- 15 Aralık 2009
- 8.456
- 19.244
- 773
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
Ciddi manada ruh hastası bir sapıktan boşandığım için hala aklıma geldikçe iğreniyorum. Neyse enerjimi düşürmeyeyim. Olumlama yapayım.Ama bu okyanusu geçip derede boğulmak.
Zor yollardan geçmişsiniz,cabalamış,karşılığını almışsınız,eski eşinizden bahsediş tarzınız bile o cephede bile zor şeyler yaşadığınızı hissettirdi bana,şimdi yeni bir baslangıç yapmışken,herşeyi yoluna koymuşken kendinizi asaği çekmeyin negatif düşüncelerle.
Siz güçlü bir kadınsınız,yeni bir başlangıç yaptım,herşey yolunda,daha da güzel olacak şeklinde olumlama yapın. Olumsuzluklar geride kalmış,siz çıkmışsınız o bataklıktan. Geriye bakmayın.
Zor biliyorum ama bence kendinizi toparlayacaksınız.
Evet sağlık bakanlığından atandım. Yüz kızartıcı sebep değil, evlilik birliğinin temelden sarsılması olarak görüldü dava.Sağlık Bakanlığı alımlarında atandıysanız sadece arşiv araştırması yapılır onda da boşanma vs durumlarına bakılmaz diye biliyorum. Güvenlik soruşturmasında bakılabilir ama arşiv araştırması daha yüzeysel.
Bir de boşanmak bir haktır devletin bunu bahane göstereceğini sanmıyorum. Tabii boşanma sebebi de önemli. Yüz kızartıcı bi sebebin olmadığı sürece korkma.
Oh nasıl iyi geldi. Cidden bazen kendime kızıyorum ne gerek var bu kadar saçma sapan düşüncelere diye. Bir çeşit takıntı geliştirdim sanırım bilmiyorum. Tam olarak atanmam tamamlandığında bir uzmana gitmeyi düşünüyorum. Belki de sadece stres beni tetikliyordur aşarım.kendimi gödüm sanki. :) bende şuan boşanma aşamasındayım. eşimden ayrıldım bi kaç ay sonra atandım .yeni bir şehirde hayat kurdum. ilk zamanlar bende yalnız kalcam. ya başıma bişey gelirse ya eşim peşime takılırsa (darpta vardı bende) diye endişeliydim. korkmuştum. sonra hiç bişey olmadı. gayette güzel yaşıyorum. sen de yapabilirsin. durumun varsa yardım almanı öneririm iyi geliyor.
bizler güçlü kadınlarız. her şeyi başarabiliriz.. yeterki kendimize güvenebilelim.çok şanslıyız bence. düşünsene o kadar kötü şeyler yaşadık ama sonunda hayat bize tekrar güldü. yeni bir kapı açıldı. üzülme hiç endişeni anlıyorum bende böyleydim ama geçiyor.
bu arada arşiv araştırmasında boşanmaya filan bakılmıyor. bende bi ceza davası vardı. müştekiydim ama yine de ya sorun olursa diye kafamda çok kurmuştum bakılmamış bile. endişen olmasın o konuda
Tamam sıkıntı olmaz o halde. Arşiv araştırmasında daha çok terör bağlantısına, fetö durumlarına, kayıp mısın aranıyor musun ya da hakkında kısıtlama vs var mı diye bakılıyor zaten. Bu arada bende atandım ve emin ol aynı endişeler bende de var :)Evet sağlık bakanlığından atandım. Yüz kızartıcı sebep değil, evlilik birliğinin temelden sarsılması olarak görüldü dava.
Kurtuldum,özgürüm diye bakın olaya. Öyle de durum gerçekten.Ciddi manada ruh hastası bir sapıktan boşandığım için hala aklıma geldikçe iğreniyorum. Neyse enerjimi düşürmeyeyim. Olumlama yapayım.
Evet sağlık bakanlığından atandım. Yüz kızartıcı sebep değil, evlilik birliğinin temelden sarsılması olarak görüldü dava.
Oh nasıl iyi geldi. Cidden bazen kendime kızıyorum ne gerek var bu kadar saçma sapan düşüncelere diye. Bir çeşit takıntı geliştirdim sanırım bilmiyorum. Tam olarak atanmam tamamlandığında bir uzmana gitmeyi düşünüyorum. Belki de sadece stres beni tetikliyordur aşarım
Hakkari şırnak dediğiniz yerler inanılmaz yüksek puanlarla kapatıyor sağlıkta bu arada. Hem hizmet puanları çok yüksek hem de kira ve giderler çok ucuz. Yani bazen isteseniz de küçümsercesine söylediğiniz illere atanamıyorsunuz.mis gibi atanmışsınız yer önemli değil millet yıllardır atanamıyor hakkari şırnak cıksa gidecek durumdalar.ayrıca boşanmışlar memur olamıyor mu hahaha bu düşünceniz saçma ama işte takıntı. ateist değilseniz biraz dine yönelmenizi kutsal kitaplar okumanızı, ibadethanelere gitmenizi,ibadet etmenizi öneririm. Vesveseye iyi gelir
Ev ilanlarına bakıyorum ben de. Dediğiniz gibi hayal kuruyorum, aslında üstüne gitsem pıt diye sönecek düşünceler ama beyin cidden değişik bir organ. Dediğiniz yöntem çok etkili bu arada :)Benzer durumlarda hep hayal kurarım. şunun gibi mesela , atandım yaza kadar para biriktirip bir tatile giderim kendime şunları alırım vs . açar tatil sitelerinden otellere bakar beğendiğim otellerde orda olduğumu düşünürüm bu bana hep motive verir. taşınacağım mesela ikeanın sitesini açıp alabileceğim mobilyalara bakar eve dizer gibi kafamda dekore ederim evi vs vs .
bence sizde deneyebilirsiniz. motive edici bir aktivite oluyor :)
bu günlerde geçecek hiç merak etmeyin.
Umarım bir an önce biter Queen, yaşayan biliyor bunu çok zor. Benim de dualarım seninleAtlantis benzer durumdayım. Düşüncelerimi kontrol edemiyorum. İnşallah düzelecek her şey Allah’a inanıyorum dualarım seninle
Çkys nedir? Uzaklaştırmaya çalışın kötü düşünceleri.seytan vesvese veriyorİyi geceler.
Hiç oyalamadan direkt konuya gireyim; zihnim negatif olasılıklarla sürekli meşgul. Vesvese mi desem, yaşadığım şeylerin kalan kırıntıları mı yoksa takıntılı mıyım bilmiyorum.
Yeni bir hayata başlamak üzereyim, çok şükür bin şükür. Korkunç, iğrenç bir yaratıktan boşandım, yaşattıkları aklıma geldikçe anlık sinirleniyorum ama tamam anka geçti bitti işte diye susturuyorum içimdeki homurdanmaları.
Boşandıktan sonra feci günler geçirdim. Üzerime giyecek eşofmanım bile yoktu ama aştım bir şekilde. İkinci üniversitemi okuyordum ve bir anda şehir değiştirince yatay geçiş yaptım. Biraz rötarlı olarak da olsa okuldan dereceyle mezun oldum.
Sonra iş aradım uzun süre ama bulamadım. Aylarca eve kapanıp kpss'ye çalıştım. Çevremde sürekli bir "torpilin yoksa boş hayal kurma" diyenler vardı. "Ne olursa olsun gideceğim canıma yetti" diyerek bir tercih yaptım. En korktuğum yer geldi, atandım. Çkys'ye düşmeyi bekliyorum.
Şu an zihnim susmuyor susmuyor çıldıracağım. Sürekli kötü olasılıklar. Sürekli kötü sonuçların hayali vs. Ciddi manada yoruldum bu durumdan. Sürekli "ya sapık dadanırsa, ya hırsız girerse, ya arşiv araştırmasında boşanmış olmam sorun yaratırsa, ya bu pahalılıkta geçinemez ve yine baba evine tüm o dedikodu, laf söz içine tekrar düşersem, ya ya ya..." boğuluyorum. İçimden dualar ediyorum allahım nolur sustur şu sesi diye. Sürekli bir ya başardıklarıma nazar değerse korkusu. Biliyorum mantıklı değil ve ben ciddi manada buz gibi biriyim. Ama ne bileyim işte.
Nasıl aşacağım bu durumu?
Çekirdek kaynak yönetim sistemi.Çkys nedir? Uzaklaştırmaya çalışın kötü düşünceleri.seytan vesvese veriyor
E tabi dik durmaya çalıştım. Eyvallah etmeden kendim aşmaya çalıştım hep. Bu yüzden çok hasar aldım, çoğu iyileşti ama bu anksiyete mi nedir bilmiyorum o zorluyor.Bende anksiyete var genelde beynim hep böyle çalışır. Herşeyin en kötüsü en olumsuzunu hayal eder bazen gerçekmiş gibi üzülür ya da korkuya kapılırdim. Geçen sene biraz psikolog desteği aldım ama devam edemedim. Bu yılda psikiyatriye gittim biraz yol aldım diyebilirim daha ılımlı ve olumlu bakar oldum. Destek almaktan korkmayın ama şuan inceleme asamasindaysaniz mesleğe başlamayı bekleyin kayıtlarda çıkar mı bilmiyorum. Ve destek alırsanız kimseye anlatmayın tavsiyem.
Bu arada çok zorlu süreçlerden geçip çok güzel şeyler başarmişsin tebrik ederim. O zorlu yollarda yürürken muhtemelen hep güçlü görünmek için çabaladin artık enerjini mutlu günler görmek için topla
Doktora gitmeden bilemezsin en azından en başındayken gidersen kolay atlatırsın bence... Çok erteledim ve daha çok ilerlemiştiÇekirdek kaynak yönetim sistemi.
E tabi dik durmaya çalıştım. Eyvallah etmeden kendim aşmaya çalıştım hep. Bu yüzden çok hasar aldım, çoğu iyileşti ama bu anksiyete mi nedir bilmiyorum o zorluyor.
Zihinden ozgurlesme egitimleri var Aydanur Aktas Hiranin tavsiye ederimİyi geceler.
Hiç oyalamadan direkt konuya gireyim; zihnim negatif olasılıklarla sürekli meşgul. Vesvese mi desem, yaşadığım şeylerin kalan kırıntıları mı yoksa takıntılı mıyım bilmiyorum.
Yeni bir hayata başlamak üzereyim, çok şükür bin şükür. Korkunç, iğrenç bir yaratıktan boşandım, yaşattıkları aklıma geldikçe anlık sinirleniyorum ama tamam anka geçti bitti işte diye susturuyorum içimdeki homurdanmaları.
Boşandıktan sonra feci günler geçirdim. Üzerime giyecek eşofmanım bile yoktu ama aştım bir şekilde. İkinci üniversitemi okuyordum ve bir anda şehir değiştirince yatay geçiş yaptım. Biraz rötarlı olarak da olsa okuldan dereceyle mezun oldum.
Sonra iş aradım uzun süre ama bulamadım. Aylarca eve kapanıp kpss'ye çalıştım. Çevremde sürekli bir "torpilin yoksa boş hayal kurma" diyenler vardı. "Ne olursa olsun gideceğim canıma yetti" diyerek bir tercih yaptım. En korktuğum yer geldi, atandım. Çkys'ye düşmeyi bekliyorum.
Şu an zihnim susmuyor susmuyor çıldıracağım. Sürekli kötü olasılıklar. Sürekli kötü sonuçların hayali vs. Ciddi manada yoruldum bu durumdan. Sürekli "ya sapık dadanırsa, ya hırsız girerse, ya arşiv araştırmasında boşanmış olmam sorun yaratırsa, ya bu pahalılıkta geçinemez ve yine baba evine tüm o dedikodu, laf söz içine tekrar düşersem, ya ya ya..." boğuluyorum. İçimden dualar ediyorum allahım nolur sustur şu sesi diye. Sürekli bir ya başardıklarıma nazar değerse korkusu. Biliyorum mantıklı değil ve ben ciddi manada buz gibi biriyim. Ama ne bileyim işte.
Nasıl aşacağım bu durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?