Zeytin Tepesi Kanal D

Bu Tayanç gözümden düştü düşecek.Tarık yani.Kızla birlikte olup ertesi gün gidip evlendi.Deniz'in yerinde olsam onu kıskandırmak için elimden geleni yapardım.Deniz'de de suç var.8 yıl onu aramayan,sormayan,dinlemeyen bir adamla birlikte oldu.

Bir kez sabah tekrarına denk geldim 1. bölümünün , konu ilginç geldi biraz ama erkek başrol oyuncusu kadar itici bir karakter bile kanal değiştirmeme yetti

(Adra hazır sende sevdandan vazgeçmişken özgürce yapabildim yorumumu , günlerdir bu anı bekliyordum )

Sende mi Aus.Sakallarına mı taktın sen de.Ama ben severim böyle çekişmeli aşkları.Seviyor ama çaktırmıyor,içten içe.Hep bu sakallarındaki beyazları yüzünden taktınız adama.

Aslında burada konu Tayanç değil Tarık.Ben oyuncudan değil oynadığı karakterden etkileniyorum.

Sende mi Aus.Sakallarına mı taktın sen de.Ama ben severim böyle çekişmeli aşkları.Seviyor ama çaktırmıyor,içten içe.Hep bu sakallarındaki beyazları yüzünden taktınız adama.

Yok yok ben oynadığı karakter olarak itici dedim . Ne bileyim dizi çekmedi beni oyuncusundan dolayı .

Tipi beni ilgilendirmez yoksa

1 bölüm yarım izledim zaten , ama ben sana diyeyim tutmaz bu dizi

Yok yok ben oynadığı karakter olarak itici dedim . Ne bileyim dizi çekmedi beni oyuncusundan dolayı .

Tipi beni ilgilendirmez yoksa

1 bölüm yarım izledim zaten , ama ben sana diyeyim tutmaz bu dizi

İşte ben de karakteri etkileyici buldum.Bence de tutmadı.Ben fazla bağlanmayayım bari Tarık'a.Yol yakınken ayrılmak en iyisi.Ayrı dünyanın insanlarıyız.

Dizi Toscana Vadisi adında İtalyan bir diziden uyarlamaymış.Deniz de hamile kalıyormuş.İlerleyen bölümlerde Akın'la yani Tarık'ın kardeşiyle birlikte oluyormuş.

Bu dizeye ilk bölümünden itibaren bakıyorum,Tarık krakteri çok yanar döner ,ama onunla evlenen kız ondan da beter herşeyi görmesine rağmen bile bile

evlendi bu adamdaki vazgeçilmez olan şey nedir anlamadım

Tarığın kardeşi Akın Denize aşık çok belli,ama bana da öyle geliyor ki bir kaç bölüm sonra yayından kalkar.

Vazgeçilmez olan aşk olabilir mi acaba?Maşallah bütün kardeşler Deniz'e aşık.Sanki başka kimse yok.Çarpık çarpık ilişkiler yazıyor bu senaristler.Bence de yayından kalkacak.

Vazgeçilmez olan aşk olabilir mi acaba?Maşallah bütün kardeşler Deniz'e aşık.Sanki başka kimse yok.Çarpık çarpık ilişkiler yazıyor bu senaristler.Bence de yayından kalkacak.

Bu aralar hangi dizide yok ki bu çarpık ilişkiler,millet zaten diziyle gerçeği ayıramıyor sonra gerçek sanıp kendileri de yaşamaya kalkıyor

Acı ama gerçek maalesef,keşke böyle şeyler yazmasalar da kötü örnek olmasalar.

5.Bölüm fragmanımız geldiiii.

[video=youtube;pLGzco3XIfc]http://www.youtube.com/watch?v=pLGzco3XIfc[/video]

Evet çok doğru.Keşke aile ilişkileri kuvvetli olan senaryolar yazsalar.Yabancıları geçtik yozlukta.

evlendiği kızın gerçek adı neydi ya?
çok tanıdık bir siması var.
Kimdi Allah'ım bu kız? :26:

evlendiği kızın gerçek adı neydi ya?
çok tanıdık bir siması var.
Kimdi Allah'ım bu kız? :26:
Oya Okar adı.Eskiden çok oynuyordu dizilerde.Şöhret dizisi vardı Ahu Türkpençe'nin.Orada oynamıştı.Şimdi çok zayıflamış suratı çökmüş.

Son düzenleme:
Oya Okar adı.Eskiden çok oynuyordu dizilerde.Şöhret dizisi vardı Ahu Türkpençe'nin.Oraya oynamıştı.Şimdi çok zayıflamış suratı çökmüş.
Şöhret'i bilmiyorum. Onu da izlemiyordum. ( Zeytin Tepesi gibi )
DOKTORLAR'da oynamıştı bu kız, 2010 yılında yeni çekimlerde...
Adı da : Gülümsün KAYA idi.
Adaşım yani.
Çok beğeniyordum ben bu kızı, burada biraz gıcık gibi sanki. Sevmedim.

Doktorları da ben çok takip etmedim.Seninle dizilerde uyuşamıyoruz.Burada gıcık evet.Ama onun yerinde kim olsa gıcık olur.Sevdiği adam başkasını seviyor çünkü.Biliyor ama umursamıyor.Çok gurursuz.

Doktorları da ben çok takip etmedim.Seninle dizilerde uyuşamıyoruz.Burada gıcık evet.Ama onun yerinde kim olsa gıcık olur.Sevdiği adam başkasını seviyor çünkü.Biliyor ama umursamıyor.Çok gurursuz.
DOKTORLAR'ın 2010 yılında çekilen halini izlemedim.
bu kız da oradaydı.
Fragmanlarında falan görüyordum.

Evet, kız da haklı sevdiği adam başkasını seviyor ama şu da var ki; başkasını sevdiğini bilerek neden evleniyor ki?
dediğin gibi gurursuz demek ki!

O dizide bir ben bir sen oynamadın heralde.

Evet hem de gördü yatakta.Hiç birşey demeden gidip evlendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…