• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zipzip ile En Fit Benim

4 bitti temmuzda cnm Allah isteyene nasip etsin
dondurulmuş embriyo transfer olcam şubat mart gibi Allah kısmet ederse
Amin inşallah canım🤲
Hadi bakalım 5 ay var önümüzde inşallah kilonu verip transferi başarılı bir şekilde olursun🤲🥰

Ekim ayı listesi. Eklenmek isteyen oldukça güncelleme yapacağım

Eklentiler

• 1000144975.webp
    1000144975.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 13
Yarın bende sizleyim inşallah 🤲
Kendimi her yere duyurayim ki yazmam gereken insanlar var diye frenlere sağlam asilayim.
Bugün Dukan başlangıcı yaptım ama daha çok seyir evresi gibi oldu ki çok önemli değil bence.
Akşam 30 dk lesli ile 10 bin adım isinide hallettim. Yarın güzel gelsin. Ay sonuna 80 den kurtulayım inşallah 🤲

Günaydınlar. Çok iyi gidiyorsun 💪💪 menüde paylaşır mısınız arada ben nerde yanlış yapmıyorum bilmiyorum vereceğime alıyorum.

Günaydınlar. Çok iyi gidiyorsun 💪💪 menüde paylaşır mısınız arada ben nerde yanlış yapmıyorum bilmiyorum vereceğime alıyorum.
Teşekkür ederim canım örnek menüler olmuyor ama yinede paylaşmaya çalısırım
Sen de paylaş menulerıni nerede hata yapıyorsun değerlendirelim

Bugün ile başlayayım. Sabah yarım simit, peynir, domates, salatalık, bal. Öğlen sütlü kahve ve bir tane kurabiye. Akşam yoğurt çorbası, bir tavuk baget, bir yemek kaşığı soslu mantar, bir dilim ekmek.
Teşekkür ederim canım örnek menüler olmuyor ama yinede paylaşmaya çalısırım
Sen de paylaş menulerıni nerede hata yapıyorsun değerlendirelim

Bugün ile başlayayım. Sabah yarım simit, peynir, domates, salatalık, bal. Öğlen sütlü kahve ve bir tane kurabiye. Akşam yoğurt çorbası, bir tavuk baget, bir yemek kaşığı soslu mantar, bir dilim ekmek.
Chatgpt ile kalorisini hesapladım 935 kalori aslında senin için normalde alman gereken kaloriden daha az bu şartlarda vermen gerekir
Spor yapma durumun nasıl günlerin hareketli mi hareketsiz mi

Bende bugün yediklerimi yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
25 gram beyaz peynir
30 gram tahin helvası
Kapya biber,domates
2 dilim tam buğday ekmeği

Akşam
Patates yemeği
Bulgur pilavı
Salata

Spor olarak bugun birşey yapmadım 4 bin adımdayim

Suyuda az içtim havalar serinledi su içmeyi ihmal ediyorum

Chatgpt ile kalorisini hesapladım 935 kalori aslında senin için normalde alman gereken kaloriden daha az bu şartlarda vermen gerekir
Spor yapma durumun nasıl günlerin hareketli mi hareketsiz mi
Spora vaktim olmuyor ancak hareketli geçiyor günüm cocuk peşinde koşturmaca, cocuk taşıma. Ağırlık kaldırma sayılır mı 😅

Günaydınlar hanımlar nasılsınız
Bayadır ugrayamadim ama.kilo almadım sabitim hastane işleri bitmiyor sağlık olsun yinede ay bitti hedef tutmadı maalesef ☹️☹️

Back
X