Zipzip ve Yaş Takıntısı

Profildekini demiyorum,konuları okuduğumuz sayfada vardı daha önce.
Hatta hatırlarsanız puanlarla sanal hediyeler filan alıyorduk kendimize,o dönemlerde vardı yaş konusu..

Site değiştikten sonra kalkmadı mu bu? Nereden görünüyor,ben göremedim :KK53:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details

bu sayfaya gelin sağ alanda ;

Gizlilik Ayarlarını Düzenle

bölümünde

Doğum Gününü ve Ayını Göster
  • Herkesin yaşınızı görmesini istiyorsanız işaretleyiniz.

Son mesajları @zipzip isimli üyenin : ) Bu konuda çok fazla şikayet alıyoruz. Kendisi bir çok kez ceza aldı ama soru sormadan duramıyorum diyor !

%80 yaş soruyor ceza aldığında ise diğer sorulara yönleniyor. Yani tüm mesjalarında soru var.

Kendisi ile konuştum ama merak ediyorum diye cevap geldi. Yaş neden sordu diye komik bir şekilde ceza vermek te olmaz. Bizde arada kaldık.

@zipzip bu arada sen kaç yaşındasın ?
Sen kac yasindasin canim ?.

Yas takintisinin yaninda gayet mantikli da bir kiz
Polemige girmiyor mesajlarda dahi uslubunu bozmuyor falan.
Takintili sanirim.

birileri zipzipin bir rahatsızlığı olduğunu söylemişti şu an hatırlamıyorum tam olarak ama aklında da tutamıyormuş aynı konuda aynı şeyleri sorup duruyordu ama gerçekliği hakkında bir fikrim yok tabi:KK14:
o konuşmayı bende hatırlıyıorum , siz zıpzıpla ilgili birşey söylediğinizde birisi arkadaşlar bu onun elinde olan bişey deil ben kendisiyle birebir konuştum ve o rahatsızlığından ötürü bu davranışı gösteriyor demişti tabi ne kadar doğru bilemem ama gerçeklik payı olabilme ihtimalini düşünerek yorum yazarsak sanki daha iyi olur

Bu konu üyeye özel açılmadı. Bu konuda çok fazla kötü içeirk aldık. Lütfen artık kötü içerik bildirmeyin bu konuda diye açıldı. Çünkü gerçekten soruyor dalga geçmek amaçlı değil.

Lakin dediğiniz gibi yaşı sorduktan sonra yok oluyor. Bu arada profiline bakın tüm yazdıkları soru.

Yanlış anlasilmasin da benim kafam karıştı.
Erkek üye yasak kazen erkekmis (yeni ogreniyorum)
konu silinmiyormus ama kazen bi tanesini silmis (dini konuymus galiba)
Üye hakkında konu açmak yasak ama zipzip hakkında açılmış :KK64:

Takıntının oluşu aklıma geldi herhalde annesi çok yaşlı biriyle evli kendi babası diğer babalara göre yaşlı olunca onun ezikliğini mi yaşıyor acaba ?
Bu konu üyeye özel açılmadı. Bu konuda çok fazla kötü içeirk aldık. Lütfen artık kötü içerik bildirmeyin bu konuda diye açıldı. Çünkü gerçekten soruyor dalga geçmek amaçlı değil.

Lakin dediğiniz gibi yaşı sorduktan sonra yok oluyor. Bu arada profiline bakın tüm yazdıkları soru.

Agaya beleş diyesim geldi:KK45:

o konuşmayı bende hatırlıyıorum , siz zıpzıpla ilgili birşey söylediğinizde birisi arkadaşlar bu onun elinde olan bişey deil ben kendisiyle birebir konuştum ve o rahatsızlığından ötürü bu davranışı gösteriyor demişti tabi ne kadar doğru bilemem ama gerçeklik payı olabilme ihtimalini düşünerek yorum yazarsak sanki daha iyi olur
işte bende bilmiyordum o konuya kadar sonra birisi söylemişti gerçek olabilir olmayabilir yani rahatsız olan cevap vermeyebilir aslında üstüne gidilecek birşey göremiyorum ben

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details

bu sayfaya gelin sağ alanda ;

Gizlilik Ayarlarını Düzenle

bölümünde

Doğum Gününü ve Ayını Göster
  • Herkesin yaşınızı görmesini istiyorsanız işaretleyiniz.

Teşekkür ederim düzelttim,benim dediğim çok önceden olan birşeydi,belki 4-5 sene önce vardı,sonradan kalktı onlar..

abla en lerde de mi vardı zipzip,vay be

en iyi yaş soran üye :KK45:

Hemde 3 dalda adaydı,hepsini sildi süpürdü yani :KK48:

Aynen abla kaç senedir şuradayım birgün olsun nasip olmadı :)))

Kendimi çok şanssız hissediyorum :)))

agaya laf yok :KK53:

Çünkü o yönetici :KK45::KK45: bu konuda artik kibleme olmasin diye:confused:

Back
X