Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün sabah tartıldım. 53.2Günaydın
Hem cuma hem pazartesi tartı bildirimi yapıyoruz![]()
Canım esas tartı günümüz cuma pazartesi günü kontrol tartısı yapıyoruz hafta sonu kaçamak olmasın gibilerinden tartılacağımızı düşününce daha dikkat ediyoruzTartı günümüz cuma mı pazartesi mi ? Listeyi yenidenyapalım mı son güncellemelere göre?
Süpersin tebrik ederimGünaydın mutlu hayırlı cumalar
Geçen hafta 79.55 kg
Bu cuma 78.95 kg.
600 gram eksi![]()
Zipzip- kaptanım
Resim ekleyemedim nedense hata veriyor
Resim ekleyemedim nedense hata veriyor
TebriklerGeçen cuma 64.35
Bugün 63.8
Fark:0.55
Ne güzel bir rakamBugün sabah tartıldım. 53.2
Günaydın hayırlı cumalar dilerim tebriklerGünaydın mutlu hayırlı cumalar
Geçen hafta 79.55 kg
Bu cuma 78.95 kg.
600 gram eksi![]()
Zipzip- kaptanım
HEdef olarak hangi kiloda olmak istiyorsun, keşke bende yeniden bu kiloları görebilsemBugün sabah tartıldım. 53.2
Günaydın mutlu hayırlı cumalar
Geçen hafta 79.55 kg
Bu cuma 78.95 kg.
600 gram eksi![]()
Zipzip- kaptanım
Bu hafta yeniden başlıyoruz haftaya daha iyi eksiler göreceğizResim ekleyemedim nedense hata veriyor
İnşallah kaptanım her sabah kalktığımda o gün bugündür başlıyorum diyorum ama hep bi aksilikler çıkıyor kaçırıyorumBu hafta yeniden başlıyoruz haftaya daha iyi eksiler göreceğiz![]()
Hedefim 49-50. Bir senedir kilo vermeye çalışıyorum doğumdan sonra. Ancak bu kilolara ulaşabildim. Azaldıkça daha da zorlandım bazen geri aldım tekrar verdim. Öyle bir döngü içindeyim.HEdef olarak hangi kiloda olmak istiyorsun, keşke bende yeniden bu kiloları görebilsem
Harikasın canım tebrik ederim![]()