Zina yapanlar canlı canlı yansa keşke.. 😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Merhaba kızlar ya ben çok sinir oluyorum. Çalıştığım yer fabrika kesim olduğu için yan tarafta hem mağaza hem restorant. Avm tarzı değil sakin biyer çalışan sayısı çok. Buraya 1 adam 2 3 farklı bayanla el ele geliyor, sonra bi bayan bi adam geliyor bira falan içiyor ama ikiside farklı kişilerle evli birbirlerine eşim şöyle böyle diyorlar. Zina nekadar popüler olmuş artık ya Anlaşamayan her çift boşanan bilir ama neden zina?? Alt kattaki komşumu bile başka kadınla samimi bir şekilde yemek yerken gördüm ya banamı denk geliyor yada artık heryerde böylemi? Allah korkusu olsa keşke biraz olsun bu günahın bedeli nekadar ağır herkes bilse keşke. Sinir oluyorum diye yazmak istedim.

İki bekar insanın ne yaptığı bizi ilgilendirmez, normal şartlarda, etrafı rahatsız etmeden tabi.
Ama söz konusu evli olanlarsa hidayet dilemek gerek.. Olan çevresindekilere olduğu için belki onlara destek olmak gerek. Canlı canlı yanmalarını dilemek çözüm olmayacağı için başlığı yersiz buldum

Ahlaki olarak çok yozlaşmış bir dönemdeyiz. Zina çağımızın hastalığı bence. Allah ıslah etsin

Can kimsede Allah korkusu kalmamış herkes normal bişeymiş gibi zina yapmaya başladı bide demezler mi kızlık zarı bekaret namus olarak görmüyorum diye burda öyle olan bi çok kişi var herkesin hayatı kendi bilir demek olmuyo eğer sen bi müslümansan müslüman kardeşin için endişe duymak zorundasın halis iman bunu gerektirir Allah hidayet versin (Fe Eyne Tezhebun)BU gidiş nereye bilmiyorum bütün müslümanların doğru yolu bulmaları için dua etmekten başka çaremiz yok malesef

Samimi bir sekilde yemek nasil yenir? Komsunuzun yemek yedigi kisi ile iliskisi oldugunu nereden çıkardınız. Bira icip eslerinden soz eden ciftin iliskisi oldugunu nereden cikardiniz.

Keske sizin zihniyetinizde ki insanlarda baslikta yazdığınız gibi tukense.

Milleti takip etmek, konuştuklarini dinlemek, tanimadan yargilamak, hatta burda konu açip dedikodusunu yapmak çok ahlakli evet

En güzel yorum

Evlilik öncesi cinsellik yaşayan kadınların büyük bir çoğunluğu, ben de dahil olmak üzere, müslüman değil zaten siz boşuna endişe etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…