- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
vallah aşığım billah aşığımDerdim yok seninle de neden bu kadar görmek istemiyorsun anlamıyorum
Ya da sana değer vermeyen bir adama bu kadar enerjini, zamanını harcaman
Ben aşık olduğunu sanmıyorum
Bence boşluktan ona sarıyorsun
Zamanını doldurabileceğin bir sürü güzel şey var hayatta
İlle de bir erkek dersen bir sürü adam var etrafta
Yani: I dont have a problem with but you have a problem with yourself
aşk kadınıyım ayol elimde değilNicki ile müsemma üye. Brezilya dizisi kıvamında aşk konularınız var. Yetişmem ne mümkün
Konu ve başlık uyumsuzluğu hasebiyle de konularını banla kapatabilirsin .Kendime has bi tarz oluşturdum
Konularımı hep şarkı isimleriyle açıyorum canımcım
Ağzını yel alsın kıız inşallah olmaz öyle bişeyKonu ve başlık uyumsuzluğu hasebiyle de konularını banla kapatabilirsin .
Bilmiyorum .Ağzını yel alsın kıız inşallah olmaz öyle bişey
bi şans daha yok mu dersinBilmiyorum .
Kurallara aykırı diye aklımda kalmış
Yine de bu kadar kendini seni haketmeyen insanlar için kasma derim.
Değer mi sence ?bi şans daha yok mu dersin
vallah aşığım billah aşığım
kanıtlamak için napayım kalbimi yerinden mi sökeyim, üstüme benzin döküp yakayım mı he napayımmm
bence değerDeğer mi sence ?
Degiyorsa dene.
Degmiyorsa uğraşma.
nasıl oalcak o biraz taktik versen tam bi odunumsonuna kadar savaşmalısın
Deme öyle.Valla 1 aylık flört
Sen sevgilinden ayrılsan/kocandan boşansan konu başlıkların ne olacak merak ediyorum
Canım hanımlar sizlere bir soru yönelteceğim
Bir flörtünüz var flört aşamasında hep mesafeli durdunuz o size çok ilgiliydi ve fırsat buldukça bana karşı açık ol, duygularını belli et, hep ben adım atıyorum diye dile getirdi bir değişim görmeyince ve bu konuyu yeterince dikkat etmediğinizden dolayı gitti
Aradan 2 buçuk ay geçti onu düşünüyosunuz sürekli bi gece rüyanıza girdi sabah kalkıp instagramdan fotolarına bakıp yanlışlıkla takibe alıp anında geri çektiniz takibi bildirim gitmiyor diye biliyorum
Aradan 5 dk geçince mesaj attı hal hatır faslı vs geçti
Demem o ki bu adamı aklınızdan bir türlü çıkartamadığınız için hazır o adım atmışken çabalar geri kazanmaya mı çalışırsınız, yoksa hiç uğraşmaz önünüze mi bakarsınız
Eski ilgisini geri kazanmak için neler yaparsınız?
1 ayda ortalama kaç defa, kaç farklı kişiye aşık oluyosunuz?vallah aşığım billah aşığım
kanıtlamak için napayım kalbimi yerinden mi sökeyim, üstüme benzin döküp yakayım mı he napayımmm
Deme öyle.
Umutsuz kendime bakıp kendimi takdir etme sebebim oldu, neleri nasıl atlatmışım ben diye.
Yani işin geyiği kalmadı artık bayağı takıntı yaptı adamı. Onlarca farklı insan aynı şeyi söylüyor ama ısrarla görmezden gelip dalga geçer gibi her gün aynı noktada kalıyor. Sağlıklı değil yani. Hepi topu 1 aylık kesintili bir whatsapp konuşması.
Hayır işin kötüsü adam eskaza pas verecek olsa iyice umutlanıp bağlanacak, bu sefer gerçekten ilişkiye dönüp biterse sittin sene kendine gelemeyecek. 1 aylık flörte bu anlamları yükleyip aşığım aşığım diye gezen kadını sen ilişki bitişinde düşün.
Noldu umutsuz adam perşembeden beri hala tek kelime etmedi mi?
1 ayda ortalama kaç defa, kaç farklı kişiye aşık oluyosunuz?
Ee ama bir sürü konusu var. Başrol hep farklıÖyle olsa yine bir şey
Bu hala aynı adam
Ee ama bir sürü konusu var. Başrol hep farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?