• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zipzip ve Yaş Takıntısı

Sanırım kazen baş edemeyince bu zıpzıp ile konu açtı acaba utanır,sıkılırda bu huyundan vazgeçer mi diye? Zaman gösterecek
tamam ama sorusuna cevap geldikten sonra ortadan kayboluyor :KK53: yani sırf yaşa göre yorum yapmak istese anlarımda neyse :cool::KK49:

zipzip sürekli yaş sorarak bizim merakımızı gideriyor neden engel olunuyor anlamıyorum :D

mesela ben önce konu açan kişinin yaşını ve burcunu merak eder oldum. zipzip in sorması yasaksa kural olarak konu sahibi kendiliğinden belirtsin bunları :KK30:

Benim teorim; Zipzip Kadınlar Klübüne üye olduğunu bildiği birinin nickini bulmaya çalışıyor. Açan üyenin yaşından, eşinin yaşından veya sevgilisinin vs tespit edip derine inmek istiyor :KK55:

Ne zip zip mis arkadas
Adini kk ya yazdim zip zip:))

zipzip sürekli yaş sorarak bizim merakımızı gideriyor neden engel olunuyor anlamıyorum :D

mesela ben önce konu açan kişinin yaşını ve burcunu merak eder oldum. zipzip in sorması yasaksa kural olarak konu sahibi kendiliğinden belirtsin bunları :KK30:
Anlatamiyoruz heralde, yas sormasi sorun degil, sadece yas sormasi sorun... Resmen dalga geciyor... Bizlerde yeri geldiginde yas soruyoruz ama ona görede kendimizce uyan cevabi veriyoruz... O yas sorup gerisini getirmiyor... Merak diyor, merakla sorulan biseyde bi sonuca ulasilir ama hanimefendiden tik yok... Merak mi bu simdi? Tekrar söylüyorum Dalga geciyor ve KK da ün saliyor, bakti tuttu aynen devam...:KK14:
Ayrica konusahibi belirtsede, konuda yasini soracak kisi kalmadiysa burca geciyor... Nede mantikli...

Yaş 27, - Burç Akrep ,Eş Yaş 28-Burç Balık, Bebe yaş 5-Burç Kova
Şehir istanbul

sonrada konuya giricez herhalde bundan sonra

Son mesajları @zipzip isimli üyenin : ) Bu konuda çok fazla şikayet alıyoruz. Kendisi bir çok kez ceza aldı ama soru sormadan duramıyorum diyor !

%80 yaş soruyor ceza aldığında ise diğer sorulara yönleniyor. Yani tüm mesjalarında soru var.

Kendisi ile konuştum ama merak ediyorum diye cevap geldi. Yaş neden sordu diye komik bir şekilde ceza vermek te olmaz. Bizde arada kaldık.

@zipzip bu arada sen kaç yaşındasın ?

ben zipzipi takan insanların gerçekten ondan farklı oldugu düşünmüyorum bu kadar takılmaz ki bir insan.kaldı ki o sormasa başkası soracak.konulara bakın yaşlarını ögrenince insan daha iyi degerlendirebiliyor

onu da öyle kabul edelim ne yapalım bide türkçesi pek iyi değilmiş belli şeyler sorup muhabbete katılıyo napsın :KK45:

Kazen'de bana kötü içerik bildirmeyin dedikten sonra zipzip'tan atak bekliyorum. Belki bugün açılan her konuya hatta belki ceza almaktan korktuğu için yorum yapmadığı diğer tüm konulara da bugün yaş kaçtı canım diye yazar:KK70: :confused:

Ama dalga geçmiyor, gerçekten soruyor. Diyorum ya bana verdiği cevap "yaşı sormadan duramıyorum"

yaşlarını ögrenmese belki olayı tam değerlendiremeyecek.belki çok sistemli düşünüyor.bir psikologa gitseniz ilk soracagı yasınız olur

ben zipzipi takan insanların gerçekten ondan farklı oldugu düşünmüyorum bu kadar takılmaz ki bir insan.kaldı ki o sormasa başkası soracak.konulara bakın yaşlarını ögrenince insan daha iyi degerlendirebiliyor
Yani o zaman Zipzip Moderatör filan olsun
her konuya sabit iğnelensin kişilerin yaşlarını öğrensin burçları vs
hemde iş olur ona :D hem polemik olmaz

Zipzip yuzunden yaş soramayan bizlerin hali ne olcak peki? Yaşı sormam gereken durumlar oluyor,çekinip içime atıyorum.
Ahahaha valla ben de sormuyorum sanki ben yaş sorsam üzerimde eğreti duracak gibi geliyor :) gerçete yaş merak ettiğimde sormuyorum yaş sormak zipzip' in tekelinde gözümde :)

Ama devamini getirmiyor ki, sorunda burda... Bi degerlindirme yok...:KK14:

getirmiyor ama okuyor.konuyu okuyor belki tüm yorumları okuyor, düşünüyor sonuç çıkarıyor.bilemeyiz yani devam var mı yok mu? burayı takip eden herkes cevap yazmıyor ki

getirmiyor ama okuyor.konuyu okuyor belki tüm yorumları okuyor, düşünüyor sonuç çıkarıyor.bilemeyiz yani devam var mı yok mu? burayı takip eden herkes cevap yazmıyor ki
Soru soran devamini genelde getiriyor... O zaman okuyup gecer madem aklinda sadece kendince degerlinderecekse,sonuc olarak amac ne? Merak olmadigi kesin de...:KK14:

Back
X