemiyorum. Neden olduğunu bilmiyorum.
Aslıhan Gürbüz kiloluyken ve Cazibe iken güzeldi bence... Türkçe konuşmasın mümkünse.
Ayrıca da son fragmanda ne öyle "küçük besleme"ye dönmüş.
Adamdan midem bulanıyor -Allah affetsin- Sakallarından özellikle...
Ah canım pardon ya.Ahh canım be ben burada izleyici bulmaya çalışıyorum sen gelmiş idam sehpasına ayağını vurup gitmişsin.Yokmuydu başka diyeceğin.
Bence Cazibe'deyken de iyiydi ama burada da hiç fena değil.Saçlarını ben de çok beğenmedim ama kızın yüzü güzel olduğu için kaldırmış o kesim.Adam bence iyi bak ona laf söyletmem.
Söyle söyle.Ah canım pardon ya.
Ben de fikrimi söyledim.
Ahh canım be ben burada izleyici bulmaya çalışıyorum sen gelmiş idam sehpasına ayağını vurup gitmişsin.Yokmuydu başka diyeceğin.
Bence Cazibe'deyken de iyiydi ama burada da hiç fena değil.Saçlarını ben de çok beğenmedim ama kızın yüzü güzel olduğu için kaldırmış o kesim.Adam bence iyi bak ona laf söyletmem.
Yorumuna çok güldüm canım.
diziyi baştan itibaren izliyorum...beğendiğim nadir dizilerden biri...aslıhan bence bu rolde gayet başarılı...cazibe kimliğinden
ancak böyle sıyrılabilirdi...o diziye ve role uygun olmuş...baya baya erimiş kızcazibe gibi cazibeli olsaydı :) dizi de eğreti
olurdu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?