zıplayan memeler

Bence senin psikolojik olmuş biraz, spor sütyen baya rahat olur.
Zıplarsa da zıplasın kime ne, düşünme bile. Hem 75 nasıl zıplar yahu, benim de 75 varlığı yokluğu belli değil, sütyen giymesem dümdüz oluyor üstüm. Zıplasa sütyenin dahi haberi olmaz 75 yani sdfjlll

Şu an mı 75 son üç çocuktan önce mi 75 tin orayı tam anlamadım ama farz edelim ki üç çocuktan önce 75tin şimdi büyüdü. 75 büyüse büyüse ne kadar büyür? Memişlerle zorun mu var? :)
Sütyen seçimi yanlış olabilir

Evet bu konuda fobim olsa da ismini doğru yazdım işte , göğüs değil meme :)
Şimdi şöyle anlatayım arkadaşlar , 3 çocuğum var biri 9 aylık diğerleri 3 ve 5 yaşında . Onlarla coşmak oynamak zıplamak istiyorum pervasızca .. zaten enerjik biriyim ama kafaya taktığım bir husus var ki, memeler..
ya şuan emzirmemin de payı var ama zıpladıkları Zaman çok rahatsız oluyorum . Hatırlıyorum öğrencilik yıllarımda da mesela koşarak otobüse derse falan yetişmeye çalışayım , orayı kolum ile tutardım zıplamasın diye . Bi de işin komik yanı 75 numarayım yani . Puan emzirdiğim için biraz büyüdü mi de zıplarken acı yapıyor gibi orda bi ağırlık var gibi sanki
Neyse derdim bu işte , siz nasıl yapıyorsunuz ? Etraftan insanlar oraya bakıyordur diye evhama kapılmıyor musunuz ?
Küçükken bi düğünde halay çekilirken , halay çeken kadınlara hallenen erkekleri izlemiştim . Yani organları bile şimişti hatta ben çok küçüktüm ilk defa görmüştüm . O adamların iğrenç halleri beni çok etkilemişti . Böyle şeyler psikolojimi mi bozdu acaba ?
Ya da kullandığım iç çamaşırı daha mı sıkı olmalı ? Napmalıyım ?

90 numara takıyorum koşarken yer sallanıyor sanki :halay:

Yürüme tarzın mı kötü acaba ? Bazı insanlar yaylanarak yürür ya?
Hayır bende 75 im hususi zıplarsam ve çamaşır yoksa öyle bellllki farkedilir ancak.

Aa bu resmen benim konum. Koşarken ben de hafifçe tutarım yada hızlı merdiven inerken. Gece sırt üstü yatamam mesela ağzıma girecek gibi oluyo ahahdjdj yan yatınca da olmuyo sığmıyo araya falan:KK45: off bende mi konu açsam:KK24:

Neyse bence siz yanlış sütyen kullanıyosunuz. Victoria secret ta ölçüm yapılıyor orda ölçtürüp doğru beden ve kupu bulabilirsiniz.

Kızlar yıllardır anlaşılmasın bişey var. 75 sadece meme altı ölçüsü. Önemli olan Cup. Yani A B C D hatta DD falan. Kızın göğüsleri büyüktür yada sarkık tır. Meme büyütme ameliyatı olmadan önce de 75 bedenim olduktan sonrada. Konuya dönecek olursak arkadaşım kendi ölçünde destekli sütyen takmayı dene. Eğer görünüşüne önem veren biriysen. Dekolte giyiykrsan falan. Yok giymem etmem dersen sporcu sütyenleri kurtuluşun olabilir :)
Ben de bunu yazmaya gelmistim, sayilara degil kupa bakmak gerekiyor buyukluk icin.
sutyen-olcu-tablosu.webp

Aa bu resmen benim konum. Koşarken ben de hafifçe tutarım yada hızlı merdiven inerken. Gece sırt üstü yatamam mesela ağzıma girecek gibi oluyo ahahdjdj yan yatınca da olmuyo sığmıyo araya falan:KK45: off bende mi konu açsam:KK24:

Neyse bence siz yanlış sütyen kullanıyosunuz. Victoria secret ta ölçüm yapılıyor orda ölçtürüp doğru beden ve kupu bulabilirsiniz.
Oh ya sonunda benimle aynı şeyi yaşayan biri buldum :) şimdi mesela bu tutma özelliğimiz varya, o yüzden özgürce koşturamıyorum çocuklarla parkta oynayamıyorum evde yatakta zıplarken bile aynı durum söz konusu . Evde kimse olmasa dahi onların zıplamasını sevmiyorum yani . Bak merdiven inerken demişsiniz. Merdiven inerken kim görebilir ? Asıl mesele birilerinin görmesi de değil sanki

Sorununuz ne sütyen ne de memelerin zıplaması. Sorununuz bu yazdıklarınızda gizli. Nasıl bir şey yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu durum sizin cinsel hayatınızı da fazlasıyla etkiler.
Evet cinsel hayatım kötü olmasa da zevk aldığım söylenemez . Ama bunu hiç çaktırmadım eşime ..
orgazm nedir bilmem , hiç yaşamadım

Evet cinsel hayatım kötü olmasa da zevk aldığım söylenemez . Ama bunu hiç çaktırmadım eşime ..
orgazm nedir bilmem , hiç yaşamadım

Evet yazdıklarınız bana bunları çağrıştırdı zaten. Orgazmı yaşamayan çok kadın var doğrusu, bunun da yetiştirilmemiz, cinsellik algımız ve beden algımızla çok ilgisi var. Kendi bedeninizi benimsemeye çalışın ki eziyete dönmesin.

Hanımefendi siz düğüne mi İllüminati partisine mi gittiniz Allah aşkına öyle memeler zıplamalı, erotik, zevklenmeli, kabarmalı falan? Eyes Wide Shut mı halay mı belli değil.

Sütyen değiştirin, balkonet tabir edilen sütyenleri kullanmayın sporcu sütyenlerine yönelin.

80 giyerim disarda rahatsiz edici bicimde hic zipladigini bilmem. Herkesin de yazdigi gibi dogru sutyen secimi onemli. Bu kdr ustunde durma ayrica. Acaba kim bana goguslerime bakip halleniyor diye dusunup yasamaya kalksam ohoo hayat mi gecer oyle.

Hanımefendi siz düğüne mi İllüminati partisine mi gittiniz Allah aşkına öyle memeler zıplamalı, erotik, zevklenmeli, kabarmalı falan? Eyes Wide Shut mı halay mı belli değil.

Sütyen değiştirin, balkonet tabir edilen sütyenleri kullanmayın sporcu sütyenlerine yönelin.
:KK70:

Evet yazdıklarınız bana bunları çağrıştırdı zaten. Orgazmı yaşamayan çok kadın var doğrusu, bunun da yetiştirilmemiz, cinsellik algımız ve beden algımızla çok ilgisi var. Kendi bedeninizi benimsemeye çalışın ki eziyete dönmesin.
Açık konuşmak gerekirse bazen eziyete de dönüyor . Bunun da annem ile çok alakası var . Bana hep evliliği eziyet gibi anlattı , kadın hiç zevk almaz gibi . Mesela derdi ki; senin en kötü anlarında o (kocan) senden istifade etmek ister. Hiç halinden anlamaz , falan .. oysaki eşim öyle biri de değil

Ben eşim üzülmesin diye zevk almadığımı ona hiç çaktırmıyorum . Bazen ilişki esnasında içimden Allah’ım bitsin artık dediğim oluyor :(

Ben eşim üzülmesin diye zevk almadığımı ona hiç çaktırmıyorum . Bazen ilişki esnasında içimden Allah’ım bitsin artık dediğim oluyor :KK43:

Ahh keşke böyle olmasa.. Sizin de canınıza yazık değil mi? Neden duygularınızı paylaşmadınız hiç, biraz daha yönlendirici olsaydınız keşke. Çünkü gerçekten bu görev gibi yapılacak bir şey değil, ruhunuzu yaralalıyorsunuz bu şekilde. Ama hiçbir şey için geç değil. Biraz kendinizi keşfetmeye ve eşinizle bunları paylaşmaya çalışın. Esasında dışarıda duyduğunuz o rahatsızlıklar, sizin cinsel hayatınızın yansımaları işte. Soğumuşsunuz besbelli, ki bu durumda kim olsa soğurdu..

Vallah ben evlenmesen once sutyensiz gezemeyen bi insandim evlendikten sonra sutyen takmak rahatsizlik veriyo cocuk emzirdigim icin goguslerim sarkti hic begenmiyorum disari cikarken bakkala falan giderken yakin mesafeye sutyen takmiyorum ama uclari belli olmasin diyede 2 kat icime atlet giyiyorum eve gelince cikariyorum bazen cocuklar uyurken bakkala gitmem gerekiyo yemek yaparken eksik bisey oluyo bakkal hemen karsi tarafimizda kosarak gidiyorum istemsizce goguslerim zipliyo kosarken elimle tutuyorum bende rahatsiz oluyorum ama destekli sutyen takinca kossamda ziplasamda memelerim ziplamiyo :D yani sutyen degisikligi yapman lazim ayrica bu sarkik memeler icin onerisi olan yokmu ya kocamdan bile utaniyorum sadece sarkik bi deri parcasi gibi minicikler

Back
X