- 30 Kasım 2014
- 30.218
- 133.021
- 798
ben de daha yazmıyorum. sabah simitler havada uçuştu nasıl menü yazayımMerhabalar menü yazmaya alışmak vakit alacak galiba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de daha yazmıyorum. sabah simitler havada uçuştu nasıl menü yazayımMerhabalar menü yazmaya alışmak vakit alacak galiba![]()
Bende bugün kandil diye 1 tane simit yedim ama genel olarak dengelemeyi basardigimi düşünüyorumben de daha yazmıyorum. sabah simitler havada uçuştu nasıl menü yazayım![]()
Vayyy kimler var burdaKendine meydan okumaya, birlikte motive olmaya ve daha fit bir yaşam için adım atmaya hazır mısın
Selam canım nasılsınVayyy kimler var burda![]()
Iyiyim canim sen nasilsin eski sayfaya niye gelmediniz guzel olurduSelam canım nasılsın![]()
Havada uçan simitin zararı yok tatlım mideye doğru uçmasın yeterben de daha yazmıyorum. sabah simitler havada uçuştu nasıl menü yazayım![]()
Teşekkür ederim canım bende iyiyimIyiyim canim sen nasilsin eski sayfaya niye gelmediniz guzel olurdu
SelamSelaaaaam![]()
Eheh afiyet olsun gülümben de daha yazmıyorum. sabah simitler havada uçuştu nasıl menü yazayım![]()
Afiyet olsun canımBende bugün kandil diye 1 tane simit yedim ama genel olarak dengelemeyi basardigimi düşünüyorum![]()
Ahah bu iyiydiHavada uçan simitin zararı yok tatlım mideye doğru uçmasın yeter![]()
Günaydın canım ekside olman güzel tebrik ederimGünaydınlar herkese bu hafta dikkat edememe rağmen eksi görmek beklemiyordum demekki bol bol hareket
Geçen tartı ..70.6
Bu cuma ..70.3
Eksi 300 grm
Zipzip-
dionysosss Eki Görüntüle 3640485
Günaydın canım güzel eksi tebrik ederim
Günaydın ablacım güzel eksi tebrik ediyorumPazartesi kilom 79.50
Cuma : 78.80
Kilo kaybı: 0.70
Obezlikten çıtırlığa giden yolculuğum hayırlı olsun.
Zipzip-
Cordelia
dionysosss
Eki Görüntüle 3640511