- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
İyi kuzumTenk yuu sen nasılsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi kuzumTenk yuu sen nasılsın![]()
Kilo benim de aldı başını gitti. Artık uzun vadede hedefler koymak istiyorum. Çünkü yaş ilerledikçe anladım ki artık kolay kilo veremiyorum. 23 Nisana kadar 15 kilo versem harika olacak ama verebilecek miyim bilmiyorum.İyiyim canım iyi çalışmalar iyi dersler. Bir de şu kiloları versek harika olacağız![]()
Vay vayyy vayyyy bir kaçak daha gördüm buradaBende bugün döndüm Antalya'dan ablakorktum yazmaya gelme dersin diye
![]()
Hayır mi hocam ? HastaneAldım bitanem yarın 09.20'de hastanedeyim.![]()
Abi Antalya'dan başka tatil yeri yok muBende bugün döndüm Antalya'dan ablakorktum yazmaya gelme dersin diye
![]()
Tatlışım benimSeni severim ablam benimm![]()
Canım benim kötü çıkan ne oldu? Allah şifa versin eşine.Çok geçmiş olsun canım benim
Oyyy sibelim nasılsın
Kadınlar her şeyi halleder üzülme
Aman ihmal etmeyin kizlar günlerdir eşim oyle hastanelerdeyiz bel ayak kalça agrisi birbirine karıştı oturamiyor yuruyemiyorgecen seneden belirti sıkıntılar vardı ve sonuc kötü çıktı maalesef
Yorgunnnnn̈![]()
Anladım canım. İnşallah çabuk atlatır.Uyku bozuklukları, sürekli kucak isteme, yapışık bir hal sızlanmalar falan. Kötü dönemler.
Merhaba canımKöyden geldiğimde 110dum.şimdi 109.4 geldim
İnşallah verirdin canımKilo benim de aldı başını gitti. Artık uzun vadede hedefler koymak istiyorum. Çünkü yaş ilerledikçe anladım ki artık kolay kilo veremiyorum. 23 Nisana kadar 15 kilo versem harika olacak ama verebilecek miyim bilmiyorum.![]()
Acil 9 lar gelsin canımKöyden geldiğimde 110dum.şimdi 109.4 geldim
Geçmiş olsun ablacımHanimKelesimiGetir tatlışım hastane işi tamam. Sonuçlara ayrı bir randevıyla bakılacakmış yarın tekrar gideceğim. Kan tahlillerinde dört değer referans aralığında çıkmadı. Sedimantasyon, eos, bas% ve bas# kanda iltihap var sanırım bakalım röntgen ve kemik tarama nasıl?
Manavgattaydik abla herşey dahil şeyine gittik ama çocuk bakımı yine bana aitAbi Antalya'dan başka tatil yeri yok mu![]()
Laf aramızda kendi arkadaşlarım olunca akan sular duruyor enişteniz okumasın da
Şimdi aşk olsun deme zamanı![]()
geçmiş olsun canım. şimdi nasıl?Manavgattaydik abla herşey dahil şeyine gittik ama çocuk bakımı yine bana ait
Sadece hastaneye gittik. Küçük düşüp kafasını açtı. Tomografi hastane filan![]()
Geçmiş olsunManavgattaydik abla herşey dahil şeyine gittik ama çocuk bakımı yine bana ait
Sadece hastaneye gittik. Küçük düşüp kafasını açtı. Tomografi hastane filan![]()
Sağol canım benim lenfoma olduğunu öğrendikCanım geçmiş olsun eşinin tam olarak neyi var
Günaydın
Gelip eski tanıdıkları görmek çok güzel oluyor![]()
Hiç sorma 7 ay önce şah damarında tıkanıklık ameliyat ve ardından 2 stent takıldı.kalbe tam oh atlattık derken şimdi lenfoma öğrendik geçen hafta ped çekildik şimdilik kasıkda görülüyor ama müthiş bir bel ağrısı ve bacak tutulması var kemik iğliğine atmasından korkuyoruz doktorun öyle bir şüphesi var bakalım hergün hastaneler deyiz Allah herkese şifa versin inşallahCanım benim kötü çıkan ne oldu? Allah şifa versin eşine.Tedavi olur iyileşir üzülme lütfen.
İnşallah önemli bi sorun yoktur kankişim Geçmiş olsunHanimKelesimiGetir tatlışım hastane işi tamam. Sonuçlara ayrı bir randevıyla bakılacakmış yarın tekrar gideceğim. Kan tahlillerinde dört değer referans aralığında çıkmadı. Sedimantasyon, eos, bas% ve bas# kanda iltihap var sanırım bakalım röntgen ve kemik tarama nasıl?
Geçmiş olsun canımManavgattaydik abla herşey dahil şeyine gittik ama çocuk bakımı yine bana ait