Zikkimin dibini yee...

ustune basa basa sormasaydin keske, nasil olmus diye..valla bunlarin onune koyarsan koy..yerse yer yemezse defolsun gitsin beaaa...benim modum budur arkadas

Suc sizde,kiymet bilmeyen adama yaptiginiz yemege bak
Ben olsam sadece cocuklara ve kendime yetecek kadar yaparim. Ona da zirnik koklatmam. Bari sinirlerim saglam kalir
ustune basa basa sormasaydin keske, nasil olmus diye..valla bunlarin onune koyarsan koy..yerse yer yemezse defolsun gitsin beaaa...benim modum budur arkadas
Evliligin ilk yilinda mi neydi,cok emekli bir yemek yaptim,minik minik hamurlar,acip ustuste koydum,tekrar actim,icine mantarli biseyler,besamel sos falan filan
Pisti mis gibi,bekle ki koca gelsin,az bir cikmisti sozde,ofkem dalga dalga kabariyor,2 saat gecti geldi,neyse isittim,yiyoruz.Gozune bakiyorum sasirsin,begensin,eline saglik desin.Ben de dedim ki konu sahibi gibi,eeeee.Ne eeeee dedi,nasil olmus,hee bu mu,iyi yani.
Yani miiii,onca emek, ben,beklenti,hayalkirikligi
Tartistimmi yok.
Ama gorup gorecegi rahmet o oldu,asla emekli birsey yapmam,yaparsam takdir beklemem,gec kalsa da beklemem,afiyetle yerim:))
Keske o gun de yeseymisim,guluyorum simdi kendime

ben zahmetli seyler yaparim genelde, ama cocularim sevdigi icin..elin oglu umrum degil bu saatten sonra imseyi dusunemem..kendi dogurduklarim haric

Boşverin siz beğendiyseniz önemli olan o :) elinize sağlık afiyetle yiyip harika olmuş yine döktürmüşüm diyin :)

Beğenmezse beğenmesin. Siz de çalışırken o kadar zahmetli yemek yapmayın. Ayrıca eşinizin ev işi yapmaması durumunu da konuşun her yükü yüklenmeniz yanlış.

Ne çalışıyorsunuz sizin yerinizde olsam çıkarım işten sanki evcil hayvan besliyor gibisnz

çocuklarima bende üzülüyorum
adam beni cileden cikkartti artik tahhamülüm yok .
sirf zaten cocuklar etkillenmesin diye diye cok şeyi üstlendim yoksa hergün kavga gürültü
Kendinizi yıpratmayın işler yetişecek çeşit çeşit yemek olacak diye beğenmeyen yemesin
Yemek bu deyip ortaya koyun çok biliyorsa kendine hazırlasın bir şeyler
Ayrıca buzluktaki yiyecek çalışan kadının kurtarıcısıdır niye atmıyorsunuz dolaba bir şeyler

Son düzenleme:
Yapmayin yahu o zaman bisey yapip ardindan 1827363727 tane söylenecekseniz. O evde cocuklariniz da yasiyormuş, kocaniz degilse de cocuklar için biseyler pişirmek zorundasiniz zaten sanki sadece adam için ugrastiniz.

Herşeyi eleştirdigini bildiginiz adama da "nasıl olmuş?begendin mi? " Diye inatla sormayin madem. Adam direk yemegi eleştirse ve yemek istemedigini soylese hadi anlarim ama adam birsey demeyip yemegi yiyorken durduk yerde yorum isteyip begenmeyince kiyameti kopariyorsunuz.

Evlendiginiz adam bu sonuçta, boyle biri demek ki boş yere coluk cocugunda huzurunu kaciriyorsunuz.

Kız yeseydin ya hepsini tek başına. Ooohh ne de güzel yapmışım diyerek afiyet olsun bana, miiss diyerek.
Beğenmediysen ver seninkini de yiyeyim deseydin. Yazık bu kadar sinirlenme

babamla annemi gördüm

Sizde bardak tasmis. Yemek meselesi degil bu. Su bir gercek ki calisan kadinin en buyuk yardimcisi buzluktaki hazir seyler. Fena alistirmissiniz. Ac kalsa pasa pasa yerdi. Cok fazla almissiniz sorumlulugu ustunuze.

Bir de gülüyor demişsiniz eşiniz sizi zerre sallamıyor ve bu duruma siz getirmişsiniz
yapmayın arkadaşım neymiş çocuklarınız sizden soğumasınmış bırakın allah için
hangi çocuk annesi kendisine içli köfte yapmadı diye soğur?
Benim rahmetli annem de çalışan biriydi ben hiç bilmem içli köfte gibi uğraştırıcı yemek
yaptığını zamanı olmazdı siz o yemeklere ayırdığınız vakti çocuklarınızla geçirseniz ya
eşinize beğendireceğim diye uğraşmak ve sinir olmak yerine

aynen ben de calisan kadinim
Cocuguma pratik seyler hazirlicam nasib olursa
İsten gelecem aksam 5te oturup 3saat neden zamanimi calayim.karin bir sekilde doyuyor
İnsan azcik kendine acır

Eşiniz beş para etmez ve siz haklısınız.
Bütün gün evde bı işin ucundan tutmayıp markete de gitmeyen adama ben hiçbir şey yapmam.
Siz aslında bu kadar ince düşünerek hata yapıyorsunuz.
Yapmayacaksınız.
Erkekler bı essek bulmaya görün onun iliğini kemiğini kurutma kadar sömürürler.
Yemiyorlar mi o zaman kendileri çözüm bulacak.
Sonra görün o yemem dedikleri yemekleri nasıl yiyorlar.
Bende eşimde aşırı yemek seçeriz ama birisinin üzerine bu kadar yük olmam.
Mantı mı açarım, çi boregimi yaparım, kızartma yaparım vs vs ama yapamadığım da da o kuru fasulye ıspanak yeniyor, adam neden yapmadın demiyor.

Hem çalış hem evle ilgilen hem nazlarını hem niyazlarını çek.
Hem de beyimiz begenmesin.
Hafta sonu sizde eşinizle birlikte yaptın hiç bişey yapmayın bakalım ne olacak kimse gelip gitmiyorsa birbirine evi kafanıza takmanıza gerek yok bakalım ne olacak.

ben zahmetli seyler yaparim genelde, ama cocularim sevdigi icin..elin oglu umrum degil bu saatten sonra imseyi dusunemem..kendi dogurduklarim haric
Ben de ben de,cocuklar icin yaparim ne yaparsam,o da nasiplenir rastlarsa,ama hani esim sever sunu diye emekli seye girismem,nasil olsa 5 dakkada yaptigimla ayni muameleyi goruyor
O biraz da sundan,esim yemek secmez,asiri anlam da yuklemez,hani var ya "aclikla toklugun arasi yarim yufka" sözü,o mantik.Onceki gunden kalmis olmasi vs sorun degil onun icin,temiz ve bozulmamis olmasi yeterli.E bu da avantaj bana,gormezden gelmesini gormezden geliyorum bu yuzden:))

3 saat ugrastigim yemege bidi bidi edecek Adam daha anasindan dogmamistir.
Haklisiniz.
Ama huyunu biliyorsunuzdur, yani ya kendinizi yormayin ya da onun negatifliginden etkilenmemeye odaklanin.

Cocuk sogumaz da gelin sogur
Neler okuyoruz burada "kv hic yemek yapmazmis esim kucukken,oylesine gecistirirmis "vs vs
Fotosentezle buyuyor cocuklar cunki:))
Anasi esimi buyutmus mu büyütmüş,emek vermis mi vermis,etle otla herneyse banane halbuki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…