- 14 Mart 2024
- 738
- 1.161
- 33
Uyku bozuklukları, sürekli kucak isteme, yapışık bir hal sızlanmalar falan. Kötü dönemler.Geçmiş olsun canım. Atak dönemi nasıl oluyor unutmuşum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku bozuklukları, sürekli kucak isteme, yapışık bir hal sızlanmalar falan. Kötü dönemler.Geçmiş olsun canım. Atak dönemi nasıl oluyor unutmuşum![]()
Günaydın canım
Tebrikler canım
Cuma günü güzel bir eksi gelecek![]()
Günaydın canım
Tebrik ederim canım![]()
Süpersin![]()
İyiyim canım sen nasılsın
geçmiş olsun canımÇok saüolun arkadaşlar dr bu aralar çok influenza salgını var dedi serum istedim sağlık ocağına gittik yokmuş.
Direk hastaneye gidin ne kadar test varsa yaptırın dedi,ilaç yazdı 2 tane dün akşamda ateş 38 fiandı
verirsin canım. ben sana güveniyorumKiloma baktıkça hem çok üzülüyorum, hem kendime kızıyorum hem utanıyorum. İnşallah ocak ayına kadar 15 20 kg arası verebilirim![]()
verirsin canım. ben sana güveniyorum![]()
Çok geçmiş olsun canım benimÇok saüolun arkadaşlar dr bu aralar çok influenza salgını var dedi serum istedim sağlık ocağına gittik yokmuş.
Direk hastaneye gidin ne kadar test varsa yaptırın dedi,ilaç yazdı 2 tane dün akşamda ateş 38 fiandı
Oyyy sibelim nasılsınVay vay vayyyyyy
Bizim eskiler hep burda imiş.![]()
Kadınlar her şeyi halleder üzülmeKiloma baktıkça hem çok üzülüyorum, hem kendime kızıyorum hem utanıyorum. İnşallah ocak ayına kadar 15 20 kg arası verebilirim![]()
Aman ihmal etmeyin kizlar günlerdir eşim oyle hastanelerdeyiz bel ayak kalça agrisi birbirine karıştı oturamiyor yuruyemiyorGünaydın eküricim. Geçmiş olsun aynı dertten muzdaribim.
Bir aydır vücudumda dolaşan bir ağrı var. Belde başladı kalçaya indi bazen canı sıkılıyor sol bacak bazen sağ bacak bir ara bileğime indi. Çözemedim derdini.Yürüyüş yapmam lazım yarım saatten fazlasına izin vermiyor. Magnezyum kullanıyorum biraz zaman geçsin randevu almayı düşünüyorum.
Yorgunnnnn̈
Seni severim ablam benimmAbla özlemi![]()
Oyyy oyyyy nergisim de burada imiş.Çok geçmiş olsun canım benim
Oyyy sibelim nasılsın
Kadınlar her şeyi halleder üzülme
Aman ihmal etmeyin kizlar günlerdir eşim oyle hastanelerdeyiz bel ayak kalça agrisi birbirine karıştı oturamiyor yuruyemiyorgecen seneden belirti sıkıntılar vardı ve sonuc kötü çıktı maalesef
Yorgunnnnn̈![]()
İşten geldim ben de yorgunum heheİyiyim canım sen nasılsın
Ben daa
Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım benim
Oyyy sibelim nasılsın
Aman ihmal etmeyin kizlar günlerdir eşim oyle hastanelerdeyiz bel ayak kalça agrisi birbirine karıştı oturamiyor yuruyemiyorgecen seneden belirti sıkıntılar vardı ve sonuc kötü çıktı maalesef
Yorgunnnnn̈![]()
Bende bugün döndüm Antalya'dan ablaSıcaklardan önce Niğde(Bor'a) sonra Ankara, Çankırı'ya geçtik tatlım. Eylül' de döndük eve. Ben dışarıdayken Elif gelmiş. Tabi ben o kadar misafirden şikayet edince geleceğini söylemedi sanırım.![]()
İyiyim canım iyi çalışmalar iyi dersler. Bir de şu kiloları versek harika olacağızBak hele bak. Ben külyutmaz Necmi. yutar mıyım?
Valla nasıl olayım canım okul başladı. Tempo başladı bizde. Hoşbulduk bu arada. Sen nasılsın?
Tenk yuu sen nasılsın
Canım geçmiş olsun eşinin tam olarak neyi varÇok geçmiş olsun canım benim
Oyyy sibelim nasılsın
Yorgunnnnn̈![]()
Ne oldu canım?
Canım kilon 108 miİnşallah ya. 80 bile ne iyiymiş bana![]()
Köyden geldiğimde 110dum.şimdi 109.4 geldimCanım kilon 108 mi