Zihinsel engelli kardeşim eve kitlenmiş komşuyu dövdüm

Burda kardesinizden sorumlu kisi komsunuz degil. O yuzden komsuya bu konuyla ilgili tek laf demeye hakkiniz yok.bir de kadini darp etmissiniz. Bence sikayet etmeli sizi. Siddete susmamak gerek

Kardeşiniz konusunda hassas olmanız doğal ama bence fazla abartmışsın canım.Üstelik annen de hata var kardeşinizi tek ve o şekilde bırakamaz.

Onu anneniz düşünecek.
Çocuğu yalnız bırakıp gidemem diyecekti.

Annenize bağırıyorsunuz ama komşunuza vuruyorsunuz,neden?
"Cırladı" diye mi?
Anneniz sessiz mi kaldı, siz bağırırken?

Vurma hakkını nerden buldunuz onu anlamadım

zorla çocuğu kapat gel demedi bence komşunuz. anneniz ona emanet etti de komşunuz odaya kilitledi sandım ben. tamam doğru değil belki yaptığı ama bu kadarı biraz abartı olmuş

ya yasın kuçuk yada cahılsın....bu neyın ofke nobetı....haklı olabılırsın engellı kardesını dusunuyor olabılırsın ama suclu annen..ınsanlarla aranma mesafe koymak ıyıdır.....hangı hakla kadını gıttın sacını doladın felan..ne kadar cırkın seyler.....dava etse nolucak...yok etsınmış.....alacagın para cezası yada her neyse sıcılıne ışlenecek.ıyı bırseymı bu bu neyın cahıllığı kadında suc yok ona hayır dıyemeyen sızde var....boyle ınsanlara hayır dmeyı oğrenın

Sorumluluk annende el sonuçta öl dese ölecekmi yaptığın yanlış direkt hastaneye gidip hastane polisine seni şikayet etse basın büyük belaya girer aioenle gidip ozr dile

Başta konuşmaya gittim. Sen nasil bi bencilsin gelme bidaha kapiya dedim. Banane bu durumdan diye bi bagirmaya baslafi. Cirladigi icin dövdüm

Sen zaten haklıyı kendin belirlemissin :) sormana bile gerek yok kim haklı diye. Eğer kardeşin 10 dk yanlız kalamayacak kadar ağır engelliyse bunu annen de bilir zaten. Bildiği halde yalnız bırakiyosa o da onun hatası. Hani çok kaba bi tabir var. Sözüm size değil teşbih sadece "el elin eşeğini türkü çağırarak arar" diye. Komşunun mu düşünmesi gerekiyodu? Dusunmemis. Ayrıca onun kapısına gitmen çok ayıp, hata ve suç. Yaptıkların ayrıca suç. Bi daha bişi istemeye geldiğinde rahatsızlıgini soyleyecektin. Eğer dinlemiyosa bi daha kapıyı acmayin olur biter.

Suç annede ama dayak yiyen komşu
Ya bazı şeyler bu kadar kolay olmamali
Cezani cekmeli haddini bilmelisin
Eger bir ceza verilecekse gitsin şikayet etsin polise vs ama öyle oluru yoksa seni de bu güzel dovsun onlardan biri

Fazlasıyla anlamsız buldum yaptığını..
Annenin annesi misin sen, böyle saçma bir koruma içine giriyorsun?
Nasıl güzelce söyledin ve o ne dedi ?

Komşu bu tabiki birbirlerinden birşey isteyecekler..

Ben onun yerinde olsaydım seni kesinlikle şikayet ederdim.

Ne bu sinir, agresiflik? Kendinde komşu kadını dövme hakkını nasıl buldun çok merak ediyorum..
Hadi üzüldün diyelim kardeşinin haline, annene dersin, anne başkası için kitlemeyelim eve diye.
Nasil bir agresiflik sende ki ki gidip kadını dövüyosun. Umarım pişman olur ve ozür dilersin komsundan

sen suçlusun tabi, kadın zorla almamış ki, annen vermeyebilirdi, birde haklıymış gibi konu açmış

ben de komurlugu okuyunca dedim komsu cocugu komurluge kilitledi herhalde.
arkadasim senin annenin dusunme yetisi yok mu? komsu silah mi dayamis ?
su an cocugu birakamam sumosh gelince veririm deseydi.
saldirmak ne demek? umarim biri sana bir ders verir de insanlara fiziksel olarak hicbir siddet kullanmaya hakkin olmadigini ogrenirsin.
magandalik bu yaptigin.

Ben kardeşimi öpmeye kiyamiyorum. Siddet egilimlisi asla degilim bu kadin delirtti.kardesime kalkan eli de keserim
Kusura bakma da hem davranışında hem de söylemlerinde şiddet barındırıyosun. Allah korusun bir öfke anında kendini kontrol edemeyip çok daha büyük olaylara sebebiyet verebilirsin... Annene gelince de, cidden üzüldüm annenize.. her anne gibi iyi niyetli ve eskiden komşuluğun ne demek olduğunu bilen biri olduğu için kıramamış.

Kardeşinin engel durumu tam nedir bilemiyorum ama anneniz tüm zamanını kardeşinizle geçirdiği belli, asıl annenize daha anlayışlı ve sakin olmanızı öneririm. Benim de çevrem de sizin gibi olanlar var ve ne kadar zor olduğunu biliyorum. Anneniz onca şey yaşamışken annenize sesinizi dahi yükseltmeniz çok kırıcı

Baya abartmisin bence yani benim esimin ailesindede zihinsel ozurlu cocuklar var oyle 10 dakika yanliz birakmayla bisey olmuyor birkere bide niye komsuya saldirmisin anlamadim annen inmeseydi ozaman komurluge

Vurmadim saçini yoldum sadece. Ben düzgünce konusmaya gittim kadin bagirmaya basladi polise sikayet edermiş tın

Haydut musun eşkiya mı? Bu ne cüret ya. İnsanlar ne zaman bu kadar hadsiz oldu. Ne kadar şuursuzsun bir de çok güzel bir şey yapmış gibi gelip buraya yazıyorsun. Hmm ne kadar düşünceli bir abla kardeşi için gidip milleti dövüyor deyip alkışlamamızı mı bekliyorsun. Anan akıl edecekti bu çocuğu evde bırakamam diye, komşunun suçu ne? Daha önceki konularını da okuyarak senin psikolojik sorunların olduğuna kanaat getirdim. Acilen tedavi olmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…