zıplayan memeler

Sütyenle çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum zira yarım destekli sütyende de, içi tamamen boş(desteksiz) sütyende de zıplamaya oldukça meyilli benimkiler, sizinkinden çok daha büyük olduğu için de olabilir bu. Sütyen sabitlemiyor sonuçta Takmayın bence milleti, her şeyden azıtabiliyorlar çünkü.

Ben servise biniyorum çukura girince zıplıyor napıyım sürekli tutup hayatı zindanmı edeyim kendime
Şöförünn yanındayım hiçte bakmıyor farkediyorum adam yolamı baksın memememi herkesin aklında bişeyler var

Bak işte zıplar diyorsunuz bence herkesinki zıplıyor ama zıplamıyor diyorlar çünkü twkmıyorlar . Bende takmıcam o zaman
Destekli sudyen kullanipta ziplamayn bilmiorm :) benm hepsi destekli ve zıplıyor hopluyor takılıyor canm memem :) onlarla barışık ol.

Bi gun is yerinde kapinin onunde elimdeki kagitlar duserken is arkadasim ve ben ayni anda tutmaya calisirken kagitlati adamin eli gogsume geldi. Yerin dibine girdim o an : ( aman kagitlara bise olmasin yeterki : ) simdi guluyorum o an cok kotuydu:) aklima geldi

Bence de yanlış sütyen seçiminden zıplıyordur.
Ama ne yapsanız da zıplamaya devam ediyorsa bırakın zıplasınlar, takmayın kafaya. Siz sarsıntıyı hissettiğiniz için çok zıplıyor gibi geliyordur.
Bütün kadınlara, yol ortasında çekinmeden sağa sola yatıran erkek rahatlığı diliyorum.

Kızlar yıllardır anlaşılmasın bişey var. 75 sadece meme altı ölçüsü. Önemli olan Cup. Yani A B C D hatta DD falan. Kızın göğüsleri büyüktür yada sarkık tır. Meme büyütme ameliyatı olmadan önce de 75 bedenim olduktan sonrada. Konuya dönecek olursak arkadaşım kendi ölçünde destekli sütyen takmayı dene. Eğer görünüşüne önem veren biriysen. Dekolte giyiykrsan falan. Yok giymem etmem dersen sporcu sütyenleri kurtuluşun olabilir :)

Yarim atlet kullanıyorum.3 tane dogurmadan seninkinden büyüktür.şu dogurganlik dönemi bitince ilk hedefim küçültüp özgürlüğüme kavuşmak.

Sorununuz ne sütyen ne de memelerin zıplaması. Sorununuz bu yazdıklarınızda gizli. Nasıl bir şey yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu durum sizin cinsel hayatınızı da fazlasıyla etkiler.

Zıplayan memeler ne ya :)
Ayrıca o yaşta zıplayan meme ve buna bağlı olarak şişen pantolonu nasıl farkettin ? Es kaza gözüm çarpsa ikisini iliskilendiremezdim ben .çok saf bir cocukluk geçirdim sanırım :)

Sutyen değiştir ,baş kaldıran memeleri kontrol altına al :)

Bak işte zıplar diyorsunuz bence herkesinki zıplıyor ama zıplamıyor diyorlar çünkü twkmıyorlar . Bende takmıcam o zaman
kız hala mı bu konu. zıplat zıplat özgür bırak mınnoşlarını.

İlginç ilk defa böyle bişey duyuyorum ..

90 bedenim ve hiç zıplamadı
Şuanda emzirmek dönemindeyim bide..
Benimki neden zıplamadı diye düşündüm şuanda.

Konuda o kadar "zıplamak" kelimesi okudum ki gülesim geldi
Zıplamıyor benim

Rahat ol kafana takma,kurtul bu psikolojiden.
Ben bir düğünde gordum ablanin birini halay çekerken neredeyse on yıl geçti üzerinden unutmuş değilim,ister özgüven deyin ister rahatlık. En az 85/90 memelerle sutyensiz halay cekiyorlardi( birbirlerinden ayrı,herkes kendi kulvarında) çoğul kullandım cümlenin sonunu çünkü abla sağ meme ve sol meme

Ziplar normal yani sonucta kemik degil ya! Benim dikkatimi ceken sey ortaokul caglarinda adamlarin şeyleri nasil dikkatinizi cekti anlayamadim? Hem de sekil degistirdigini bile fark etmissiniz. Algida secicilik demekki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…