Profildekini demiyorum,konuları okuduğumuz sayfada vardı daha önce.
Hatta hatırlarsanız puanlarla sanal hediyeler filan alıyorduk kendimize,o dönemlerde vardı yaş konusu..
Site değiştikten sonra kalkmadı mu bu? Nereden görünüyor,ben göremedim
Sen kac yasindasin canim ?.Son mesajları @zipzip isimli üyenin : ) Bu konuda çok fazla şikayet alıyoruz. Kendisi bir çok kez ceza aldı ama soru sormadan duramıyorum diyor !
%80 yaş soruyor ceza aldığında ise diğer sorulara yönleniyor. Yani tüm mesjalarında soru var.
Kendisi ile konuştum ama merak ediyorum diye cevap geldi. Yaş neden sordu diye komik bir şekilde ceza vermek te olmaz. Bizde arada kaldık.
@zipzip bu arada sen kaç yaşındasın ?
Her üyeye nasip olmaz böylesi
üye içerikli konu açmak yasak
Aynen abla kaç senedir şuradayım birgün olsun nasip olmadı :)))Her üyeye nasip olmaz böylesi
o konuşmayı bende hatırlıyıorum , siz zıpzıpla ilgili birşey söylediğinizde birisi arkadaşlar bu onun elinde olan bişey deil ben kendisiyle birebir konuştum ve o rahatsızlığından ötürü bu davranışı gösteriyor demişti tabi ne kadar doğru bilemem ama gerçeklik payı olabilme ihtimalini düşünerek yorum yazarsak sanki daha iyi olurbirileri zipzipin bir rahatsızlığı olduğunu söylemişti şu an hatırlamıyorum tam olarak ama aklında da tutamıyormuş aynı konuda aynı şeyleri sorup duruyordu ama gerçekliği hakkında bir fikrim yok tabi
Bak bu iyiydi :)
Bu konu üyeye özel açılmadı. Bu konuda çok fazla kötü içeirk aldık. Lütfen artık kötü içerik bildirmeyin bu konuda diye açıldı. Çünkü gerçekten soruyor dalga geçmek amaçlı değil.
Lakin dediğiniz gibi yaşı sorduktan sonra yok oluyor. Bu arada profiline bakın tüm yazdıkları soru.
Ben onu sormamıştım ama neyse,teşekkürlerhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details
bu sayfaya gelin sağ alanda ;
Gizlilik Ayarlarını Düzenle
bölümünde
Doğum Gününü ve Ayını Göster
- Herkesin yaşınızı görmesini istiyorsanız işaretleyiniz.
Bu konu üyeye özel açılmadı. Bu konuda çok fazla kötü içeirk aldık. Lütfen artık kötü içerik bildirmeyin bu konuda diye açıldı. Çünkü gerçekten soruyor dalga geçmek amaçlı değil.
Lakin dediğiniz gibi yaşı sorduktan sonra yok oluyor. Bu arada profiline bakın tüm yazdıkları soru.
Agaya beleş diyesim geldiYanlış anlasilmasin da benim kafam karıştı.
Erkek üye yasak kazen erkekmis (yeni ogreniyorum)
konu silinmiyormus ama kazen bi tanesini silmis (dini konuymus galiba)
Üye hakkında konu açmak yasak ama zipzip hakkında açılmış
işte bende bilmiyordum o konuya kadar sonra birisi söylemişti gerçek olabilir olmayabilir yani rahatsız olan cevap vermeyebilir aslında üstüne gidilecek birşey göremiyorum beno konuşmayı bende hatırlıyıorum , siz zıpzıpla ilgili birşey söylediğinizde birisi arkadaşlar bu onun elinde olan bişey deil ben kendisiyle birebir konuştum ve o rahatsızlığından ötürü bu davranışı gösteriyor demişti tabi ne kadar doğru bilemem ama gerçeklik payı olabilme ihtimalini düşünerek yorum yazarsak sanki daha iyi olur
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details
bu sayfaya gelin sağ alanda ;
Gizlilik Ayarlarını Düzenle
bölümünde
Doğum Gününü ve Ayını Göster
- Herkesin yaşınızı görmesini istiyorsanız işaretleyiniz.
abla en lerde de mi vardı zipzip,vay be
en iyi yaş soran üye
Aynen abla kaç senedir şuradayım birgün olsun nasip olmadı :)))
Yanlış anlasilmasin da benim kafam karıştı.
Cezayı gerektirecek bi durum değil bence .Belki o sormasa biz de soracaktık.Ben arıyorum Zipzip ı bikereTamam mı be sebeple lütfen Zipzip'i artık kötü içerikten bildirmeyin. Anlıyorum bunaldınız da 8 ceza aldı kızcağız yaş sorusundan oldukça da adaletsiz oldu bence.
Çünkü o yöneticiYanlış anlasilmasin da benim kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?