Zihinsel engelli kardeşim eve kitlenmiş komşuyu dövdüm

iyide anne eğer kitleyip gittiyse bildiği vardır, çocuğunun ne yapıp yapmyacağını konu sahibinden daha iyi bilir, en nihayetinde annesi, annesi ordayken konu sahibine zaten laf düşmez, hele ki komşuya gidip haklıymış gibi vurması falan hiç affedilicek şey değil, inş komşunun yakınlarının eli armut toplamıyordur, benim ablama falan birisi haksız yere bunu yapıcak valla ben onu doğduğuna pişman ederim, işin ilginci haklıymış gibi konu açılması

Kapiyi annen kilitlemis bence anneni de dov
Baban hehalde evde degildi o sirada neden evde degildin diye babani da dov.
Ben neden orda degildim de kendini de dov
Yorum yapiyorz diye bizi de dov hatta
Tobe tobe
Kizim sen delirdin mi?
Sinirlerine hakim ol, her yer senin gbi manyak doldu. Tartismayi bilmedeb hakli haksiz sebeplerle insanlarin ustune atlayan tipler doldu. Sokakta rahat yuruyemememizin nedeni iste boyle sinir krizi gecirmek karakteri olmus kisiler

Hayir bide annen kardesini 2 dk yalniz birakmakta sakinca gormemis...sana ne oluyor?

canım tabiki sen haklısın ama burda annenizin tavrı benim dikkatimi çekti. hala komşunuzu haklı bulabiliyor. sonuçta bir tarafta elin kadını, bir tarafta evladınız. haklısın derken zihinsel engelli birinin evde yanlız bırakılması yanlış. komşuna yaptığın davranış hiç hoş gdeğil o ayrı

Komşunun düşüncesiz olduğu çok açık ama esas suçlu kendi engelli çocuğunun can guvenligine dikkat etmeyen annende. Birini dövmen gerekseydi onu dövmen gerekirdi. Ancak bu durumda döverek haksız konuma düşmüş ve işi oldukça çirkefleştirmişsin. O kadın terbiyesizce bagirdiginda sen kaliteni bozmadan terbiyeli ama etkili bir şekilde hak ettiği cevabı verebilirdin.

Komşu yüzsüz olabilirde annen kardeşini kitlemiş gitmiş kadına niye saldırsın hiç anlamadım gider bidaha bizden bişey isteme annemi oyalama derdin olurdu biterdi

Ben kardeşimi öpmeye kiyamiyorum. Siddet egilimlisi asla degilim bu kadin delirtti.kardesime kalkan eli de keserim

el falan kesemezsın nerden kesıyosun, kadının senı haklayacagını bılsen elde kaldıramazdın,
şimdı bu kadının kocası falan ınş babanla kavga eder de sende gucunun yetmeyecegı bırınden yersın dayagını.

Vurmadim saçini yoldum sadece. Ben düzgünce konusmaya gittim kadin bagirmaya basladi polise sikayet edermiş tın
He saç yoldun sadece.tamam o zaman sorun yok!!

Kadın yanlış yapmış o zaman,ne diyim..polise veririrm diyeceğine o da saç yolsaymış.

Polis kapıya gelsin de polise söyle "tın" diye

Bunlar hep çocuğa şiddet gösterilmez diyenler yüzünden...ahanda böyle saygısız burnu kaf dağında akılsız evlatlar yetişiyor sonra.

Cok sacma bi is yapmissin hata annende gucun yetiyosa anneni dovseydin ama gucun komsuya yetti cok ayip etmissin benimdr 2 yasinda oglum var saglikli sukur ama ben onu bir dakika bile tek birakmiyorum evde birakip biryere gitmiyorum asla suc annenin

başlığı okuyunca kardeşinizi komşuya emanet ettiniz de komşu çocuğa bakarım ben diyip eve kilitledi diye anladım, okuyunca durumun farklı olduğunu gördüm.
iyi de komşunun ne suçu var anneniz inmekte sakınca görmemiş, sizin kardeşinizse onun da evladı yani sizden daha çok düşünür emin olun.
ayrıca dövmek falan ne alaka, yaşınız kaç ergenlik çağlarında mısınız?

Ne darp raporu alti üstı saçını yoldum gözünü falan morartmadım. Tahrik edici konuştu ayrıca. Özür dilemeyi de düşünmüyorum. Çünkü ben ona "kardesimi kitledin" diye bi konusmayla baslamadim. Gittim kapisina, düşünmen gerekirdi. Annem kiramiyor isteme bencillik etme gibisinden konustum bagirmaya başladi bende sacini elime aldim. Öldurmusum gibi abartmayin. Polise de gidebilir. Yaşimi soranlar icin 19 yasindayim

Benim komsumda iğne iplik sebze kova tava suzgec artık aklına ne gelirse 2 günde bir gelir kapima istemeye. Canım istedi mi acarim kapımı siz alistirmissiniz sonrada şiddete basvurmussunuz çok ayıp..
şimdi bende komsumu döveyim birşeyler istiyor diye. Anneniz halinden memnun size ne oluyor??

Zihinsel engelli bir evlat yetiştirmek çok zor. Her yönden sabır ve kolaylıklar diliyorum bütün ailelere.

Dışarıdan göründüğü gibi değil hiçbir şey..
Anne onu odaya kilitlemişse odayı biliyordur ve daha once de yapmıştır .
Tuvalet molası ya da evde kimse yokken komşu kapısı çalarkende böyle birşey yapmış olabilirdi.

Sende git bak bakalım oda ona uygun mu ?cam korumadı var mı , kesici alet var mı ? Duzenle odayı. Annen acil durumlarda evladı gitmesin , evin içinde birşey olmasın diye iki dk. Kilit altında tutabilsin.

Anneye böyle bir şey için bağıran kişi komşuya tabiki böyle davranmayı hak bulur kendinde.

Ozur dileyip hak helalliği almalısın.. Ortada gasp yok..

Allah şerrinden korusun konu sahibi senin. Komşu olmaya da korkarım seninle arkadaş olmaya da. Annen direkti komşum bekle inemem çocuk evde yalnız diye.
Anne nin düşünmediğini komşu mu düşünecek. Düşünmez işte.
Saçını yoldum oh elime sağlık diye de kabarma birgün öyle birine denk gelirsin ki neye uğradığını şaşırırsın.

Annende akıl yok mu. O nasıl bahane kapıya geleni çeviremiyor. Önce annen engelli kardeşine saygılı ve dikkatli olacak ki etrafından da bekle

Bir tokat bile yetermiş darp raporuna..
Sözlü şiddette var ayrıca.
Ben anlamadım komşu nasıl patlatmadı yüzüne. Ben olsam alırdım ayaklarımın altına .
Hangi hadsiz kapıma dayanıp saçlarıma dokunabilir ki..

İstemiş , annen vermiş.. Sende kul hakkına girip saygısızlık ,magandalık yapmışsın hepsi bu.

O kadının muhatabı sen deyilsin annen rahatsız olduğun şeyler varsa annene anlatır annende gerekli önlemleri alır..Annen iyi niyetli bir şekilde yardım etmek istemiş..Sen ortalığı ayağa kaldirmissin çok abartmışsin..Annene bağırmaya hakkın yok annen sana bağırması gerekiyorken
Bide annene bagiriyorsun..Çok yanlış annene manevi olarak destek olacağın yerde kadını boş yere üzüyorsun.

kardesiniz icim endiselenmeniz cok normal ama anneniz hic mi kardesinizi yanliz birakmiyor. hic mi mutfaga gidip yemek yapmiyor? hic mi tuvalet ihtiyacimi gidermek icin yanindan ayrilmiyor. bence sen abartmissin. bu durumdan rahatsizsan insan gibi konusabilirdin siddet cozum degil. suan haksizsiniz bende durduk yere bama saldiran birini sikayet ederdim. yaptigini piskin piskin anlatmissin bir de deli mi ne ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…