Zeytin Tepesi Kanal D

Evet ya.

Tekliflere açığız ama.Doktorlar bitti ama K.Vadisi'nde neden olmasın.
Vaktinde oyuncu olmak isterdim ben zaten
Ama kanunlarım var. Öpüşmem / yatak odalı sahnelerde oynamam.
Yatak odası sahnesinde sadece saksı olabilirim.
Saksı değilim beeeeeeeeeeeeennn!

Vaktinde oyuncu olmak isterdim ben zaten
Ama kanunlarım var. Öpüşmem / yatak odalı sahnelerde oynamam.
Yatak odası sahnesinde sadece saksı olabilirim.
Saksı değilim beeeeeeeeeeeeennn!

Türkan Şoray Kanunların var demek.Tabiki oyuncu şımarıklığı yapacaksın.

Dizi iyice saçmaladı.Deniz Akın ne alaka.Deniz de yüzsüz.Milletin evine gidiyor arsız arsız.Tarık sanki karısına aşık gibi başbaşa kalamadık uzun süre diyor.Nerede aşk yahu.

Zeytin Tepesi 6.Bölüm fragmanı.

[video=youtube;5TALRRuRyU4]https://www.youtube.com/watch?v=5TALRRuRyU4[/video]

Bu da ikinci fragman.Bu gece dizi.

[video=youtube;ipFMnDXR96s]https://www.youtube.com/watch?v=ipFMnDXR96s[/video]

gene ben

bu Tayanç'ın karısının durumu ne kadar zor. ama bile isteye evlendi değil mi?
(isimleri bilmiyorum. malum diziyi izlemiyorum. sadece senin burada anlattıklarından ötürü biliyorum.)

Tayanç'ın kardeşi Akın ile Deniz arasında bir şey oldu mu?
Birliktelik falan. Yok değil mi öyle bir şey?
Deniz Tayanç'a (Tarık'tı galiba) gıcıklık olsun diye yapıyor değil mi?

ee zor tamammda kızn yoklugunu fırsat bılmıs en yakın arkadasınn sevgılısını ayartmıss sonrada bırlkte olduklrını bıle bıleee evlendı ınadındannn hakettı yanı :):)
tarık denızden hoslanıyor artıkkk aralrında bırsy gecmedı ama heran gecebılır benm anlamadıgım denız okdr sey yasamıs sevdgı adam ınanmamıs ne bılm aılesı hor gorms yok suclu gıbı yasamıcm bılmem ne dıyerk evlerıne kutlamaya gıdyr yanı gıcıklıkda deıldee sacma ıslemsler orda konuyu bıraz gururlu olsa daha ıyıdı ayrıca tarık 'a da umut veruıyor yahuuuu

akın demek istediniz sanırım.
diziyi izlemiyorum ben, bir arkadaşa bakıp çıkacaktım. ( bir arkadaş = adra )

Geldi o arkadaş.

Akın'la Deniz arasında birşey olmadı.Dün akşam Akın tam kızı öpecekti Tarık fişek gibi girdi içeri:)Deniz gıcıklık olsun diye yapmıyor.Akın ona inanıyor ve çok iyi davranıyor diye bence ona ilgisi.

Karakter isimlerini karıştırmışsınız:)Deniz Akın'a umut veriyor.Bence de evlerine gitmesi çok saçmaydı.Bizde ona yüzsüz arsız derler.Dün gece de fena değildi dizi.Sadece çalan şarkıyı hiç beğenmedim.Çok aramışlar mı acaba?

Son düzenleme:
Tarık'a bak sen, hem kızı ortada bırak başkasıyla evlen hem de hâlâ gözün geçmesin kızdan!

Erkek milleti işte.
aynen hemşire aynen... bu erkek milleti böyle işte.

TDK'dan
hemşire
isim Farsça hemş³re
1. isim Doktor tarafından acil durumlar dışında yazılı olarak verilen tedavileri uygulamak, hastanın bakımını düzenlemek, denetlemek ve değerlendirmekle görevli ve yetkili sağlık çalışanı, şvester
"Hemşirenin onlara ters ters bir şeyler söylediğini işitiyorum." - A. Ümit
2. (hemşi:re) Kız kardeş, bacı
"İyi tanıdığım anasına ve hemşirelerine hiçbir suretle benzemiyor." - Y. K. Beyatlı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…