- Konu Sahibi Evlat Kokusu
- #161
Ben banlanırım bu hiç mühim değil ama şunu bilin ki yazdıklarım size dert olsun !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen İLAH kelimesiyle ATA kelimesini bile birbirinden ayırt edemeyecek bir zavallısın. Neyse yazmanı istediğim şeyi yazdın. Şimdi bekle bakalım delikanlı el mi yaman BEY misenin gibilerinin ilahı olan atatürkün sözleri beni bağlamıyor. benim çocuklarım o adamın sıkı birer düşmanı olacaklar![]()
uza.biz buna seviye diyoruz sen bilmezsin![]()
Yok yok bunların derdi kendileri istedikleri gibi yaşayabilsin değil. Laiklik zaten dini kişilerin kendi vicdanına bırakır. Devlet sana illa ki bu dine mensup olacaksın ya da olmayacaksın demiyor, kendi tercihine bırakıyor. Bunun gibilerinin derdi başkalarının hayatına karışmak. Başkalarının da kendi yaşadığı kurallarla yaşamasını istemek.
Şeriat bir gün hakim olursa zina eden bekarlar sopalanacak, zina yapan evlilerde recm edilecektir inşallah ! Bir toplumu yok etmek veya çökertmek istiyorsan şayet fuhuşu yaygınlaştırmak bunun en kolay yoludur.
mune burayı görür :)Senden rica etsem muneye özelden yazarmısın acaba bazı şeyleri
bekliyorum adamsan üç ay içinde celp yollarsın evime.Sen İLAH kelimesiyle ATA kelimesini bile birbirinden ayırt edemeyecek bir zavallısın. Neyse yazmanı istediğim şeyi yazdın. Şimdi bekle bakalım delikanlı el mi yaman BEY mi![]()
ne yapacaksın çocuklarımı senin atana düşman yetiştireceğim için hapse attırıp çocuklarımı elimden mi alacaksın. Ağla kudur zırla sizin sisteminiz sizin diktatörlüğünüz bitti artık.Sen İLAH kelimesiyle ATA kelimesini bile birbirinden ayırt edemeyecek bir zavallısın. Neyse yazmanı istediğim şeyi yazdın. Şimdi bekle bakalım delikanlı el mi yaman BEY mi![]()
Ne yalanı be kendim şahit oldum..isine gekmeyene yalan diyerek kaçamazsın..Hadi şimdi kaçıyorsun git o ülkelerde kendi gözlerinle gör o zaman.gercekten şeriatla yönetilen bir ülkede yaşamak neymiş haberi yok burda bik bik ötüyorsun cahil cahil..yine mi aynı yalan her yerde farklı versiyonlarını duydum.
Yazık gerçekten çok yazık sizlere.
seni o kadar bekletmeyeceğim merak etmebekliyorum adamsan üç ay içinde celp yollarsın evime.
Şeriat bir gün hakim olursa zina eden bekarlar sopalanacak, zina yapan evlilerde recm edilecektir inşallah ! Bir toplumu yok etmek veya çökertmek istiyorsan şayet fuhuşu yaygınlaştırmak bunun en kolay yoludur.
Agahahah kudur kız ülke laik ahahahane yapacaksın çocuklarımı senin atana düşman yetiştireceğim için hapse attırıp çocuklarımı elimden mi alacaksın. Ağla kudur zırla sizin sisteminiz sizin diktatörlüğünüz bitti artık.
Bir tane akli başında Müslüman böyle bir platformda, bu dille İslâm savunuculuğu yapmaz. İslam'ın böylesi bir savunmaya da ihtiyacı yok zaten.klavyeden havlayanlara sadece klavyeden karşılık verilir artık insanların çoğu vaktini sosyal medyada öldürüyor onlar düşüncesini yazarsa bende yazarım istediğim gibi. Ne de olsa anayasada İSLAM a küfür etmek suç değil vicdan özgürlüğü.
Yooo biz banlanirsak ona bile sevinecek kadar vahim bir durumda kendisi..böyle ufacık şeylerden kendine başarı sağlamış havası ile gezecek ortada)))Bir tane akli başında Müslüman böyle bir platformda, bu dille İslâm savunuculuğu yapmaz. İslam'ın böylesi bir savunmaya da ihtiyacı yok zaten.
Siz bunları yazdınız da kime ne fayda sağladınız ? İslam'ı savundum diye kendinizle mi övünüyorsunuz bilmiyorum, ne yazsam boşa gidecek ne yazık ki.
İslam ne tek başına hoşgörü dini nede sizin yaptığınız şekilde büyük laflar edenlerin savunacaği bir din değil diyeceğim ama siz bana aynı ölçüde cevap vereceksiniz. Bir adım ötesi olmayacak.