8 ocağa kadar vaktiniz var. Önce ziraat bankasına para yatırmanız gerek 75 tl. sonra da Anadolu üni.nin sitesine kayıt olup, internet başvurusu yapacaksınız. Şartlar internette var 01.01.1986 sonrası doğumlu olmak ve lisans mezunu olmak ilk şartlar mesela...başvurusu ne zaman acaba ben düşünüyorum açıkçası girmeyi. şansımıza artık.
Servis görevlisi alımı yapacaklar. Sınav 27 şubatta. Oturduğunuz ilde alım yapıyolarsa sınava öyle girmeniz mantıklı. Çünkü ikametgah isteyecekler...sınav ne zaman ?ne alımı olacakmıs?
İşe başlama tarihinde mezun olma durumununz varsa öyle başvurmanız gerek. Şartlarda öyle okumuştum. İşe başlama tarihi benim tahminime göre mart ayı içinde olabilir mülakkattan olumlu sonuç alan adaylar için....Ben bu sene sonunda mezun olacağım alttan derslerim var olmaz mı acaba bilginiz var mı
Rabbim nerde kime ekmek yazdıysa ona çıkar. Mizah konusu benimde aklıma geldi acaba paylaşmasam mı diye düşündüm ama birileri benim sayemde ekmek yiyecekse bu da bi ibadettir. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz değil mi?Burdan sinav duyurusu yaparak sansini azaltan katilimci basarilar@Melodi07
Çok teşekkür ederim inşallah kazanırım. Eşim memur ama kredi borcu var evlenmeden önce 60 bin liralık kredi çekmiş. İnanmazsanız elimize 500 tl kalmıyor. Ben çalışmazsam olmayacak. Üstelik kredimiz 36 aylık. Bende ev ekonomimize destek olmak istiyorum. Bana dua ettiniz sizinde işleriniz rast gitsin, tuttuğunuz altın olsun inşallah :)paylaşarak değerlenir bilgiler. arkadaşın yolu açık olsun inşallah hakkında hayırlısıysa kazanırsınızMelodi07
Orasi oyle ama is hayati bu kadar paylasimci olmayi sevmez soyliyimRabbim nerde kime ekmek yazdıysa ona çıkar. Mizah konusu benimde aklıma geldi acaba paylaşmasam mı diye düşündüm ama birileri benim sayemde ekmek yiyecekse bu da bi ibadettir. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz değil mi?
Bende çok duyuyorum öyle şeyler ama umut işte... yüksek puan aldıktan sonra neden olmasın...para tuzağı hiç denemeyin banka demek eşittir torpil demek paranıza yazık
Aynen bende öyle yapacağım bu derslere başladığım çalışmayı sürdürmeyi düşünüyorum bakalım...kpss ye çalışın
mülakattan geçemiyorsun puan almak kolay torpil olmadı mı almıyorlar benim arkadaşım partiye üyeydi torpil yaptı girdi herkes yaptırıyor hele ki ziraatse ovv yani.Bende çok duyuyorum öyle şeyler ama umut işte... yüksek puan aldıktan sonra neden olmasın...
Doğrudur düşüncenize saygım var... Ama paylaşmakta güzel benim için...Orasi oyle ama is hayati bu kadar paylasimci olmayi sevmez soyliyim
O zaman rabbim yardımcımız olsun ne diyim bana şans dileyin :)mülakattan geçemiyorsun puan almak kolay torpil olmadı mı almıyorlar benim arkadaşım partiye üyeydi torpil yaptı girdi herkes yaptırıyor hele ki ziraatse ovv yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?