tamam ama sorusuna cevap geldikten sonra ortadan kayboluyorZıpzıp ünlü oldun el sallaŞaka bir yana da sorsun ya ne var bunda bence sorması mantıklı 18 yaşında biri evlilik hakkında konu açıyor diğer taraftan 38 yaşındaki de aynı konu üzerine konu açıyor yani yaşlarını bilerek kişinin yorum yapması daha mantıklı.
evetanaaa kazen erkekmi ya?
bi de yaş soran diğer üyeler (zipzip gelmeden) akımını başlattı
Bize yardımcı oluyor herhaldetamam ama sorusuna cevap geldikten sonra ortadan kayboluyoryani sırf yaşa göre yorum yapmak istese anlarımda neyse
tamam ama sorusuna cevap geldikten sonra ortadan kayboluyoryani sırf yaşa göre yorum yapmak istese anlarımda neyse
Valla ben de anlamadım, dini siyasi konu açmak yasak diye biliyorum kazen "bu sitede özgürlük yok" diye konu açmış, orayı okudum bi tane konuyu silmiş, erkek olduğunu da orda öğrendim, şimdi de üye içerikli konu. Yasak oldugunu sanıyodum.Anlamadım açıkcasıagaya laf yok
Valla ben de anlamadım, dini siyasi konu açmak yasak diye biliyorum kazen "bu sitede özgürlük yok" diye konu açmış, orayı okudum bi tane konuyu silmiş, erkek olduğunu da orda öğrendim, şimdi de üye içerikli konu. Yasak oldugunu sanıyodum.Anlamadım açıkcası
İşte bunu anlamamakta ısrar ediyor insanlar. Bir kişi daha ama 18 yaşındakine farklı öneride bulunulur 30 yaşındakine farklı derse kafayı kırıcam. Olaya bu kadar mı fransız olunur. Arkadaşın sadece ama sadece yaş sorduğunu akabinde hiç bir tavsiyede bulunmadığını bilmiyor mu bu insanlar anlamıyorum. Son zamanlarda birazcık ama birazcık bir çaba var ama o da ban korkusuna, ne insanların sinir olması umrunda ne de yorum yaptığı kişiler.
Zipzip in bir adama agir takintisi var bu adamla yasla ilgili bir sorunu oldugu muhakkak. Butun mesajlari ve sorulari bu adama takintisini pekistiriyor.
Bence acil tedavi olmasi lazim.
Farkedebildigim kadariyla zipzip hanim 2011 yilindan beri 27 yasinda oldugunu soyluyor hatta daha eski.Bu konuda ciddi bir takintisi oldugu belli ozellikle 27-28 yas doneminde.Bu konunun yetkini biz degiliz ama tedavi olmali.Yazdigi halde rahatsiz oluyoruz bir de normal gunluk hayatta siz dertlerinizi anlatirken 'yas kac canim?' dese ya da muhabbetin kilit noktasinda 'burcun ne canim?' dese hangimiz sakin kalabiliriz.Kendi hayati eminim cok daha zordur.Evet rahatsiz edici ama tahammul edebiliriz.
İşte bunu anlamamakta ısrar ediyor insanlar. Bir kişi daha ama 18 yaşındakine farklı öneride bulunulur 30 yaşındakine farklı derse kafayı kırıcam. Olaya bu kadar mı fransız olunur. Arkadaşın sadece ama sadece yaş sorduğunu akabinde hiç bir tavsiyede bulunmadığını bilmiyor mu bu insanlar anlamıyorum. Son zamanlarda birazcık ama birazcık bir çaba var ama o da ban korkusuna, ne insanların sinir olması umrunda ne de yorum yaptığı kişiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?