• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zipzip ile En Fit Benim

Çok saüolun arkadaşlar dr bu aralar çok influenza salgını var dedi serum istedim sağlık ocağına gittik yokmuş.
Direk hastaneye gidin ne kadar test varsa yaptırın dedi,ilaç yazdı 2 tane dün akşamda ateş 38 fiandı
geçmiş olsun canım

Çok saüolun arkadaşlar dr bu aralar çok influenza salgını var dedi serum istedim sağlık ocağına gittik yokmuş.
Direk hastaneye gidin ne kadar test varsa yaptırın dedi,ilaç yazdı 2 tane dün akşamda ateş 38 fiandı
Çok geçmiş olsun canım benim
Vay vay vayyyyyy
Bizim eskiler hep burda imiş.🤣🤣🤣
Oyyy sibelim nasılsın
Kiloma baktıkça hem çok üzülüyorum, hem kendime kızıyorum hem utanıyorum. İnşallah ocak ayına kadar 15 20 kg arası verebilirim 🙃
Kadınlar her şeyi halleder üzülme
Günaydın eküricim. Geçmiş olsun aynı dertten muzdaribim.
Bir aydır vücudumda dolaşan bir ağrı var. Belde başladı kalçaya indi bazen canı sıkılıyor sol bacak bazen sağ bacak bir ara bileğime indi. Çözemedim derdini.Yürüyüş yapmam lazım yarım saatten fazlasına izin vermiyor. Magnezyum kullanıyorum biraz zaman geçsin randevu almayı düşünüyorum.
Aman ihmal etmeyin kizlar günlerdir eşim oyle hastanelerdeyiz bel ayak kalça agrisi birbirine karıştı oturamiyor yuruyemiyor ☹️gecen seneden belirti sıkıntılar vardı ve sonuc kötü çıktı maalesef
Yorgunnnnn̈☹️☹️☹️

Oyyy sibelim nasılsın

Aman ihmal etmeyin kizlar günlerdir eşim oyle hastanelerdeyiz bel ayak kalça agrisi birbirine karıştı oturamiyor yuruyemiyor ☹️gecen seneden belirti sıkıntılar vardı ve sonuc kötü çıktı maalesef

Yorgunnnnn̈☹️☹️☹️
Oyyy oyyyy nergisim de burada imiş.
İyiyim canım nolsun. Okul hastane ev üçgeninde geçiyor ömür

İyiyim canım sen nasılsın
İşten geldim ben de yorgunum hehe

Ben daa

Oyyy sibelim nasılsın

Yorgunnnnn̈☹️☹️☹️
Çok geçmiş olsun
Yarın dinleniriz inşallah

Sıcaklardan önce Niğde(Bor'a) sonra Ankara, Çankırı'ya geçtik tatlım. Eylül' de döndük eve. Ben dışarıdayken Elif gelmiş. Tabi ben o kadar misafirden şikayet edince geleceğini söylemedi sanırım. 😭
Bende bugün döndüm Antalya'dan abla 😅 korktum yazmaya gelme dersin diye 🤪😂

Oyyy sibelim nasılsın

Yorgunnnnn̈☹️☹️☹️
Canım geçmiş olsun eşinin tam olarak neyi var

Back
X