Zihinsel engeli olan adamın evliligi ?

hadi kiz kabul etti evlensinler.
ama cocuklari magdur olacaklari bir hayata getirmeye kimsenin hakki yok.
kayninizi vazektomi ile kisirlastirin.
gerekirse kayinvalideniZe haber vermeden esinizle halledin bu isi.

Baslarndan atmak aman el kizi ugrassn imza atamasada olur ufak bi düğün olsn derler smdi al iste evlendiler derler sonunda da... Sen anasisin ilgilenmek istemiosun uckurunu bahame ediosun duzelr diosn ama el kızının ne mcburiyeti var senin basndan attigina bakmaya???

hadi kiz kabul etti evlensinler.
ama cocuklari magdur olacaklari bir hayata getirmeye kimsenin hakki yok.
kayninizi vazektomi ile kisirlastirin.
gerekirse kayinvalideniZe haber vermeden esinizle halledin bu isi.
Kisirlassa evet bi ihtimal bi sorun ortadan kalkar ama ya evleneceği kizin hayati?????

Nikah geçersiz olur dinende resmiyettede. Nikahsız yaşamayı düşünüyolarsada kim kızını verirki zaten akıl sağlığı yerinde olmayan biriyle birlikte olmak ondan faydalanmak olmaz mı hepsini hapse de atabilirler ayrıca eşiniz kardeşinin sorumluluğunu almak zorunda kalabilir anne baba vefat edince ama bile bile bir kadın ve çocukların sorumluluğunu almak çok saçma allah yardımcınız olsun hepinizin

Egitim merkezlerinin hic bir faydasi olmadi bu yasa kadar,, egitilmiyo malesef daha agir
Bu hâldeyken imam nikâhı da geçerli olmayacak ki.
Cinsel dürtüler için eşinize söyleyin annesiyle konuşsun ilaçlar var bunun için kontrol edilebilir hâle getiriliyor kaynınızın durumu için geçerli olur mu bilmiyorum ama.
Hem kadın nasıl oğlu bu kadar kötüyken elin kızına teslim etmeyi göze alıyor? Haydi o kızı boş ver de ya kız parayı yiyip bir de Allah'tan korkmaz onunla bununla gezerse affedersiniz de, oğlunun kendinden haberi yok karısından nasıl olsun? Onun için iyi bir gelecek hazırlamak, ona en güzel şekilde bakıp mutlu etmek yerine nasıl böyle saçma sapan şeyler düşünüyor? Bir de çocuğu olsa ne olur ki çocuk da onu tabiri caizse takmazsa ne olacak?
İyi doktorlar araştırsınlar, çocukları bir adım bile ileriye gider mi gitmez mi onu araştırsınlar. Siz de yalnız kalmayın onunla, tabiri caizse deli gücü vardır ya Allah korusun, kadın bakamıyorsa da bakıcı tutsun versin parasını kendi ayaklarını uzatıp kimsenin başını yakmadan

Kisirlassa evet bi ihtimal bi sorun ortadan kalkar ama ya evleneceği kizin hayati?????
evlenecegi kiz pisman olursa bosanma gibi sansi olur. ama cocuk olursa geri donusu yok.
ben bu tarz evliliklere sadece eger aileler sorumluluk alacaksa, cocuk olmayacaksa, ve kari koca ikisi de birbirine yaklasik oranda engelliyse sicak bakiyorum.

Kiz belki cocugu da bırakacak adamı da birakp kaccak Allah korusun neler konusuyoruz ama kiza da yazik şimdiden valla...

Engel ne derecede?
Evlenecek kıza acırım ama doğacak çocuğa daha çok acırım.
Bilemedim.
Eğer evleneceği kız da aynı derecede engelli olursa belki olabilir.

Bizim mahallede bir komşu teyze var, oğlu şizofren ama 2 3 üniversite bitirmiş sonrasında olmuş, maddi durumları da çok çok iyi. Tek çocuğu var o da bu oğlu. Kadın evlendirecekti bir kızla. Ama kıza söylemediler. Kız evlendikten birkaç ay sonra kaçtı gitti bir çöp bile almadan.
Oğlu ilaç almadığında saldırıyor etrafa bir de şizofreninin belirtileri falan. Doktorlar hastanede yatması gerekiyor iyileşmez diyorlar kadın hâlâ evlendirme derdinde.

Zihinsel engel çocuğa geçer diye bir kaide yok. Fakat bu kişi ne evliliğin, ne ailenin bilincindedir. Bir çocuğu bu şartla dünyaya getirmek? Yazık değil mi..
Bunlar ne biçiç insanlari nasıl bir düşünce, sex yapsın diye evlendirmek.. Çocuk beklemek. O hanım isteyerek evlenir ya çocuklar?
Ücretle sex işçisi bulsunlar bari.

Off of, bazen nefret ediyorum herşeyden ya.
Ya madem o kadar malın mülkün var git adam gibi tedavisini bakımını yaptır. Kendin baş edemiyorsan bir tesis ile görüş, her yerde engellileri dövüp, kötü davranmıyorlardır herhalde, takibini iyi yaparsın. Cinsel dürtüleri çok fazla demişsin, doktoru yok mu bu adamın, annesi götürmüyor mu? Gelene geçene dokunsun mu demiş doktor? Yok mu ilacı, tedavisi baskılamak için?
Dertleri "seks yapsın" ise queenly_ 'nin dediği gibi seks işçisi bulsunlar o zaman. Kimsenin başını yakmasınlar, doğmamış çocukların vebaline girmesinler.

Kız bulunmaz değil, paraya tamah eden bunca insan varken elbet biri satar kızını. Yazık ne diyeyim.
Hadi sen birine taş koydun, ikisine koydun dedim ya ille bulurlar. Peki çocuklara ne olacak? Onu düşünen var mı? Torun merakı batsın.
Kaynanan nasıl böyle bir vebali göze alıyor anlamak mümkün değil.
Eşin ne düşünüyor bu konuda?

Soylediklerinize katiliyorum zaten bende esimin ailesini nasil ikna edenilirim diye danistim evlenmesine kesinlikle karsiyim olan dogacak cocuga olacak ama ailenin lafran anladigi yok bisey deyincede aliniyorlar kusüyorlar konusmak mumkun deil

Eşim kesinlikle karsi ama bizi dinlemiyorlar gunde 10 ilac kullaniyor ama hala dokunuyor anneme bile dokundu ben utandim annem beni uyardi sakin odani kitlemeden uyuma diye yani ne yapsakda bu durtu gecmiyo evlensede gecmez diyorum annesine yapma evlendirme o zamam daha da kotu olur diyorum benim cocugumda kadin istiyo diyo yani ben bole bi insana ne anlatabilirim kendim uzulüp duruyorum

Soylediklerinize katiliyorum zaten bende esimin ailesini nasil ikna edenilirim diye danistim evlenmesine kesinlikle karsiyim olan dogacak cocuga olacak ama ailenin lafran anladigi yok bisey deyincede aliniyorlar kusüyorlar konusmak mumkun deil
Ah be canım. Bilmem ki uygun olur mu, eşinle arandaki iletişim nasıl ama acaba açık açık eşine istemediğini, çok büyük bir yanlış olduğunu düşündüğünü söylesen? Sonuçta abisi, annesine benim rızam yok, yanlış yapıyorsunuz dese bir hükmü olmaz mı?

eşimin kardeşi de benzer bi durumda kayınvalideme göre menenjit geçirmiş de öle olmuş. etraftakiler başka şey diyor. ben kimlik kartı gibi bi kartını gördüm celebral palsi yazıyordu. beyin felci anlamındaymış sanırım. kızım doğmadan önce biraz araştırma yapmıştım genetik geçişlimidir diye düşünüp. bizimkinin de cinsel konularda aşırılıkları vardı. ben rahatsız oluyordum artık o derece. tabi benden başka herkesin gözünde küçük olduğu için onlara çok masum geliyodu ki küçük değil benden büyük. bi keresinde öpcem diye dudağımdan öpmüştü neyse bikaç yıl önce bi doktor sakinleştirici bi ilaç vermiş adını bilmiyorum ama çok uyku yapıyor ve sanırım dürtüleri de azaldı. kayınvalidem bu ilacı kurtarıcı gibi görüp başı ağrıdı mı veriyo hemen. bu tarz bi ilaç kullanılabilir dürtüleri azalsın diye. evlilik bence olmamalı ama bunun hukuken bi dayanağı var mı yani bu durumda olanlar evlenir mi evlenmez mi bilmiyorum. örneğin kaynım seçimlerde oy kullanabiliyor. gerçekten zor bi durum...

nekadar doğru bilmiyorum ama cinsel dürtülerini azaltmak adına bişey yapılamazmı sırf sebep buysa tabi,hem ayrıca tamam evlendi çoluk çocuğu da oldu diyelim ilerde o çocuklar içinde çok zor engelli bir baba bence zihinsel engelli birinin evlenmesi yasaksa sizde polise bir yere haber uçurunda engel olsunlar yazık yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…