Canım kankişim neredeyse iyi ki kilo almışız diyeceğim bir araya gelemiyoruz başka türlüGünaydınlar
Herkese merhabalar nasılsınız bol bol kilo alıp durdum yeter artık siteye girip bi başlangıç yapayım derken bu topigi gördümElhan kankişimi suspushanimcim Cordelia gördüm kabul edilirsem katılmak istiyorum Zipzip-
MaskecikEki Görüntüle 3619276 Günaydın kaptanım
Günaydın kordişim sabah yürüyüşümü serinlikte yapıp geldim. Kahvaltı hazırlıyorum bile.Günaydın uykucular nerdesiniz
Kahvaltın çok sağlıklı olsun kuzum özen gösterelim kendimize.Canım yorumun içi teşekkür ederimayran içtim simitle. Çay bana küstü ama diyetisyenim ayranla yersen tok tutar diyor bugün nasipse bol protein ile geliyorum. inşallah daha güzel menülerde tekrar görüşmek üzere çaw çaw bye bye
Bende çok sevindim canım benim iyiki almışız kilo hep birlikte yine veririzCanım kankişim neredeyse iyi ki kilo almışız diyeceğim bir araya gelemiyoruz başka türlüÇok taze bir topik geç kalmadın.
GünaydınHerkese günaydın
Pastelime
Günaydın canımGünaydın uykucular nerdesiniz
Günaydın hoşgeldinGünaydınlar
Herkese merhabalar nasılsınız bol bol kilo alıp durdum yeter artık siteye girip bi başlangıç yapayım derken bu topigi gördümElhan kankişimi suspushanimcim Cordelia gördüm kabul edilirsem katılmak istiyorum Zipzip-
Günaydın canımGünaydınlarrr
Kilo bildirimini cuma ve pazartesi yapıyoruz,daha çok fazla kural koymadık sayfayı yeni açtıkKilo bildirimi nasıl ne zaman yapiyoruz kurallar nasıl acabapek bi hevesliyim de kilo vermeye
Günaydın canım hoşbuldukGünaydın hoşgeldin
Apa Yapanlara hayranım bana göre değil Allah kolaylık versin canım bol eksilerApa seviyeler yapmaya başladım
Teşekkür ederimApa Yapanlara hayranım bana göre değil Allah kolaylık versin canım bol eksiler
Kilo aldık ki toplandıkBende çok sevindim canım benim iyiki almışız kilo hep birlikte yine veririz
Canımsın kaptanımKahvaltın çok sağlıklı olsun kuzum özen gösterelim kendimize.Diyetisyenle ilerlemen çok güzel menülerine uymaya gayret et yeter ki. Senin zayıflayıp mutlu olmanı çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?