- 30 Kasım 2014
- 29.879
- 131.943
- 798
merhaba kızlarrr 

nasılsınız? ben nihayet evime döndüm. insan uzun süre ayrı kalınca evini çok özlüyor 
buraya da ara ara baktım ama tam giremedim.
bana gelince; son dönem karbonhidrat fazla kaçtı. bir ki güne kendime gelip, toparlayıp tartılacağım. 2-3 kilo artım var diye düşünüyorum ama bakalım tartıda kaç çıkacağım. şu an hemen tartıya çıkmadım. çünkü yol ödemi falan da var. zaten geldiğimizden bu yana doğru düzgün oturmadık. valiz yerleştir. kaç makine çamaşır yıkandı. as, topla. daha bunlar ütülenecek
temizlik yapıldı ki alelacele. daha detaylı yapılacak.... sabah erkenden pazara gittik. onlar yerleştirildi. yemek ocağa kondu. yarın sabah da erkenden kuaföre gideceğim. saç baş perişan halde 
ütü gözüm de büyüyor

buraya da ara ara baktım ama tam giremedim.
bana gelince; son dönem karbonhidrat fazla kaçtı. bir ki güne kendime gelip, toparlayıp tartılacağım. 2-3 kilo artım var diye düşünüyorum ama bakalım tartıda kaç çıkacağım. şu an hemen tartıya çıkmadım. çünkü yol ödemi falan da var. zaten geldiğimizden bu yana doğru düzgün oturmadık. valiz yerleştir. kaç makine çamaşır yıkandı. as, topla. daha bunlar ütülenecek

ütü gözüm de büyüyor