zina serbest mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eminedmr21

Karaktersiz insan uzak dursun!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
141
125
103
29
Eşimle boşanıyorz beni aldattigini ögrendim birlikte selfie çekinmişler arabada yanlz ve bi kaç aşkımlı seni seni seviyorum lu mesajlarını gördüm elimde ama zina suç değil artk öyle bi haber okudum doğrumu sizce ne yapmalıyım. Nasl bir ülkede yaşiyoruz.

Eğer diğer kadına dava açmak için soruyorsanız,maalesef açamıyorsunuz artık ama tabii ki mahkemede delil olarak kullanabilirsiniz.

.anlaşmalıydı daha sonra çekişmeliye döndü

bildiğim kadarıyla dava da kullanılıyor. kadına da dava açabiliyosunuz aynı zamanda ama suç değil.

Bi kız arkadasım yasadı 3yıl sürdü mahkeme ondada öpüşürken elele yürürken vs bi dünya fotoğraf vardı
Gayet aldatılmaya delil olarak sundu
Ve bosanmada aldatma varsa ona göre nafaka ve veya tazminat oranı artıyor

aa niye:KK20: çok saçma.
Yargının “öteki kadın” ya da “sevgili tazminatı” diye yıllardır tartıştığı bu konu, içtihat kararı ile noktalandı. Yeni içtihat dün 84’e karşı 87 oyla kılpayı oluşturuldu. Kurul’un içtihat kararı yasa gibi hüküm taşıyor; daireler ve mahkemeleri bağlıyor. Bu karar ışığında artık aldatılan eşe üçüncü kişi konumundaki “sevgili” tazminat ödemeyecek. Bu konuda, açılan manevi tazminat davalarında ret kararı verilecek.

6 temmuzda karar çıktı

Siz ne icin kullanmak istiyorsunuz? Bosanmanizda kolaylik saglar. Tazminat alirsiniz. Fakat bu meselelerden öyle büyük beklentilere giriliyorki. Sürüm sürüm surunduremezsiniz, donuna kadar alamazsınız mesela. Çok umut baglamayin. Hirslanip kendinizi yipratmayin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X