sarımsaklı zeytinyağının pet şişede durmasının sakıncası nedir acaba? Ben kaşlarım için kullanıyordum. Kendime böyle bir karışım hazırladım. Ancak aylardır plastik bir şişe içinde. Şişeyi şöye tarif edeyim. Hani bir saç bakım üsrünü alırsınız mavi su gibi. işte onun plastik şişesi gibi.kızlar ben geldim.....
daha önce yazmıştım 1 kere denedim etkisini gösterdi diye..
evet bu hafta tekrar yaptım...
sonuç :
saç dökülmemede % 70 azalma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yemin ediyorum size bu maske benim saçlarımı kurtardı.
eşimde çok şaşırdı iyiki saf zeytinyağı bulmuşum sana diyor...
kızlar dikkat edilmesi gereken bir şey söyleyeceğim...
sakın olaki pet şişe plastik şişe kullanmayın cam kavonoz kullanın (pet şişenin zararını anlatmıycam hepimiz biliyoruz)
yaptığınız karışımı sadece 1 gün bekletin....
şöyle..
ben geceden minik cam kavonozuma 1 çay bardağı saf zeytinyağını koyuyorum.
üzerine 4 diş sarımsak rendeliyorum...
yatıyorum.
ertesi gün hemen uyguluyorum.
çok bekletmiyorum yani sadece zeytinyağ ve sarımsağın birbiriyle özdeşleşmesini bekliyorum o kadar...
bu hafta denememde 3 saat tuttum başımda sonra gidip yıkadım.
haftaya tekrar yapacağım..
ıPEKııııM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN TATLIM BU YÖNTEMı ÖNERDıĞıN ıÇıN.....
Rabbim sanada yardım etsin şifa versin seninde dökülmen dursun inşallah...
deneyin kızlar inanın ben ağlıyordum oturup o kadar çoktu dökülmem..
% 70 sizin için ne ifade ediyor...
elimi saçıma attığımda normalde avuç avuç saç gelirken şimdi an fazla 3 tel geliyor..
hatta şimdi yazarken elimi saçıma götürdüm hiç saç gelmedi...
bundan 2 hafta önce taramaya bile korkuyodum...
deneyin derim...
bu arada yineliyorum saf zeytinyağ olacak netten bulabilirsiniz bir çok firma var...
ben şimdi zeytinyağlı sabun araştırmasına gircem....
uzun oldu kızlar kısaca ben mutluyum :)
hiç bir işe yaramıyor :S:S
Arkadasim biz zeytinciyiz zeytinyagmizi sabunumuza kdr kendmz yapariz kendimize zeytinyagin asidi falan olmaz kim diyorsa iyi uydurmus icin guvenli olsun hakiki bulun yeter :)bende asidi alınmış zeytin yagı kullanılmalıymış diye duydum yapacaktım karasız kaldım asitli zeytin yagı daha çok dökermiş asit oranı yüksek olmamalıymış dernern anlıcaz ki kızlar bunu aklım karıştı hala denemedim korkumdan
canım bence üşenmezsen sığıriliği, saf zeytinyağında bekletilmiş sarımsaklı yağ, ısırgan yağı, saf zeytinyağında bekletilmiş karanfilli yağ, b vitamini ampulünü karıştırıp bunu dene bence çok daha faydalı olur ben bunu yapıyorum tabi başka şeylerde yyapıyorumArkadaslar kullanip memnun kalan oldumu acabaa
süzüp süreceksiniz ya da içinde e kalabilir ama onları saçınıza sürmeyin sadece yağı kullanın.Arkadaşlar bu karışımda sarmısakları süzüp sadece zeytinyağını mı sürecez yoksa sarımsakla birlikte mi sürecez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?