Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
sarımsaklı zeytinyağının pet şişede durmasının sakıncası nedir acaba? Ben kaşlarım için kullanıyordum. Kendime böyle bir karışım hazırladım. Ancak aylardır plastik bir şişe içinde. Şişeyi şöye tarif edeyim. Hani bir saç bakım üsrünü alırsınız mavi su gibi. işte onun plastik şişesi gibi.

denemeye deger baslıyorum yarın sarımsak ve zeytinyagını hazırladım bu gece:)

Bugün bende uygulamaya başladım bakalım sonuç nasıl olacak :)

Arkadaslar kullanip memnun kalan oldumu acabaa

Arkadasim biz zeytinciyiz zeytinyagmizi sabunumuza kdr kendmz yapariz kendimize zeytinyagin asidi falan olmaz kim diyorsa iyi uydurmus icin guvenli olsun hakiki bulun yeter :)

Arkadaslar kullanip memnun kalan oldumu acabaa
canım bence üşenmezsen sığıriliği, saf zeytinyağında bekletilmiş sarımsaklı yağ, ısırgan yağı, saf zeytinyağında bekletilmiş karanfilli yağ, b vitamini ampulünü karıştırıp bunu dene bence çok daha faydalı olur ben bunu yapıyorum tabi başka şeylerde yyapıyorum

Sac dokulmen var mi snnde ben gbi cnm

deneyen herkeste terledikçe saçtan kokusu gelmiş, ıslanınca saç sarımsak kokusunu almışlar ama bende öyle olmadı, ilginç, gerçi ben sadece 1 defa yapmıştım ve saçımın %75'ini heba ettim, döküldü

yaptim iki defa.. bi fark göremedim

ben yapmıştım ama düzenli yapmadım ayda yılda bir çok yıkamak gerekiyor saçı yağı çıkartıcam diye ço kyıkarsanız yaptınız bütün bakım çöpe gidiyor

bu karışımı ninem her ay yapar sacına genclıgınden berı. gür saçları var hala. hem de belinde.

sonuçları kimse yazmamış ama yaa sürekli kullanan yok sanırımm

ben ikidir yapıyorum, yıkarken inanılmaz çok döküldü saçlarım. acaba yanlış mı yapıyorum dicem ama yanlış ne yapıyo olabilirim çözemedim.

Arkadaşlar bu karışımda sarmısakları süzüp sadece zeytinyağını mı sürecez yoksa sarımsakla birlikte mi sürecez?

Arkadaşlar bu karışımda sarmısakları süzüp sadece zeytinyağını mı sürecez yoksa sarımsakla birlikte mi sürecez?
süzüp süreceksiniz ya da içinde e kalabilir ama onları saçınıza sürmeyin sadece yağı kullanın.

arkadaşlar her sayfayı okumaya çalıştım ama net bir şeye ulaşamadım bir takım sorularım var lütfen cevap yazabilir misiniz

1. bu karışımın en etkili doz uygulaması nedir kaç günde 1 yaptınız ve kaç dk beklettiniz ?

2. saçı döktüğü söylenmiş ne kadar bir dökülme bir açılma yaratıyor mu .? ve dökülme kaçıncı uygulamadan sonra oldu kaçıncı uygulamadan sonra durdu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…