- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
Abboooowww!O dizide bir ben bir sen oynamadın heralde.
Evet hem de gördü yatakta.Hiç birşey demeden gidip evlendi.
Abboooowww!
Yatakta hem de...
Evet, Doktorlar ve Kurtlar Vadisi isimli dizilerinde sadece ADRA ve FİLOZOF Gülümsün oynamamıştır.
Vaktinde oyuncu olmak isterdim ben zatenEvet ya.
Tekliflere açığız ama.Doktorlar bitti ama K.Vadisi'nde neden olmasın.
Vaktinde oyuncu olmak isterdim ben zaten
Ama kanunlarım var. Öpüşmem / yatak odalı sahnelerde oynamam.
Yatak odası sahnesinde sadece saksı olabilirim.
Saksı değilim beeeeeeeeeeeeennn!
Türkan Şoray Kanunların var demek.Tabiki oyuncu şımarıklığı yapacaksın.
Sen yakında bu diziyi izlemeyi bırakırsın.Dizi iyice saçmaladı.Deniz Akın ne alaka.Deniz de yüzsüz.Milletin evine gidiyor arsız arsız.Tarık sanki karısına aşık gibi başbaşa kalamadık uzun süre diyor.Nerede aşk yahu.
Sen yakında bu diziyi izlemeyi bırakırsın.
gene ben
bu Tayanç'ın karısının durumu ne kadar zor.ama bile isteye evlendi değil mi?
(isimleri bilmiyorum. malum diziyi izlemiyorum. sadece senin burada anlattıklarından ötürü biliyorum.)
Tayanç'ın kardeşi Akın ile Deniz arasında bir şey oldu mu?
Birliktelik falan. Yok değil mi öyle bir şey?
Deniz Tayanç'a (Tarık'tı galiba) gıcıklık olsun diye yapıyor değil mi?
akın demek istediniz sanırım.ee zor tamammda kızn yoklugunu fırsat bılmıs en yakın arkadasınn sevgılısını ayartmıss sonrada bırlkte olduklrını bıle bıleee evlendı ınadındannn hakettı yanı :):)
tarık denızden hoslanıyor artıkkk aralrında bırsy gecmedı ama heran gecebılır benm anlamadıgım denız okdr sey yasamıs sevdgı adam ınanmamıs ne bılm aılesı hor gorms yok suclu gıbı yasamıcm bılmem ne dıyerk evlerıne kutlamaya gıdyr yanı gıcıklıkda deıldee sacma ıslemsler orda konuyu bıraz gururlu olsa daha ıyıdı ayrıca tarık 'a da umut veruıyor yahuuuu
akın demek istediniz sanırım.
diziyi izlemiyorum ben, bir arkadaşa bakıp çıkacaktım. ( bir arkadaş = adra )
gene ben
bu Tayanç'ın karısının durumu ne kadar zor.ama bile isteye evlendi değil mi?
(isimleri bilmiyorum. malum diziyi izlemiyorum. sadece senin burada anlattıklarından ötürü biliyorum.)
Tayanç'ın kardeşi Akın ile Deniz arasında bir şey oldu mu?
Birliktelik falan. Yok değil mi öyle bir şey?
Deniz Tayanç'a (Tarık'tı galiba) gıcıklık olsun diye yapıyor değil mi?
ee zor tamammda kızn yoklugunu fırsat bılmıs en yakın arkadasınn sevgılısını ayartmıss sonrada bırlkte olduklrını bıle bıleee evlendı ınadındannn hakettı yanı :):)
tarık denızden hoslanıyor artıkkk aralrında bırsy gecmedı ama heran gecebılır benm anlamadıgım denız okdr sey yasamıs sevdgı adam ınanmamıs ne bılm aılesı hor gorms yok suclu gıbı yasamıcm bılmem ne dıyerk evlerıne kutlamaya gıdyr yanı gıcıklıkda deıldee sacma ıslemsler orda konuyu bıraz gururlu olsa daha ıyıdı ayrıca tarık 'a da umut veruıyor yahuuuu
Tarık'a bak sen, hem kızı ortada bırak başkasıyla evlen hem de hâlâ gözün geçmesin kızdan!Geldi o arkadaş.
Akın'la Deniz arasında birşey olmadı.Dün akşam Akın tam kızı öpecekti Tarık fişek gibi girdi içeri:)Deniz gıcıklık olsun diye yapmıyor.Akın ona inanıyor ve çok iyi davranıyor diye bence ona ilgisi.
Tarık'a bak sen, hem kızı ortada bırak başkasıyla evlen hem de hâlâ gözün geçmesin kızdan!
aynen hemşire aynen... bu erkek milleti böyle işte.Erkek milleti işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?