Zipzip ve Yaş Takıntısı

Ben önce sevimli buluyordum daha sonra sinirlerim bozulmaya başladı, kadın felaket üstüne felaket yaşamış millet çözüm yolu bulup destek olmaya çalııyor bizim zipzip zip diye konuya girip yaş kaç deyip kaçıyor sobe oynuyoruz sanki... Ama son zamanlarda yaşın yanında konuşmaya da başladı eskisi gibi irite durmuyor artık gözümde

Zip zip in geçmiş takıntılarıyla ilgili sanırım bu yaş sorusu. İnsanlardan aşırı çekinen bir karakteri olduğunu yazmıştı,yaş sorusu, ayrıldığı biri vardı onunla alakası olsa gerek.İnsanların yaşadıklarını kendisininkiyle kıyaslayıp yaşları kaç acaba diye merak ediyor sanırım. Sosyal fobisini yenmesi gerekir öncelikle.

Tamam mı be sebeple lütfen Zipzip'i artık kötü içerikten bildirmeyin. Anlıyorum bunaldınız da 8 ceza aldı kızcağız yaş sorusundan oldukça da adaletsiz oldu bence.

Bir dönem avatarların alt kısmında yaşlarımız gözüküyordu,isteyen yapıyordu bunu..
,Tekrar bu uygulamaya geçilebilirmi acaba.

Tamam mı be sebeple lütfen Zipzip'i artık kötü içerikten bildirmeyin. Anlıyorum bunaldınız da 8 ceza aldı kızcağız yaş sorusundan oldukça da adaletsiz oldu bence.

Hayır neden adaletsiz olsun ki? Tmam son zamanlarda bir çabası var. Başka şeyler de yazmaya çalışıyor. Ama ilk zamanlardaki hali tamamen dalga geçmek. Eğer ki onun yaş sorması site kurallarına uygunsa o zaman benim de istediğim entryi KİBlemem teknik olarak site kurallarına uygun. Daha da sinir bozucu olursa ben de her konuya ama her konuya "Allah yardımcınız olsun" ya da teknik olarak yasak olmayan ama zamanla insanların sinirine dokunacak başka bir cümle bulurum ve onu yazarım. İnsanlar sinir oldukça da site kurallarına uyuyorum derim umursamam. Üzerine sitede tanınırım, enlere girerim. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derim.

Bu var zaten profilinizden bunu görünsün veya görünmesin yapabiliyorsunuz.

Profildekini demiyorum,konuları okuduğumuz sayfada vardı daha önce.
Hatta hatırlarsanız puanlarla sanal hediyeler filan alıyorduk kendimize,o dönemlerde vardı yaş konusu..

58 kullanıcı 33 ziyaretçi okuyor paragraf gibi vay be kocam aldattı konuları bile bu kadar reyting almıyor :KK53:
sen neymişsin be ağbiii ağğ ağğğ :KK14:
Site değiştikten sonra kalkmadı mu bu? Nereden görünüyor,ben göremedim :KK53:

Son mesajları @zipzip isimli üyenin : ) Bu konuda çok fazla şikayet alıyoruz. Kendisi bir çok kez ceza aldı ama soru sormadan duramıyorum diyor !

%80 yaş soruyor ceza aldığında ise diğer sorulara yönleniyor. Yani tüm mesjalarında soru var.

Kendisi ile konuştum ama merak ediyorum diye cevap geldi. Yaş neden sordu diye komik bir şekilde ceza vermek te olmaz. Bizde arada kaldık.

@zipzip bu arada sen kaç yaşındasın ?
üye içerikli konu açmak yasak :KK53::KK53:

Şimdi bu olay ilerleyecek falan, sonra bi bakıcaz ki 1-2 ay sonra biz 'kiblediğimiz' için ceza alcaz, diy mi, diy mi?

vur kaç taktiği gibi

yaş kaç? de ortadan kaybol :-)

Bu hiç adil değil :KK62::63:

Yaşı merak ediyorsa devamında ona göre yorum yapacak demektir. Yani normal insanlarda bu böyledir. Zipzip ortadan kayboluyor. Sırf yaşını sormak için sormuş oluyor. İlginç :KK47::KK12:

Hayır neden adaletsiz olsun ki? Tmam son zamanlarda bir çabası var. Başka şeyler de yazmaya çalışıyor. Ama ilk zamanlardaki hali tamamen dalga geçmek. Eğer ki onun yaş sorması site kurallarına uygunsa o zaman benim de istediğim entryi KİBlemem teknik olarak site kurallarına uygun. Daha da sinir bozucu olursa ben de her konuya ama her konuya "Allah yardımcınız olsun" ya da teknik olarak yasak olmayan ama zamanla insanların sinirine dokunacak başka bir cümle bulurum ve onu yazarım. İnsanlar sinir oldukça da site kurallarına uyuyorum derim umursamam. Üzerine sitede tanınırım, enlere girerim. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derim.
Yani...

Back
X