- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Senin gibii zaalimeeBasmada fistan giyemem amannn
Nicki ile müsemma üye. Brezilya dizisi kıvamında aşk konularınız var. Yetişmem ne mümkünCanım hanımlar sizlere bir soru yönelteceğim
Bir flörtünüz var flört aşamasında hep mesafeli durdunuz o size çok ilgiliydi ve fırsat buldukça bana karşı açık ol, duygularını belli et, hep ben adım atıyorum diye dile getirdi bir değişim görmeyince ve bu konuyu yeterince dikkat etmediğinizden dolayı gitti
Aradan 2 buçuk ay geçti onu düşünüyosunuz sürekli bi gece rüyanıza girdi sabah kalkıp instagramdan fotolarına bakıp yanlışlıkla takibe alıp anında geri çektiniz takibi bildirim gitmiyor diye biliyorum
Aradan 5 dk geçince mesaj attı hal hatır faslı vs geçti
Demem o ki bu adamı aklınızdan bir türlü çıkartamadığınız için hazır o adım atmışken çabalar geri kazanmaya mı çalışırsınız, yoksa hiç uğraşmaz önünüze mi bakarsınız
Eski ilgisini geri kazanmak için neler yaparsınız?
ya ben uzun zamandır kimseyle flört etmediğimden elime yüzüme bulaştırdım herşeyi duygularımı ona nasıl hissettirecemIcinizden geldigi gibi davranin, ite kaka olmazki bu isler.hayirlisi olsun
bence kesin o an telefon elindeydiBildirim gitmiştir kesin
Kendime has bi tarz oluşturdumBaslik ne alaka ?
Sen ona karsi ilgisiz oldugunu dusundu dogal olarak.. en azindzn." Naber" diye msj at.. konusmaya baslayin tekrardan.Canım hanımlar sizlere bir soru yönelteceğim
Bir flörtünüz var flört aşamasında hep mesafeli durdunuz o size çok ilgiliydi ve fırsat buldukça bana karşı açık ol, duygularını belli et, hep ben adım atıyorum diye dile getirdi bir değişim görmeyince ve bu konuyu yeterince dikkat etmediğinizden dolayı gitti
Aradan 2 buçuk ay geçti onu düşünüyosunuz sürekli bi gece rüyanıza girdi sabah kalkıp instagramdan fotolarına bakıp yanlışlıkla takibe alıp anında geri çektiniz takibi bildirim gitmiyor diye biliyorum
Aradan 5 dk geçince mesaj attı hal hatır faslı vs geçti
Demem o ki bu adamı aklınızdan bir türlü çıkartamadığınız için hazır o adım atmışken çabalar geri kazanmaya mı çalışırsınız, yoksa hiç uğraşmaz önünüze mi bakarsınız
Eski ilgisini geri kazanmak için neler yaparsınız?
evet çok istiyorum, ailemde onaylıyor bu adamıgercekten istiyorsan tabi ki firsat bu firsat yap biseyler,
ama ilk flortunuzdeki gibi yapacaksan, ne kendinin ne onun zamanini calma.
kız senin benimle derdin ne aşığım yanmışım diyommValla 1 aylık flört
Sen sevgilinden ayrılsan/kocandan boşansan konu başlıkların ne olacak merak ediyorum
kız senin benimle derdin ne aşığım yanmışım diyomm
Do you understand me?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?