- 22 Ocak 2013
- 41.638
- 210.437
- 798
Aaaa merhaba seni görmek çok güzel nasılsınSüper takımımız gene beraber harikasınız hanımlar özlettiniz kendinizi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa merhaba seni görmek çok güzel nasılsınSüper takımımız gene beraber harikasınız hanımlar özlettiniz kendinizi![]()
BeklerizŞimdi değil belki :)) lakin yaz sonunda muhakkak aranıza katılmak ümidi ile![]()
HarikaGünaydın hanımlar iyi pazarlar dilerim herkese ben yürüyüşe kaçar
sıcak basmadan iyice
Elhan kankişim eskiden birlikte yürürdük Bekleyeyim mu köşede
![]()
Günaydın![]()
![]()
Günaydın![]()
Günaydın![]()
GünaydınnnHerkese güzel pazarlar![]()
Amin harikasınBugün serinlikte yürümek iyi geldi. Diyete tam uyamadığım bir gün daha. Pazartesiden itibaren yeni bir hafta ile yeni başlangıçlar olur umarım.
19 Temmmuz Cumartesi
Gün içinde karpuz yedim
Adım 3000
Afiyet olsun
Başlangıcın hayırlı olsun canımŞimdi oldu
Günaydın![]()
GünaydınGünaydın![]()
Pazartesi eksi girmek ne güzel harikaCuma 64.75
Bugün 64.50
Süpersin yine harika vermişsin
Teşekkür ederim, 1 hafta misafirim olacak. İşte o zaman asıl sınavı vereceğimSüpersin yine harika vermişsin![]()
Sağlıklı beslenebilirdin canım kaçamak olsa da kalori açığı yakalamaya çalış başarılarTeşekkür ederim, 1 hafta misafirim olacak. İşte o zaman asıl sınavı vereceğim![]()
Afiyet olsun canimBugün tartılmayı unuttum yarın sabah paylaşacağım. Ekstra olarak sütlü kahve ve yarım dilim ekmek vardı menümde.
Afiyet olsun canımBugün tartılmayı unuttum yarın sabah paylaşacağım. Ekstra olarak sütlü kahve ve yarım dilim ekmek vardı menümde.
Mümkün olduğunca ayrı yemeye çalışacağım, aynı yersem de porsiyon bölüp mölüp vs vsSağlıklı beslenebilirdin canım kaçamak olsa da kalori açığı yakalamaya çalış başarılar![]()
Afiyet olsun canımBugün tartılmayı unuttum yarın sabah paylaşacağım. Ekstra olarak sütlü kahve ve yarım dilim ekmek vardı menümde.
Afiyet olsun canım21 temmuz menüsü
Sabah 11.oo
Kelle paça corbasi
1.dilim ekmek
Ara
Yarım avuç çiğ fıstık
Akşam 18.00
1 kepçe çorba
Patates salatasi 5 kaşık
1 tavuk baget
Şu 3 litre
Elhan
Zipzip- Eki Görüntüle 3620281
Afiyetler olsun canım bu sıcaklarda karpuz ve dondurma dayanılmaz oluyor21 Temmuz Pazartesi
Spor yok, adımlarım ev işi sadece.
Akşam işlerim bitince bolca karpuz yedim maalesef, çok acıkmıştım![]()
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın![]()
Afiyet olsun canım harika menü harika spor21 temmuz menüsü
Sabah 11.oo
Kelle paça corbasi
1.dilim ekmek
Ara
Yarım avuç çiğ fıstık
Akşam 18.00
1 kepçe çorba
Patates salatasi 5 kaşık
1 tavuk baget
Şu 3 litre
Elhan
Zipzip- Eki Görüntüle 3620281
Afiyet olsun canım21 Temmuz Pazartesi
Spor yok, adımlarım ev işi sadece.
Akşam işlerim bitince bolca karpuz yedim maalesef, çok acıkmıştım![]()
GünaydınlarGünaydın
GünaydınlarGünaydın![]()
![]()
![]()