Düzgünce dedim zaten nasil cirliyo. Cevabi yok çünkü. Elime sağlıkAmma da abartmissin. Onlarin yaptigini bastirmissin bu hareketinle ve seni sikayet etmeleri cok normal!!
Guzelce soylemek varken bu da ne boyle!!?
Sabahtan beri anneme de bağiriyorum. Bencillige bakarmisinizkardeşiniz için endişelemeniz normal ama yanlış hareketiniz hemde çok yanlış. annenize kızabilirdiniz çok mu muhim komşular diye ama komşuya bu yaptığınız olmamış. yani sebep saçma zorla annenizin saçından tutup götürse tamamda anneniz kendi gitmiş, çocuğumu bırakamam demesi gereken annenizdi
Düzgünce dedim zaten nasil cirliyo. Cevabi yok çünkü. Elime sağlık
Sabahtan beri anneme de bağiriyorum. Bencillige bakarmisiniz
Merhaba hanımlar.
Uzatmadan anlatiyim; bizim bir komşumuz var kadın daha taşınalı 2 ay oldu. En fazla 35 yaşında.Bu kadın ayağını bizim eve fena dadadı. Yok tuz, yok yoğurt mayalıycam, un daha aklınıza ne gelirse. Ben 3 5 bişeyin hesabında değilim de hergün de gelinmez ki. Bir ara sütçü gelmişti sütünü bile biz almıştık.Neyse dedik, ki annem kapısına geleni çevirmiyor. İnsanları kıramıyor, ama beni kırmayı iyi bilir.
Bugün dışarı çıkmam gerekti kız kardeşimle, kadın gelmiş erişte kesecekmiş. Ee tüplü sac istemiş. Annem de kömürlükte demiş. Zihinsel engelli kardeşimi eve kitleyip annem apar topar kömürlüğe inmiş vermiş. Ben eve geldim bunu duyunca deli oldum. Ya tamam annem kıramıyor kimseyi ama insan bir düşünür evde kimse yok engelli bi çocuk var evde, sen nasıl olur da annemi kömürlüğe indirirsin? Yok o zaman kalsın diyebilirdi. Bu nasıl bencillik?! Engelli çocuk 2 dk bile yalnız bırakılmaz. Gittim kapısına bağırdım çağırdım bu da haklıymış gibi cırlıyo saçlarını elime aldığım gibi kafasını duvara dayadım nasıl bağırıyo bırak diye elimden zor aldılar. Neymiş beni polise şikayet edecekmiş çokta tın. Annem hâlâ bana suç buluyor komşuyla kötü olmuş muşum ne kavgaciymisim erkek gibiymişim bana yaziklar olsunmuş. Allah aşkına kızlar kim haklı ben mi agresifim? Hâlâ elim ayağım titriyor
Başta konuşmaya gittim. Sen nasil bi bencilsin gelme bidaha kapiya dedim. Banane bu durumdan diye bi bagirmaya baslafi. Cirladigi icin dövdümCanim yaşın küçük bu sebeple cahilce davraniyorsun biraz. Burda sen kötü olmadin, anneni babani kötü yaptin millete.
Annen bir sey demiyorsa senin bu tavirlari sergilememen lazimdi..
Zaten birinci suçlu annem. Ben bu kadina insan gibi konuşmaya gittim bagirmaya basladi. Benimdr sabrimi tasirdiKomşun deseki madem o kadar değerli kardeşin ben mi zorla indirdim anneni aşağıya? Ben mi kilitledim kapıyı kardeşinin üzerine?
Kardeşin konusunda haksız biri varsa annen ki sanırım o da kömürlükte saatlerce oyalanmamıştır!
Genel olarak suçlu ise sensin resmen kadına saldırmak için bahane aramışsın.
Oldu canım kızdığımız kim varsa saç baş kavga edelim bundan sonra!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?