- 25 Temmuz 2011
- 12.759
- 317
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o sınavlar hep hikaye biliyor musun , oraya girecek olanlar zaten belli kişiler. Gözlerimle tanık oldum dün de söyledim bir arkadaşa.
eşin çok iyi niyetliymiş ama malesef arkadaşın dediği doğru kardeşim..
Canım o sınavlar hep hikaye biliyor musun , oraya girecek olanlar zaten belli kişiler. Gözlerimle tanık oldum dün de söyledim bir arkadaşa.
abartmayın neye dayanarak söylüyorsunuz bunu.. kamu bankasında çalışan biri olarak söylüyorum. kimin alınıp kimin alınmayacağı asla önceden belli değildir. mülakat için konuşuyorsanız evet olabilir. ama yazılı sınavlarda da asla torpil işlemez. sınavda ne yaptıysanız o puanı alırsınız. Sonra mülakat aşamasında torpil varsa kullanırsınız ki genellikle çok fazla personel alımı olduğu için torpile bile gerek kalmaz. ancak çalışmak istediğiniz bölüm hangisiyse onun için belki bişeyler yapıalbilir tanıdık varsa.
Konu sahibine gelince. Evet gerçekten hata olabilir sınav sonuçlarına itiraz edebilirsiniz. 1-2 soru gözden kaçmıştır belki. geçme puanı 60 mıydı bu sınavda? inşallah 60 dır.
Yanlış anlama ama o tür yerler genelde "yağlı kapı" konumunda olduğu için öyle sınavı kazanıp girecek alelade birini koymazlar akrabaları, arkadaşları, aile dostları, hatırlı gönüllü kişileri sokabilecekken...
dün aksamdan beri bende bu durumdan dolayı sinir krizleri geçiriyorum
ya çok güvenmiştim çok çok iyi geçmişti mutluydum umutluydumm
en az 75 bekliyodum
ve sonuc 60:2:
çok çok hayaller kurmustum
yaşadığım ve kimseye anlatamadığım bu zor dönemimdede kurtuluş yolum olarak görüyodum:2:
aslında biliyodumm bu kadar kolay sınavın arkasından böyle bişey cıkıcagını
fakat o tarafını düşünmemeye calısıyodum ne olabilirdi ki ilk defa çok çok güzel geçmişti sınavım
düşündükçe bogazım düğümleniyo
şuan ne mi yapıyorummm gittimmmm aldım örgü ipini örgünün ö sünü bilmem bere yapıcamm
çok vahim durumdayım bittiğimi hissediyorum desem yeridir![]()
aynen o durumdayım bende cok umutlanmıstım cunku cıdden 75ı bıle parmagımın ucuyla alırım dıyodum yıkıldım resmen artık baska ıslere bakıcam
Yıkıldım resmen...
En az 75 beklediğim sınav sonucum 63 gözüküyor. Hadi bende hata var puanım bu deyip susup otururum ama bu işte bir hata var. Hem genel yetenek hem de genel kültür bölümlerinde 1'er tane boş gözüküyor. Ben hiç boş bırakmadım ki....
![]()
72 puanla mülakata çağırıldım hiçbir torpilim yok
Yazılı sınavda torpil yoktur ama mülakatta kesinlikle vardır
Mülakattan yana hiçbir beklentim yok zaten
Mülakata çağırılma puanını da şehirden şehire değişiyor,başarıya göre değişiyo
60la mülakata çağıran şehir yok sanırım
yapıcak başka bişi yok
bir daha banka mı uzak olsun benden
tv de ziraat bankasının reklamını görünce heyecandan kalbim küt küt atıyodu
şimdi sinirden kumandayı fırlatcam tv ye![]()
Ben 68 almışım şok geçirdim.
Yani en fazla düşsün 75 e 68 ne ya hu sanki hiç bilmediğim sorulardı
Kekliyor bunlar bizi,hala aynı şeyi diyorum şu sınava verdiğim 45 lira ile kitabına verdiğim 50 liraya yanar dururum![]()
Belkı bı tane bırakmıs olabılrısın yanı ınsanlık haleeeee madem guwenmıyosn hemen sıkayet et ınceleme aldır !!!
Yıkıldım resmen...
En az 75 beklediğim sınav sonucum 63 gözüküyor. Hadi bende hata var puanım bu deyip susup otururum ama bu işte bir hata var. Hem genel yetenek hem de genel kültür bölümlerinde 1'er tane boş gözüküyor. Ben hiç boş bırakmadım ki....
![]()