Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
yani yine buradan duymuştum zeytin yağını biraz ısıttıktan sonra saça sürüldüğünü de o sarımsaksızdı ama sarımsakların etkisi azalır mı acaba ısıtınca sanki biraz komik bi soru oldu ama

You canim sanmiyorum etkisi azalsin,yemeklerede katiyoruz sonucta

slm arkadaşlar ben zeytinyağı sarımsak mas. yaptım gerçekten süper bişey saçlarım kendine geldi hemde uzadı hatta denemek için kaşlarıma sürdüm mükemmel sonuç aldım. Benim kaşlarım bir ara dökülmüştü ön taraflar boş duruyordu öylesine sürdüm 1 ay sonunda aynaya baktığımda kaşlarımın çıktığını farkettim gerçekten de saçlara ve kaşlara çok iyi geliyor deneyin derim

Ben saça değilde, kaşa yaptım 1-2 hafta.
orman oldu kaşlarım orman

sarımsağı hiç denemeyin. kokudan başka bir işe yaramıyor.

bende denedim belki bir aydan beri yapiyorum ama hic azalmadi ama ben gene devam ediyorum bir haftadan beride sarimsak yutuyorum bide inanirmisiniz 3gunden beri saacim hic dokulmedi saacimdan lastiyimi cikardigimda lastigimde bussuru saac olurdu simdi hic yok

koku hakkında kullanan arkadaslardan cevap bekliyorum ve sacta ne kadar bekletiyorsunuz

surerken kokuyor tabiki ama yikadiktan sonra birsey kalmiyor esim normalde sarimsaktan cok rahatsiz olan biri ama ben yaptigimda hic rahatsiz bile olmuyor

ben bu karışımı daha önceden uygulamıştım karışım hem saçı çabuk uzatıyor hemde gürleştiriyor tek seferde bile fark anlaşılıyor. bu akşam üstü gene saçıma barcelino bakım yağıyla beraber sarımsaklı zeytin yağı sürdüm hala kafamda duruyor 3 saat oldu hemen hemen.. eee artık yakında nur topu gibi bitlerim, sirkelerim, pirelerim olur artık

ya kızlar bişey sorucam bende sadece zeytinyağı sürüyorum saçlarıma ama bu ara aşırı bi dökülme oldu zeytinyağından olabilirmi acaba bide sarımsakla mı denesem cesaret edemiyorum ama çok dökülüyo bu ara bi tavsiye lütfen bunalıma girdim:26:

bu kür ile saçı hızlı uzayan varmı .. yanı ayda ortalama ne kadar uzatır lütfen cevap veriiin

Benim saçlarıma çok iyi geldi çabukta uzattığını düşünüyorum ama kişiden kişiyede değişebilir tabii. İstersen haftada 1 kez olmak üzere bir kaç defa dene uzamasa bile bakım yapmış olursun. Dökülme içinse bir fikrim yok çünkü benimde bazen çok döküldüğü oluyor ama takılmıyorum..

merhabalar;
ben önce sarmısağı 7-8 diş doğrayıp biraz ezdim ve kavanoza koydum,hakiki zeytin yağını üzerine ekledim ve 1 hafta beklettim,saç diplerime sürüp masaj yaptım,ilk kullanımda bile farketti,benim sorunum saç dökülmesiydi..geriye kalanını haftada bir kullanmak için saklıyorum sarımsakları yağın içinden çıkarmanıza gerek yok.:)yıkadıktan sonra kokusu kalmıyor..

slm arkadaşlar ben bugun dr gittim benim sacım gürdü çok döküldü yıprandı 2 buçuk yıl önce dogum yaptım dogumdan sonra dahada döküldü şuan çok segrek saçım var ve çok ince telli oldu dr gitim test falan yapmadı baktı sacımın teline erkek tibi kelleşme dedi kel kalıcaksın dedi bayılıcam kendime gelemedi ya ben şimdi neyapmalıyım

beybiayaz saclarında nerelerinde acılmalar var önlerindemi tependemi ? benim heryerden dökülüyor doktor minoksil verdi ama kullanmaya kkorkuyorumm

yaaa arkdslar cıldırıcam ilk kez denedim bu karısımı ama sanki saclarım daha fazla döküldü tararken neden oldu acaba:SSS((
hatta anyoda bile bikaç tel dökülen saclarım bu sefer daha fazla döküldü aynı sekilde tararkende neyapsam acaba devam etsem mmi bu karısıma ilk oldugu için mi döktü acaba(

ltfn bi akıl verin yaaa cok üzülüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…