- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Kisirlassa evet bi ihtimal bi sorun ortadan kalkar ama ya evleneceği kizin hayati?????hadi kiz kabul etti evlensinler.
ama cocuklari magdur olacaklari bir hayata getirmeye kimsenin hakki yok.
kayninizi vazektomi ile kisirlastirin.
gerekirse kayinvalideniZe haber vermeden esinizle halledin bu isi.
Bu hâldeyken imam nikâhı da geçerli olmayacak ki.Egitim merkezlerinin hic bir faydasi olmadi bu yasa kadar,, egitilmiyo malesef daha agir
evlenecegi kiz pisman olursa bosanma gibi sansi olur. ama cocuk olursa geri donusu yok.Kisirlassa evet bi ihtimal bi sorun ortadan kalkar ama ya evleneceği kizin hayati?????
Egitim merkezlerinin hic bir faydasi olmadi bu yasa kadar,, egitilmiyo malesef daha agir
Soylediklerinize katiliyorum zaten bende esimin ailesini nasil ikna edenilirim diye danistim evlenmesine kesinlikle karsiyim olan dogacak cocuga olacak ama ailenin lafran anladigi yok bisey deyincede aliniyorlar kusüyorlar konusmak mumkun deilYine bizim toplumumuzun insani sorunlara bulduğu ne yazık ki insani olmayan çözümlerden biri...
Akli dengesi yerinde olmayan insanın cinsel dürtülerini 2015 yılında tıbbi yollarla bastırmak yerine, fakir çaresiz bir kız kurban edilir, bir de üstüne çocuk yaptırılır, sorun bir iken üçe beşe çıkarılır, ne kadar mantıklı !
Akli dengesi yerinde olmayan insanın çocuğu sağlıklı olsa ne olur yapmayın allah aşkına, nasıl bakabilirler o çocuğa, hiç mi aranızda insaflı mantıklı düşünen birileri yok? Ben gördüm böyle örnekleri, o çocukların temizliğini bile yapamıyorlar, çocuklar pislikten hasta oluyor, kim yetiştirecek o çocuğu, kim maddi imkan sağlayacak, geniş ailesi de bir gün iki gün bakıp benim kendi derdim bana yeter deyip çekiliyor, çocuk olsa alacak mısınız o çocuğun sorumluluğunu bir ömür boyu. Ne yani evlendirince aklı başına gelip sağa sola uygunsuz hareketlerde bulunmayacak mı yani? Bence bir psikiyatriste neler yapabileceğinizi danışın, biraz akıl alın.
Eşim kesinlikle karsi ama bizi dinlemiyorlar gunde 10 ilac kullaniyor ama hala dokunuyor anneme bile dokundu ben utandim annem beni uyardi sakin odani kitlemeden uyuma diye yani ne yapsakda bu durtu gecmiyo evlensede gecmez diyorum annesine yapma evlendirme o zamam daha da kotu olur diyorum benim cocugumda kadin istiyo diyo yani ben bole bi insana ne anlatabilirim kendim uzulüp duruyorumOff of, bazen nefret ediyorum herşeyden ya.
Ya madem o kadar malın mülkün var git adam gibi tedavisini bakımını yaptır. Kendin baş edemiyorsan bir tesis ile görüş, her yerde engellileri dövüp, kötü davranmıyorlardır herhalde, takibini iyi yaparsın. Cinsel dürtüleri çok fazla demişsin, doktoru yok mu bu adamın, annesi götürmüyor mu? Gelene geçene dokunsun mu demiş doktor? Yok mu ilacı, tedavisi baskılamak için?
Dertleri "seks yapsın" isequeenly_ 'nin dediği gibi seks işçisi bulsunlar o zaman. Kimsenin başını yakmasınlar, doğmamış çocukların vebaline girmesinler.
Kız bulunmaz değil, paraya tamah eden bunca insan varken elbet biri satar kızını. Yazık ne diyeyim.
Hadi sen birine taş koydun, ikisine koydun dedim ya ille bulurlar. Peki çocuklara ne olacak? Onu düşünen var mı? Torun merakı batsın.
Kaynanan nasıl böyle bir vebali göze alıyor anlamak mümkün değil.
Eşin ne düşünüyor bu konuda?
Ah be canım. Bilmem ki uygun olur mu, eşinle arandaki iletişim nasıl ama acaba açık açık eşine istemediğini, çok büyük bir yanlış olduğunu düşündüğünü söylesen? Sonuçta abisi, annesine benim rızam yok, yanlış yapıyorsunuz dese bir hükmü olmaz mı?Soylediklerinize katiliyorum zaten bende esimin ailesini nasil ikna edenilirim diye danistim evlenmesine kesinlikle karsiyim olan dogacak cocuga olacak ama ailenin lafran anladigi yok bisey deyincede aliniyorlar kusüyorlar konusmak mumkun deil
Allahm sen koruCinsel dürtüsü fazla dediniz.allah muhafaza olur olur ya. Kendi çocuğuna bir zarar verirse ilerde.o derece bir engeli var mı. İlerde ayırt edemezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?