- 31 Temmuz 2018
- 1.043
- 1.128
- 83
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu konuda fobim olsa da ismini doğru yazdım işte , göğüs değil meme :)
Şimdi şöyle anlatayım arkadaşlar , 3 çocuğum var biri 9 aylık diğerleri 3 ve 5 yaşında . Onlarla coşmak oynamak zıplamak istiyorum pervasızca .. zaten enerjik biriyim ama kafaya taktığım bir husus var ki, memeler..
ya şuan emzirmemin de payı var ama zıpladıkları Zaman çok rahatsız oluyorum . Hatırlıyorum öğrencilik yıllarımda da mesela koşarak otobüse derse falan yetişmeye çalışayım , orayı kolum ile tutardım zıplamasın diye . Bi de işin komik yanı 75 numarayım yani . Puan emzirdiğim için biraz büyüdü mi de zıplarken acı yapıyor gibi orda bi ağırlık var gibi sanki
Neyse derdim bu işte , siz nasıl yapıyorsunuz ? Etraftan insanlar oraya bakıyordur diye evhama kapılmıyor musunuz ?
Küçükken bi düğünde halay çekilirken , halay çeken kadınlara hallenen erkekleri izlemiştim . Yani organları bile şimişti hatta ben çok küçüktüm ilk defa görmüştüm . O adamların iğrenç halleri beni çok etkilemişti . Böyle şeyler psikolojimi mi bozdu acaba ?
Ya da kullandığım iç çamaşırı daha mı sıkı olmalı ? Napmalıyım ?
Ben de bunu yazmaya gelmistim, sayilara degil kupa bakmak gerekiyor buyukluk icin.Kızlar yıllardır anlaşılmasın bişey var. 75 sadece meme altı ölçüsü. Önemli olan Cup. Yani A B C D hatta DD falan. Kızın göğüsleri büyüktür yada sarkık tır. Meme büyütme ameliyatı olmadan önce de 75 bedenim olduktan sonrada. Konuya dönecek olursak arkadaşım kendi ölçünde destekli sütyen takmayı dene. Eğer görünüşüne önem veren biriysen. Dekolte giyiykrsan falan. Yok giymem etmem dersen sporcu sütyenleri kurtuluşun olabilir :)
Oh ya sonunda benimle aynı şeyi yaşayan biri buldum :) şimdi mesela bu tutma özelliğimiz varya, o yüzden özgürce koşturamıyorum çocuklarla parkta oynayamıyorum evde yatakta zıplarken bile aynı durum söz konusu . Evde kimse olmasa dahi onların zıplamasını sevmiyorum yani . Bak merdiven inerken demişsiniz. Merdiven inerken kim görebilir ? Asıl mesele birilerinin görmesi de değil sankiAa bu resmen benim konum. Koşarken ben de hafifçe tutarım yada hızlı merdiven inerken. Gece sırt üstü yatamam mesela ağzıma girecek gibi oluyo ahahdjdj yan yatınca da olmuyo sığmıyo araya falanoff bende mi konu açsam
Neyse bence siz yanlış sütyen kullanıyosunuz. Victoria secret ta ölçüm yapılıyor orda ölçtürüp doğru beden ve kupu bulabilirsiniz.
Benim şuan 80 oldu . Emzirdiğim için ,Yürüme tarzın mı kötü acaba ? Bazı insanlar yaylanarak yürür ya?
Hayır bende 75 im hususi zıplarsam ve çamaşır yoksa öyle bellllki farkedilir ancak.
Evet cinsel hayatım kötü olmasa da zevk aldığım söylenemez . Ama bunu hiç çaktırmadım eşime ..Sorununuz ne sütyen ne de memelerin zıplaması. Sorununuz bu yazdıklarınızda gizli. Nasıl bir şey yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu durum sizin cinsel hayatınızı da fazlasıyla etkiler.
Evet cinsel hayatım kötü olmasa da zevk aldığım söylenemez . Ama bunu hiç çaktırmadım eşime ..
orgazm nedir bilmem , hiç yaşamadım
Hanımefendi siz düğüne mi İllüminati partisine mi gittiniz Allah aşkına öyle memeler zıplamalı, erotik, zevklenmeli, kabarmalı falan? Eyes Wide Shut mı halay mı belli değil.
Sütyen değiştirin, balkonet tabir edilen sütyenleri kullanmayın sporcu sütyenlerine yönelin.
Açık konuşmak gerekirse bazen eziyete de dönüyor . Bunun da annem ile çok alakası var . Bana hep evliliği eziyet gibi anlattı , kadın hiç zevk almaz gibi . Mesela derdi ki; senin en kötü anlarında o (kocan) senden istifade etmek ister. Hiç halinden anlamaz , falan .. oysaki eşim öyle biri de değilEvet yazdıklarınız bana bunları çağrıştırdı zaten. Orgazmı yaşamayan çok kadın var doğrusu, bunun da yetiştirilmemiz, cinsellik algımız ve beden algımızla çok ilgisi var. Kendi bedeninizi benimsemeye çalışın ki eziyete dönmesin.
Ben eşim üzülmesin diye zevk almadığımı ona hiç çaktırmıyorum . Bazen ilişki esnasında içimden Allah’ım bitsin artık dediğim oluyorEvet yazdıklarınız bana bunları çağrıştırdı zaten. Orgazmı yaşamayan çok kadın var doğrusu, bunun da yetiştirilmemiz, cinsellik algımız ve beden algımızla çok ilgisi var. Kendi bedeninizi benimsemeye çalışın ki eziyete dönmesin.
Ben eşim üzülmesin diye zevk almadığımı ona hiç çaktırmıyorum . Bazen ilişki esnasında içimden Allah’ım bitsin artık dediğim oluyor![]()