- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Kadinlarda da erkekler gibi oluyormus demek ki cok kötü bi durum onlar icinde yskınlari icinde..benim teyzemde zihincel engelli. dönem dönem ağır vakaları oluyor. iyleşince normal hayatına devam ediyor. bizler gibi normal bir şekilde.
senede 1 2 ayı kötü. yemek çok yer, saldırganlaşır, canına kıyar, cam pencere kırar ve cinsel isteği fazla fazla oluyordu..neler yaptığını buraya yazmak istemiyorum...
bundan 10 sene önce bir evlilik yaptı. 6 ay sürdü.. şimdi boşandılar..
hala hasta oluyor.. ama artık cinsel dürtüleri yok..
Bipolar mı kendisi?benim teyzemde zihinsel engelli. dönem dönem ağır vakaları oluyor. iyleşince normal hayatına devam ediyor. bizler gibi normal bir şekilde.
senede 1 2 ayı kötü. yemek çok yer, saldırganlaşır, canına kıyar, cam pencere kırar ve cinsel isteği fazla fazla oluyordu..neler yaptığını buraya yazmak istemiyorum...
bundan 10 sene önce bir evlilik yaptı. 6 ay sürdü.. şimdi boşandılar..
hala hasta oluyor.. ama artık cinsel dürtüleri yok..
Allah'ım çok zor bir durum kimsenin başına vermesin ama ben kaç yaşındayım valla ilk defa bir ailenin zihinsel engelli oğlunu evlendirmek istediğini yeni öğreniyorum. Bence o kızın kesin bir durumu vardır hiç zannetmiyorum hangi aile böyle bir şeyi kabul eder işin içinde başka bir durum var dediydi dersiniz.Hic engeli yokmus cok dindarmis bildigim bu
şizofreni.Bipolar mı kendisi?
Olabililir canim yakinda çikar ortaya bende buraya yazarım ,esimin ailesi cok zengin sanirim ortada bi para teklifi var ki bunu daha once duymustum kadin evlenir cocuk istiyor aile onu da yapar sonra gider bence bole olucakAllah'ım çok zor bir durum kimsenin başına vermesin ama ben kaç yaşındayım valla ilk defa bir ailenin zihinsel engelli oğlunu evlendirmek istediğini yeni öğreniyorum. Bence o kızın kesin bir durumu vardır hiç zannetmiyorum hangi aile böyle bir şeyi kabul eder işin içinde başka bir durum var dediydi dersiniz.
Sadece durtu icin degil ki bu evlilik istegi cocugu olursa duzelir seklinde tuaf bir inanislari varCinsel dürtüsü için doktora gidilsin evlendirmenin çözüm olacağını sanmıyorum
Hastaligi duzelir cocugunu sever ilgilenir cocugu buyuyunce babasina bakar vbSadece durtu icin degil ki bu evlilik istegi cocugu olursa duzelir seklinde tuaf bir inanislari var
evlenecek kişi de bunu bile isteye evlenecekse sorun yok demektirArkadaşlar iyi ki varsıniz ya fikir alısverisine ihtiyacım var,eşimin erkek kardeşi zihinsel engelli,22 yaşinda,ailesi onu evlendirmek istiyor ben karşiyim ama bu konudaki düsüncelerimi belli etmek istemiyorum simdilik..bu gencin cinsel dürtüleri cok fazla ben bile yaninda duramiyorum dikunmaya calisiyo 8 yasindaki kardesim var ona bile dokunuyo doktorda evlenirse cocugu olur demis bunlarda torun ha torun diyenlerden ve evlrbdirceklermis kız arıyorlar bulacaklarindan eminler kayinvalidemde ben ölursem abisi hem o na gem cocuklarina bakar sende mecbursun diyor ki evlense bile karisi onla zorla evlendirilmis olur birakir gider sonunda,zihinsel engel dogacak cocuga da gecer mi simdi evlenirse cociklari olursa saglikli olma ihtimali nedir sizce cevrenuzde örneği var mı
Para teklifi var ortada parayi alip cocugu yapti diyelim birakip gidince nolucak kim bakicak o cocugada yazik degil mi cocuk buyuyup babasina bakicakmis bu ne kadar gercekci ,ben evliligim bundan olumsuz etkilenicek die korkuyorum ayni zamandaevlenecek kişi de bunu bile isteye evlenecekse sorun yok demektir
saçmaymış o zaman aile öyle hayallere kapılıyor da öyle kurdukları gibi olmaz o işler doğacak çocuğa çok yazık olurPara teklifi var ortada parayi alip cocugu yapti diyelim birakip gidince nolucak kim bakicak o cocugada yazik degil mi cocuk buyuyup babasina bakicakmis bu ne kadar gercekci ,ben evliligim bundan olumsuz etkilenicek die korkuyorum ayni zamanda
sımdı ne boyutta bılmıyorumHastaligi duzelir cocugunu sever ilgilenir cocugu buyuyunce babasina bakar vb
Para teklifi var ortada parayi alip cocugu yapti diyelim birakip gidince nolucak kim bakicak o cocugada yazik degil mi cocuk buyuyup babasina bakicakmis bu ne kadar gercekci ,ben evliligim bundan olumsuz etkilenicek die korkuyorum ayni zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?