Zihinsel engeli olan adamın evliligi ?

benim teyzemde zihinsel engelli. dönem dönem ağır vakaları oluyor. iyleşince normal hayatına devam ediyor. bizler gibi normal bir şekilde.
senede 1 2 ayı kötü. yemek çok yer, saldırganlaşır, canına kıyar, cam pencere kırar ve cinsel isteği fazla fazla oluyordu..neler yaptığını buraya yazmak istemiyorum...
bundan 10 sene önce bir evlilik yaptı. 6 ay sürdü.. şimdi boşandılar..
hala hasta oluyor.. ama artık cinsel dürtüleri yok..

Kadinlarda da erkekler gibi oluyormus demek ki cok kötü bi durum onlar icinde yskınlari icinde..

Bipolar mı kendisi?

Hic engeli yokmus cok dindarmis bildigim bu
Allah'ım çok zor bir durum kimsenin başına vermesin ama ben kaç yaşındayım valla ilk defa bir ailenin zihinsel engelli oğlunu evlendirmek istediğini yeni öğreniyorum. Bence o kızın kesin bir durumu vardır hiç zannetmiyorum hangi aile böyle bir şeyi kabul eder işin içinde başka bir durum var dediydi dersiniz.

Cinsel dürtüsü için doktora gidilsin evlendirmenin çözüm olacağını sanmıyorum

Safiye Soymanın oğlunun işine dönmesin de...

Olabililir canim yakinda çikar ortaya bende buraya yazarım ,esimin ailesi cok zengin sanirim ortada bi para teklifi var ki bunu daha once duymustum kadin evlenir cocuk istiyor aile onu da yapar sonra gider bence bole olucak

evlenecek kişi de bunu bile isteye evlenecekse sorun yok demektir

evlenecek kişi de bunu bile isteye evlenecekse sorun yok demektir
Para teklifi var ortada parayi alip cocugu yapti diyelim birakip gidince nolucak kim bakicak o cocugada yazik degil mi cocuk buyuyup babasina bakicakmis bu ne kadar gercekci ,ben evliligim bundan olumsuz etkilenicek die korkuyorum ayni zamanda

Para teklifi var ortada parayi alip cocugu yapti diyelim birakip gidince nolucak kim bakicak o cocugada yazik degil mi cocuk buyuyup babasina bakicakmis bu ne kadar gercekci ,ben evliligim bundan olumsuz etkilenicek die korkuyorum ayni zamanda
saçmaymış o zaman aile öyle hayallere kapılıyor da öyle kurdukları gibi olmaz o işler doğacak çocuğa çok yazık olur

Hastaligi duzelir cocugunu sever ilgilenir cocugu buyuyunce babasina bakar vb
sımdı ne boyutta bılmıyorum
bızımkı okuma yazma bılmıyor
bazen oyle yerınde laflar ındırıyorkı aklı eren ınsan o kadar cuk oturtamaz ama zıhın beyın bızım gıbı calısmıyor bedenden ozrude onu zorluyor mesela. yanı yatalak degıl tekerleklı sandalyede degıl. evlenden daha kotuydu bızımkı evet evıne cok baglı ama cok ıtelenıyor bızımkılerde zengın ana baba oldu sımdı ıkı kardes bırbırını yıyor gelen adamda mahsunlugundan gelmedı ya! paraya pula gelıyor
kendı maasıyla kendını donduruyor adam kızlara ve kuzenıme babasından kalan kıralar kardesının esı tarafından gıdım gıdım verılıyor cunku para hesabıda bılmeden ya harcıyor ya dusuruyor ya kızları alıyor ama yanıoyle bırını oldurur zarar verır gıbı bıseyı yok

yani o doğmamış çocugun ne günahı var.
anne sevgisi, baba sevgisi içinde büyütülemedikten sonra.. hadi bunu geçtim hayatı boyunca omuzlarında bakmak zorunda olacagı zihinsel engelli bir baba sorumlulugu. o çocugun hayatı ne olacak. neden buna mecbur bırakılıyor. ruh hastası kv den yüzünden, çünkü o böyle buyuruyor.
eşinde de iş yok. kusura bakma. ben şu kız halimle engel olmak için kendimi paralardım engel olmak için.

Aklıma mucize filmi geldi ama orada adam sadece bedensel engelliydi zihinsel değil.
Zenginlerse kız bulmaları hiç zor olmaz insanların dini imanı para..
Evlendireceklerine özel eğitim merkezlerine götürüp düzgün eğitim aldırsalardı ya, maddi durumları da iyiymiş.

Resmen sana kalcak smdidende söylemişler zaten. Anasina agr mi gelms evladi??? El kizi nekadar dayanir??? Ve kanunen evlenebilir mi acaba??? Yani imza atma yetkisi kendi basina karar verme hakki varmi ki??? Bence bunu arastir da herkese yazik olmasn isin icini disini ogren

Aynısı eski erkek arkadaşımın ailesinde olmuştu.
Doğuda bir köydeler ailenin de hali vakti oraya göre baya yerinde ama erkek çocukları zihinsel engelli ve bir kızla evlendi.
Kız ona hem bakıcılık hem karılık yapıyor.
Bir erkek çocukları oldu, çocuk sağlıklı.
Bana kalırsa etik değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…