- 22 Ocak 2013
- 41.662
- 210.526
- 798
Afiyet olsun canımYulaf ezmesi meyveli sabah kahvaltısı, akşam ise burger kaçamağı oldu, ancak ev yapımı yağsız yarım bir burger yedim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canımYulaf ezmesi meyveli sabah kahvaltısı, akşam ise burger kaçamağı oldu, ancak ev yapımı yağsız yarım bir burger yedim.
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım![]()
Sibo ne ki ilk defa duydumben kendimde sibodan şüpheleniyorum.
Geçmiş olsun canım önemli bir hastalığın yoktur umarım
Afiyet olsun 1 tam burgerde yiyebilirdin yediklerin biraz az olmuşYulaf ezmesi meyveli sabah kahvaltısı, akşam ise burger kaçamağı oldu, ancak ev yapımı yağsız yarım bir burger yedim.
Dolu dolu bir köfteydi. Ben hesap yapamıyorum galiba kalori takip var mı kullandığınız önerdiğiniz?Afiyet olsun 1 tam burgerde yiyebilirdin yediklerin biraz az olmuş![]()
Teşekkür ederim Kaptanım eşimin Biraz sağlık sorunları var kalple ilgili onun için gidiyoruzGeçmiş olsun canım önemli bir hastalığın yoktur umarım
Afiyet olsun![]()
Geçmiş olsunAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim Kaptanım eşimin Biraz sağlık sorunları var kalple ilgili onun için gidiyoruz
GünaydınGünaydınlar![]()
Kalori hesabında bu ara Chatcpt yi kullanıyorum hem kalori hesabı yapıyor hem de diyete uygun tariflerde veriyorDolu dolu bir köfteydi. Ben hesap yapamıyorum galiba kalori takip var mı kullandığınız önerdiğiniz?
Gecmis olsun Allah şifa versinAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim Kaptanım eşimin Biraz sağlık sorunları var kalple ilgili onun için gidiyoruz
GünaydınGünaydınlar 1 bardak su icilp yürüyüşe çıktım merhaba
sıcak basmadan yoksa cikilmiyor
Günaydın canımGünaydınlar![]()
Selam canım,burası gerçekten motive ediyor bende uzun zamandır aktif değildim burdan uzak oldukça daha kolay kilo alıyorum.Gecen Selamlar dedim ciktim, kizlar ben aldikca aliyorum.
Motive de olamiyorum.
Yüzüm yok vallahi ,yazmissiniz sagolasiniz gelip cekindigimden yazmadim tekrar buraya.
Ne olacak böyle böyle ya![]()
Yaz geldi millet verir ben aliyorum.
Yesem bile menü paylaşmayı deneyebilirsin, diğer zaman acaba fazla mı diye düşünüyorsun hazırlarken. Bence kimin ne yediği değilde önemli olan destek gibi oluyor. Belki yürüyüşle başlayabilirsin kendine hem zaman ayırmış olursun hemde metabolizmanı hızlandırır.Gecen Selamlar dedim ciktim, kizlar ben aldikca aliyorum.
Motive de olamiyorum.
Yüzüm yok vallahi ,yazmissiniz sagolasiniz gelip cekindigimden yazmadim tekrar buraya.
Hoşgeldin canım yazın diyete başlamak da zor oluyor bir de ritmi bir kez bozunca tekrar motive olmak da zor.Gecen Selamlar dedim ciktim, kizlar ben aldikca aliyorum.
Motive de olamiyorum.
Selam canım,burası gerçekten motive ediyor bende uzun zamandır aktif değildim burdan uzak oldukça daha kolay kilo alıyorum.
Mart ayında 21 gün dikkat etmeme rağmen doğru düzgün kilo veremedim Spor eklemedigim hareketsiz bir hayat yaşadıgim için
Burda aktif oldukça hem yediklerime dikkat ediyorum hem de daha fazla Spor yapasim geliyor
Gel sende yeniden başla motive olunca kilolar bir bir gidecek![]()
Yesem bile menü paylaşmayı deneyebilirsin, diğer zaman acaba fazla mı diye düşünüyorsun hazırlarken. Bence kimin ne yediği değilde önemli olan destek gibi oluyor. Belki yürüyüşle başlayabilirsin kendine hem zaman ayırmış olursun hemde metabolizmanı hızlandırır.
Aksamdan itibaren yazayim sabah yine fena idi.Hoşgeldin canım yazın diyete başlamak da zor oluyor bir de ritmi bir kez bozunca tekrar motive olmak da zor.
Yeme bozukluğu yaşıyoruz. Ben de aynı senin gibi hissederken diyete başladım DIYETİSYENE gittim zorla randevu aldım.
İsteksizce gittim gitsem mi gitmesem mi iptal edeyim zorladim kendimi. Öylece başladım bir süre sonra düzene giriyor ama sağlıklı beslence insan yedikleri ile doyuyor. eskisi gibi saçma sapan yemeği o kadar çok istemiyor kendini frenliyor sen de bunu çok iyi biliyorsundur. Biraz kararlılık biraz zorlamak gerekiyor. İlk günler her zaman en zoru. Kendini motive motive etmeye çalış yapabilirim yapacağım de yavaş yavaş geç diyet moduna![]()