Zipzip ve Yaş Takıntısı

@zipzipi gecelim, Kazen Kazen abimiz sen kac yasindasin ? Mune Mune kac yasinda ?

Bir de zipzip yas sormadigi zamanlarda degisik, hos yorumlar yapiyor. Zipzip in entellektuel bir evkizi, Sidika stili bir insan oldugunu dusunuyorum nedense ?!

Bir kere kendisine sordum, ne yapayim cok merak ediyorum dedi. Ellemeyin sorsun derim, bir zarari yok:)

Reklamın iyisi kötüsü olmaz..

Doğrudur inanırım arkadaşa.. sormazsa duramıyodur.
Bende maaşı sormadan duramıyorum. Kızacaklar diye hep yazıp siliyorum:63:

Zıpzıp ünlü oldun el salla :KK54: Şaka bir yana da sorsun ya ne var bunda bence sorması mantıklı 18 yaşında biri evlilik hakkında konu açıyor diğer taraftan 38 yaşındaki de aynı konu üzerine konu açıyor yani yaşlarını bilerek kişinin yorum yapması daha mantıklı.

zipzip ciğim şimdi çıkmam lazım ancak ben konu açtığımda konunun ortasından dalıp alakasız bir biçimde yaşımı sormaman için buraya yazıyorum;31 yaşındayım,3 çocuğum var,çalışıyorum :D

bu arada kk ya renk katıyosun :KK54:

Son mesajları @zipzip isimli üyenin : ) Bu konuda çok fazla şikayet alıyoruz. Kendisi bir çok kez ceza aldı ama soru sormadan duramıyorum diyor !

%80 yaş soruyor ceza aldığında ise diğer sorulara yönleniyor. Yani tüm mesjalarında soru var.

Kendisi ile konuştum ama merak ediyorum diye cevap geldi. Yaş neden sordu diye komik bir şekilde ceza vermek te olmaz. Bizde arada kaldık.

@zipzip bu arada sen kaç yaşındasın ?

Zipzip in bir adama agir takintisi var bu adamla yasla ilgili bir sorunu oldugu muhakkak. Butun mesajlari ve sorulari bu adama takintisini pekistiriyor.
Bence acil tedavi olmasi lazim.

Bir ihtimal daha var bu araştırma yapıyordur üniversitede ondandır sadece yaşını soruyor
Tamam mı be sebeple lütfen Zipzip'i artık kötü içerikten bildirmeyin. Anlıyorum bunaldınız da 8 ceza aldı kızcağız yaş sorusundan oldukça da adaletsiz oldu bence.

Ben onu baskasi ile olup terkeden sevgilisine takik olduğunu düşünüyorum... Hastalık derecesinde..

Çünkü kendisiyle ayni şeyi yaşayan insanlara daha fazla soru ile yaklasiyordu hani bir medet ummak gibi bir sey...

Herhalde su yas araliginda su burç erkekler hep böyle ben de benimkine suç bulmayayim mi demeye getiriyordu bilmiyorum.

Farkedebildigim kadariyla zipzip hanim 2011 yilindan beri 27 yasinda oldugunu soyluyor hatta daha eski.Bu konuda ciddi bir takintisi oldugu belli ozellikle 27-28 yas doneminde.Bu konunun yetkini biz degiliz ama tedavi olmali.Yazdigi halde rahatsiz oluyoruz bir de normal gunluk hayatta siz dertlerinizi anlatirken 'yas kac canim?' dese ya da muhabbetin kilit noktasinda 'burcun ne canim?' dese hangimiz sakin kalabiliriz.Kendi hayati eminim cok daha zordur.Evet rahatsiz edici ama tahammul edebiliriz.

Back
X