• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zipzip ile En Fit Benim

Yarın tartıları eklemeyi unutmayın 🪷 herkesin istediği gibi geçmişdir umarım haftamız.
Evet evett 😍
Geçen cuma 87,1 bugün 85,7 fark -1,4 kg
1000052373.webp

Sağol canım benim lenfoma olduğunu öğrendik

🥰❤️

Hiç sorma 7 ay önce şah damarında tıkanıklık ameliyat ve ardından 2 stent takıldı.kalbe tam oh atlattık derken şimdi lenfoma öğrendik geçen hafta ped çekildik şimdilik kasıkda görülüyor ama müthiş bir bel ağrısı ve bacak tutulması var kemik iğliğine atmasından korkuyoruz doktorun öyle bir şüphesi var bakalım hergün hastaneler deyiz Allah herkese şifa versin inşallah 🙏🙏
Çok geçmiş olsun. Belki erken teşhis sizin için faydalı olmuştur hemen tedavi ile atlatır geçer gider inşallah.

geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım benim

Oyyy sibelim nasılsın

Kadınlar her şeyi halleder üzülme

Aman ihmal etmeyin kizlar günlerdir eşim oyle hastanelerdeyiz bel ayak kalça agrisi birbirine karıştı oturamiyor yuruyemiyor ☹️gecen seneden belirti sıkıntılar vardı ve sonuc kötü çıktı maalesef

Yorgunnnnn̈☹️☹️☹️
Çok geçmişler olsun eşinede önemli birşey değildir inşallah
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir tatlışım hastane işi tamam. Sonuçlara ayrı bir randevıyla bakılacakmış yarın tekrar gideceğim. Kan tahlillerinde dört değer referans aralığında çıkmadı. Sedimantasyon, eos, bas% ve bas# kanda iltihap var sanırım bakalım röntgen ve kemik tarama nasıl?
Çok geçmiş olsun bitanem,kontrol süresi 10 aslında direk gidiliyordu önceden şimdi randevu istiyorlar nedense.
Rakamsal olarak olması gereken sonuçlardan çok fazlamı çıktı öyle.

Sağol canım benim lenfoma olduğunu öğrendik

🥰❤️

Hiç sorma 7 ay önce şah damarında tıkanıklık ameliyat ve ardından 2 stent takıldı.kalbe tam oh atlattık derken şimdi lenfoma öğrendik geçen hafta ped çekildik şimdilik kasıkda görülüyor ama müthiş bir bel ağrısı ve bacak tutulması var kemik iğliğine atmasından korkuyoruz doktorun öyle bir şüphesi var bakalım hergün hastaneler deyiz Allah herkese şifa versin inşallah 🙏🙏

İnşallah önemli bi sorun yoktur kankişim Geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin 🤲

Yediklerime 2 gün dikkat ediyorum üçüncü gün birşey çıkıyor fazla kaçamak yapmasam da hemen artı olarak dönüş yapıyor
Bu durum canımı sıkmaya başladı
Yürüyüşu artırmaya çalışıyorum umarım bu hafta daha iyi sonuçlar alirim

Evet evett 😍
Geçen cuma 87,1 bugün 85,7 fark -1,4 kg
Eki Görüntüle 3643193
🧿🧿🧿harika
Gnaydınlar hanımlar :KK200:
Günaydın can❤️
Günaydınlar🪷 52.7 geçen haftaya göre -0.5
🧿🧿🧿muhteşem
Bu hafta olmadı önümüzdeki maçlara bakiciz :KK14:
Eki Görüntüle 3643270