• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zipzip ile En Fit Benim

İyiyim canım iyi çalışmalar iyi dersler. Bir de şu kiloları versek harika olacağız😊
Kilo benim de aldı başını gitti. Artık uzun vadede hedefler koymak istiyorum. Çünkü yaş ilerledikçe anladım ki artık kolay kilo veremiyorum. 23 Nisana kadar 15 kilo versem harika olacak ama verebilecek miyim bilmiyorum.🤣🤣

Çok geçmiş olsun canım benim

Oyyy sibelim nasılsın

Kadınlar her şeyi halleder üzülme

Aman ihmal etmeyin kizlar günlerdir eşim oyle hastanelerdeyiz bel ayak kalça agrisi birbirine karıştı oturamiyor yuruyemiyor ☹️gecen seneden belirti sıkıntılar vardı ve sonuc kötü çıktı maalesef

Yorgunnnnn̈☹️☹️☹️
Canım benim kötü çıkan ne oldu? Allah şifa versin eşine. 🤲Tedavi olur iyileşir üzülme lütfen.

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir tatlışım hastane işi tamam. Sonuçlara ayrı bir randevıyla bakılacakmış yarın tekrar gideceğim. Kan tahlillerinde dört değer referans aralığında çıkmadı. Sedimantasyon, eos, bas% ve bas# kanda iltihap var sanırım bakalım röntgen ve kemik tarama nasıl?
Geçmiş olsun ablacım💐💐

Abi Antalya'dan başka tatil yeri yok mu 😅
Laf aramızda kendi arkadaşlarım olunca akan sular duruyor enişteniz okumasın da :KK76:
Şimdi aşk olsun deme zamanı :sopa:
Manavgattaydik abla herşey dahil şeyine gittik ama çocuk bakımı yine bana ait 🙄😂
Sadece hastaneye gittik. Küçük düşüp kafasını açtı. Tomografi hastane filan 🥴

Canım geçmiş olsun eşinin tam olarak neyi var
Sağol canım benim lenfoma olduğunu öğrendik
Günaydın ♥️
Gelip eski tanıdıkları görmek çok güzel oluyor ♥️
🥰❤️
Canım benim kötü çıkan ne oldu? Allah şifa versin eşine. 🤲Tedavi olur iyileşir üzülme lütfen.
Hiç sorma 7 ay önce şah damarında tıkanıklık ameliyat ve ardından 2 stent takıldı.kalbe tam oh atlattık derken şimdi lenfoma öğrendik geçen hafta ped çekildik şimdilik kasıkda görülüyor ama müthiş bir bel ağrısı ve bacak tutulması var kemik iğliğine atmasından korkuyoruz doktorun öyle bir şüphesi var bakalım hergün hastaneler deyiz Allah herkese şifa versin inşallah 🙏🙏
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir tatlışım hastane işi tamam. Sonuçlara ayrı bir randevıyla bakılacakmış yarın tekrar gideceğim. Kan tahlillerinde dört değer referans aralığında çıkmadı. Sedimantasyon, eos, bas% ve bas# kanda iltihap var sanırım bakalım röntgen ve kemik tarama nasıl?
İnşallah önemli bi sorun yoktur kankişim Geçmiş olsun
Manavgattaydik abla herşey dahil şeyine gittik ama çocuk bakımı yine bana ait 🙄😂
Sadece hastaneye gittik. Küçük düşüp kafasını açtı. Tomografi hastane filan 🥴
Geçmiş olsun canım

Back
X