Zina yapanlar canlı canlı yansa keşke.. 😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sosyal medyaya bu konunun taşınması viral bir reklam olur. Bu sebeple en doğru hareket hiç ses çıkarmadan; savcılığa veya Bimer'e şikayet etmektir. Şikayette ilgili mesajı vermek yeterli olacaktır.

Müslümanlıla ilgili dalga geçerek yorum yapanlarla polemiğe girdiğim ve konu dışı yorum yaptığım için bam yemişliğim var karşınızdaki kişi nefrette sacsa ban yememize engel olmuyor bu durum malesef.

Bu konuda son mesajım ; Atatürk'e hakaretler neden duruyor derseniz, kaldırmamız durumunda suç ortadan kalkacaktır. İlgili şikayetler yapılıp bizden bilgi alındığı zaman konuya da gerekli müdahale yapılacaktır..

Bu not; ilgili mesajları neden kaldırmadınız diye düşünenler için yazılmıştır.

Bu arada çok sevdiğim bir laf vardır ; Az laf çok iş !

İnanın çok merak ediyorum kaç kişi bu adamı Bimer'e şikayet etti, Savcılığa gidecek ? İnanın bende bunu merak diyorum. Mesela kaçınız bu verilen numarayı aradı ? Benim dışımda ? Sakın aramayın kendinizi tutamaz hakaret eder suçlu duruma düşersiniz ama verilen bilgiyi kaç kişi teyit etti inanın merak ettim. Bence kimse... Zira sadece laf kalabalığı yapılan ...

Şikayet edecek olan çoktan ilgili kurumlara şikayetini yapmıştır. bana savcılıktan yazı geldiği zamanda göreceğim bakalım kim ne yapmış.

Az laf çok iş !

Hanımlar,
bu topikle ilgili raporların ardı arkası kesilmediğinden yazmak zorunda kaldım, lütfen topikle ilgili rapor yapmayınız zira ağzına geleni söyleyen üyenin amacı belli, troll olduğu da aşikar biri için sizlere işlem yapmak uygun olmaz, gerçek bir üyelik olsaydı veya troll mü değil mi belli olmasaydı başka ama su götürmez şekilde hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın maksadı ortalık karıştırmak olan fake üyelik, yönetiminde onayı ve bilgisi dahilinde insiyatif hakkı kullanıyoruz diyelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…